Şimdi Ara

RECOVERY için en ideal program önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldığım hdd'yi bölerken C ve D sürücülerinin her ikisini de NTFS oalrak ayarlamıştım. Bir kaç gün sonra yüklemiş olduğum WinXP SP2 nin yerine SPsiz win yüklemek istediğimde cd'den (eski sürüm olduğu için) direk yükleme yapamadım.

sonra kendim format atıp win xp kurayım dedim. Fakat format atarken C ve D sürücülerindeki herşey silindi ve hatta nasıl oldu bilmiyorum fdisk de ortadan kalktı ve tek parça haline geldi.

şimdi fdisk yapmadan tekrar Win kurup eski dosyalarıma ulaşabilirmiyim diyorum. Eğer böyle birşey mümkünse bana uygun her türlü dosyamı kurtarabilecek bir Recovery programı önerebilirmsiiniz?

Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 Mustafa Kemal Atatürk
  • arkadaşlar yukarıda belirttiğim problem ile karşılaştıktan sonra GET DATA BACK programını kullandım ve yaklaşık 60 gb verim olduğu gibi geri geldi. çok mutluyum.

easy recovery veya herhangi başka bir programkullanmadım, karşılaştırma yapamayacağım ama Get Data back harika bir program. normal bir bilgisayar kullanıcısının çok rahat kullanabileceği bir program...

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.