Şimdi Ara

Recovery DVD'yi kaybettim ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Packard Bell Easynote TJ65 0015 TK notebook'uma ait recovery DVD'sini bulamıyorum sanırım kayboldu. Ne yapabilirim? Bilgisayara format atmak istiyorum ama recovery dvd lazım işte.

Acaba yeniden recovery dvd oluşturabilir miyim? Yani bilgisayar 9-10 aydır kullanılıyor ama ilk haliyle recovery dvd oluşturabilir miyim tekrar?

• İlk haliyle oluşturamazsın ama Bilgisayarım > Disk Yönetimi ne gir bi Recovery diye ayrılmış bir kısım varmı ?
  • Disk yönetimi nedir öyle bir şey yok bilgisayarın hiçbir bölümünde.

HDD'de recovery için ayrılmış bölüm var mı (d: gibi) diye soruyorsan hayır yok.

PackarBell Recovery Management'ta bazı seçenekler mevcut. Tekrar recovery DVD'si oluşturabiliyorum. Ayrıca DVD olmadan yine bu yönetici sayesinde bilgisayarı ilk alındığı fabrika ayarlarına geri yükleyebiliyorum. Güzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilish_ -- 19 Eylül 2010; 16:48:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilish_

Disk yönetimi nedir öyle bir şey yok bilgisayarın hiçbir bölümünde.

HDD'de recovery için ayrılmış bölüm var mı (d: gibi) diye soruyorsan hayır yok.

PackarBell Recovery Management'ta bazı seçenekler mevcut. Tekrar recovery DVD'si oluşturabiliyorum. Ayrıca DVD olmadan yine bu yönetici sayesinde bilgisayarı ilk alındığı fabrika ayarlarına geri yükleyebiliyorum. Güzel...

Bilgisayarıma sağ tıklayıp Yönet'e tıklayarak Disk Yönetimine giriş yapın demek istemiş.

Sistem geri yükleme açıksa istediğiniz bir tarihe geri döndürebilirsiniz en basitinden. İstersenizde teknik servisten DVD'leri isteyebilirsiniz. Ama ücrete tabi tutulacaksınızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 19 Eylül 2010; 16:51:21 >

• Bilgisayarım'a sağ tık > Yönet > Disk yönetimi
  • Disk Yönetimi'nde kurtarma bölümü olduğunu gösteriyor.
  • quote:

Disk Yönetimi'nde kurtarma bölümü olduğunu gösteriyor.

Bilgisayarı tekrar başlatın ve Alt+F10 tuşuna sürekli basın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 19 Eylül 2010; 18:02:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Disk Yönetimi'nde kurtarma bölümü olduğunu gösteriyor.

Recovery yapmana gerek yok o zaman. Gömülü recovery yapılmış bilgisayarına.
  • Bilgisayarıma format atmak istediğim zaman açılışta alt+F10'a basınca işleme başlayacağım o zaman öyle mi?
  • quote:

Bilgisayarıma format atmak istediğim zaman açılışta alt+F10'a basınca işleme başlayacağım o zaman öyle mi?

Evet. Harddiskte kurtarma bölümü var. Harddisk bozulmadığı sürece DVD'ye gerek yok.
  • Tamam teşekkür ederim herkese.
  • Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.