Şimdi Ara

recovery dosyası açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Raw formatına dönüşen hdd ye active partition recovery progamı ile dosyalarımı kurtardım dosyaların bir kısmı açılıyor bir kısmı açlmıyor açılmayan dosyalar winrar ve pdf dosyaları dosyaların hepsi olması gereken boyutta dosyalarımı nasıl açabilirim.
    yardımcı olacaklara şimdiden teşekürler

• Kimsenin hiç fikri yok mu. Öneminden bahs etmeye gerek yok dosya boyutları aynı isteyen olursa up load edebilirim tekrar teşşekürler
  • Dosyalar zarar gördüğü için açılmıyor olabilir
  • Dosyaları aynı diskemi aktardınız başka bir diske mi. Bu kurtarma işleminden sonra raw a dönüşen diskte herhangi bir işlem yaptınızmı?
  • @AYNIADAM
    Dosyaları farklı diske aktardım. kurtarma işleminden sonra raw a dönüşen diskteki dosyaları tekrar aktarmak isterken yanlışlıkla aynı diske aktarmaya çalıştım dosyaları aktarmadı fakat diskte yeni bir partition oluştu dahası bir sürü recovery programlarını denedim
  • veriler bazen açılamayacak kadar bozulmuş olabiliyor ve kurtarma programları bunları tam olarak kurtaramıyor. muhtemelen sanada bu tarz bi şey olmuştur.
  • Açılmayan veriler zarar görmüştür. Onları kurtarmak zor iş. Artık senin yapman gereken raw fotmatlı hdd yi ntfs e çevirmek onun için Acronis Disk Director indir flaş diskten boot yap gerisini halledersin zaten format işlemi ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    winrar açılmıyor.
    20 yıl önce açıldı
    JPG dosyaları açılmıyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.