Şimdi Ara

ReCore'un İnceleme Puanları Pek İyi Değil (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayır Horizon zero dawn GOTY 2017'de olacağına şüphe yok,ama senin sea of thieves çöp gibi olacağından oyunun ortalama puanı büyük ihtimalle 50,60 arası olacaktır.Sony exculesive oyun olarak Microsoft'an bin kat daha üstün kaliteli oyunlardır.Senin Microsoft'un multi exc oyunları çöplerden ibarettir.
  • neden böyle oldu yaw?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Bunun çöp olup,patlayacağı zaten gameplay videolarından çok belliydi.Microsoft balon yapmakta çok başarılı duyurup çıkan oyunlardan Forza hariç diğerleri çöplerden ibarettir.Microsoft artık oyun dünyasında balon çöp gibi multi exculesive olarak devam etmektedir.
  • powersmachine54 kullanıcısına yanıt
    Guerilla Games ne zaman GOTY'lik bi oyun yapti minik kardes? Tek yaptiklari dümen cevirmek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun patates cikti riza baba
  • quote:

    Orjinalden alıntı: d3vstator

    Siradaki multiplatform exc oyununuz gelsin.

    Yahu dikkatini cekmiyor mu, sen neyi ovduysen hep patladi. Bak bu aralar Scorpio dan cok bahsediyorsun, sonra maazallah falan <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/icon_smile_cool.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Multiplatform Exc oyun. :D :D :D İroninin ironisi Microsoft oyun politikaları oluyor Türkçesi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sen onu fazla düşünmeye gerek yok.Oyun Sony birinci parti firması Guerilla Games olduğundan ve exculesive olduğundan oyunun başarılı olma ihtimali çok yüksek,adamlar bu oyuna Cd projekt gibi rpg başarılı oyun yapımcılarında çalışmış kişiler bu oyunda çalışıyor.O yüzden Horizon zero dawn başarısız olma ihtimali bile yok gibi,Sony'nin yine mükemmel kalitede exculesive oyunu geliyor.Asıl Microsoft çok iyi dümen çevirmede kendini alıştırmışlardır. Zamanında Witcher 3 PC üzerinden oynatıp xbox one üzerinden gameplay yayınladıklarını görmüştük.Ve son olarak DX12 PC GPU'larda yüzde 50 performans vereceğini söylediler,ama öyle bir şey bile olmadı.vereceğini söylediler,ama öyle bir şey olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powersmachine54 -- 13 Eylül 2016; 22:30:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    Guerilla Games ne zaman GOTY'lik bi oyun yapti minik kardes? Tek yaptiklari dümen cevirmek

    Dumen dedin de aklima geldi kardes. Bir ara 300k server, DX12 muhabbetleri vardi, ne oldu? Sen yabancı kaynaklardan boyle carsaf, carsaf yazi alintilardin. Microsoft bile cihazindan umidini kesti, sen hala ayni hiz devam ediyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani bir insan bir kaç defa d*t olur anlaşılır da, mütemadiyen oluyorsa, bağımlı hale geldiyse, kan şekeri düşünce şeker isteyenler gibi, d*t şekeri düşünce d*t olmak isteyen müptezel bir fantroll var aramızda. ben saymadım kaç defa d*t oldu ama masterpiece yani başyapıt d*t olması "rise of tomb rider xbox one exlusive" olarak kayda geçmiştir. sea of thieves 2017 GOTY de bu d*t olma serisi çok sevilince, gösterime girecek yeni çalışmadır




  • bilen bilir, rahmetli Şerif Faysal Yıldırım'ın bu konuyla ilgili şöyle bir şiiri vardı;

    Laiklik laiklik laiklik,
    O varsa olmaz itlik.
    İsteyene namaz niyaz,
    İsteyene yetmişlik.

    Ozan Faysal

    ReCore'un İnceleme Puanları Pek İyi Değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikiacla -- 13 Eylül 2016; 0:03:28 >
  • Yine fanboylar arasında kaynayacak bir mesaj daha.

    Recore'un kötü çıkmasına üzüldüm orijinal Megaman ekibiydi geliştirici ekip çünkü. Yani araştırmayı seven, oyunun başında gördüğünüz açamadığınız kapıya 5 saat sonra geri dönüp açmak, yeni yollar keşfetmek gibi mekaniklerin öncüleri. Oyunda gördüğüm kadarıyla performans ve yükleme sorunları var, acaba puanlar sırf bu yüzden mi düşük, yani oyunun mekanikleri iyi de performans mı kötü acaba onu merak ediyorum. Bu arada Recore'u sırf çıkmadan önce grafikleri çizgi filme yakın ve silah aksiyonu yok diye eleştiren 'HARCORE GAMER COD, BF MASTER' arkadaşlara selam gönderiyorum.




  • 2K kullanıcısına yanıt
    Okuduğum kadarıyla bazı performan sorunları, fast travel sisteminin can sıkıcı olamsı, craft sistemin sizi sürekli base inize gitmek zorunda bırakıp zaten kötü olan travel sisteminin oyuncuyu aynı yerleri tekrar kat etmek zorunda bırakması gibi sıkıntılardan bahsetmisler. Oyunun ilk 5 6 saatinin zevkli olduğunu ama bu tip sorunların belli süre sonra can sıkmaya başladığından bahsediyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergenler basmış forumu... Edilen kavganın saçmalığına bak.Sony de microsoftta aynı b..k.hepsi de sizden para yolma derdinde ve yanlış işler yapiyolar.Nintendo kurtarır bu nesli eğer patlamazsa...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Scorpio bites a Pony

    Sea of Thieves zaten 2017 GOTY olacak. Onda bi süphe yokki.

    @Boomsen Blasee Billy Billy

    Aynaya bakmayinca,baskasina lakap takmak

    Sea of Thieves ne la?

    Şöyle komik komik mesajlar yazma..
  • ICXM 90
    http://www.icxm.net/x/

    Windows Central 80
    http://www.windowscentral.com/

    Şu iki site çok komik ya. Microsoftun siteleri.
    Daha çok açmaları lazım bu tür sitelerden. Utanmazlar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • MS cihazdan ümidini kesmedi ki canavari cikarip sizin ümitlerinizi bitiriyor. O degilde Sony köleligi icin günde ne doz ilac aliyorsun merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ olun hocam bilgi için demek ki içerik olarak da sağlam değil, geliştirici ekipten dolayı merakla bekliyordum oysa ki.
  • ReCore's missteps are a real shame, because it can be quite charming otherwise. It has the heart of a PS2 or Gamecube-era platformer, with its floating lifebars, bright laser beams that fill the screen like a Dreamcast shoot-'em-up, and glowing gems that bounce around. Amongst all the slick, modern day video game productions, it stands out as an endearing throwback.

    Gamespot

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıne bir Ms oyunu yine bir çöp. Xbox zaten başlı başına çöp. Sonuna kadar Sony Playstation.
  • Icinde ironi bulunduran komik cumleler kurma lutfen. Yahu sen degil miydin carsaf carsaf yazilari buraya kopyalayip, DX12 konsolu soyle ucuracak, biyle kaciracak diye. Hani yahu ne oldu 300K server lar, nerede Crackdown, konsolun cikisinda duyuruldu ama hala ses yok bu oyundan? Laf atmaya geldi mi geri kalmiyorsun ama. Kimin kime koleleik yaptigi ortada pasam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.