Şimdi Ara

Recep Tayyip Erdoğan: Türkiye satın alma gücü bakımından dünyanın en büyük 13. ülkesidir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toplam da büyük gözüküyor doğrudur. Ama ne yazık ki kişi başına düşen gelirde düşük.Daha alacağımız çok mesafe var.
  • Ak parti çok güzel hayal satar( 16 yıldır iktidar olma sebeplerinden biridir )

Bugüne kadar ki hükümetler,( bu konuda )Akp kadar başarılı olamamıştır.

Gerçek, yalan herşeyde bir abartı...Bu durumu en basit parti afişlerinde bile görebilirsiniz."Milli uçak göklerde" vs...

Ha gerçekten yaptıkları şeyler var ama bu abarttıkları gerçeğini de değiştirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 22 Aralık 2017; 11:29:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte her zaman diyorum. AKP seçmenine AKP'den daha fazla hakaret eden başka kesim yoktur.

Üstelik bu hakaretleri üstü kapalı yapıyor.

Sizde kafa yok, ne de olsa buna da inanırsınız diyorlar kısacası. Helal olsun adamlara,
    kendi seçmenine hakaret ede ede oy topluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingboy14

Bir taraf için doğru olsa da bir taraf için yanlış olabilir. Arkadaşlar bugün caddede tam 6 tane ardarda 350.000TL üstü lüks araba geçti. Bunun dışında da 11-12 tane falan hep 150.000 200.000lik araçlar cok lüks bir yerde de yaşamıyorum. Satın alma gücü çok yüksek olan bir kesim var bu doğru.

Bu durum sadece zengin ile orta kesim arasındaki farkın hızla arttığını gösterir. 80 milyonluk ülkede bayat ekmek kemireni de bulursun ısınmak için para yakanı da. Sağı solu bırakıp kendi cebinize bakın. Alım gücü acayip derecede düştü mü? Evet düştü. Gerisi traştır. Lüks arabalar gördüm demişsin. Bunu dünyanın en fakir ülkelerinde de görebilirsin. Ben son bir yıldır sadece lazım olduğunda biniyorum arabaya. Eskiden keyfi çıkar dolaşırdım ama geçmişte kaldı o günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 22 Aralık 2017; 12:49:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

İşte her zaman diyorum. AKP seçmenine AKP'den daha fazla hakaret eden başka kesim yoktur.

Üstelik bu hakaretleri üstü kapalı yapıyor.

Sizde kafa yok, ne de olsa buna da inanırsınız diyorlar kısacası. Helal olsun adamlara,
    kendi seçmenine hakaret ede ede oy topluyor.

tamam yarın selonun karısını arayıp karanlık günler gecicek diyen partiye atıyorum...
    bana gore chp ye oy atanlar akpden daha ideolojik kör...
    ha iş yapan yetenekli bilim ilim irfan sahibi birine oy verilse akp de chp de barajı bile geçemez..
    ülke ideolojik hülöğğğğğğğ....chp ye atıyorsan sende aynen....aşağladığın akpliden çok farkın yok yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2017; 12:54:11 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Ben ideolojiden mi bahsettim şimdi?

Ben evde yemek yok diyorum, sen de diyorsun ben İsviçre'ye bowling oynamaya gidiyorum.

Verecek cevabın olmayınca saçmalamak zorunda mı hissettin kendini anlamadım ki?

Ben ne dedim? AKP'nin kendi seçmenine hakaret ettiği kadar başka kimse hakaret etmiyor
    AKP lilere, yalansa yalan de tartışalım, ama böyle saçmalama, sırf yazmış olmak için yazma lütfen.
  • Buzmavisi B kullanıcısına yanıt
    chp hainlerle el ele kol kola gezerken imc med nücelerden resmi sunum yapılırken, atatürkçü seçmenine hakaret etmiyor sanki? sende chp ye oy atıyorsan farkın yok diyorum okey sende hakaretin mecazi küfürün alasını yiyon çünkü tuttuğun partinden...umarım anlamışındır...bizim halkımız chp,akp demeden hakarete alışık yani kafasına geçirdiği at gözlüğünden göreni bile ender zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2017; 14:27:8 >
    Açıkçası söylediğin şeylerden haberim yok. Bunlar gerçekse bir daha oy vermem olur biter.

Ama büyük ihtimalle lağım medyası uydurmasıdır. Bakarız yine de aslı var mı diye?

Neden uydurmadır diyorum, onu da söyleyeyim:

Zira çözüm süreci döneminde de CHP çözüm süreci düşmanı, ölüm, savaş, analar ağlasın isteyen taraf olarak
    lanse ediliyordu. Ergenekon döneminde CHP darbeciydi ergenekoncuydu katildi,
    Fetullah'a hocaefendiye nasıl Fetö dersin diye kızıyorlardı CHP'ye,
    şimdi Terörist Fetö döneminde CHP Fetöcü oldu. PKK ile savaş döneminde ise PKK lı oldu.

IŞİD ile savaş döneminde IŞİD'li yapamadılar CHP'yi zira artık onu kimse yemez diye düşündüler. O kadar da
    değil oha diye düşünmüşlerdir belki.
    Ama onu da yedirirlerdi bence seçmenlerini hafife almışlar bu konuda.

Senin bu söylediklerini ise çoğu CHP li bilmiyor zaten, ana akım medyada yer almıyor bu haberler.
    Bilmemek, hakareti bile bile oy vermekten daha az kötüdür kusura bakma da.

Bir gözünün içine baka baka edilen hakareti yemek var, bir de haberin olmadan arkandan iş çevrilmesi var.

bunları bilmiyorsan siyaset takip etmiyon anlamına gelir...
    googleye...
    sezgin tanrı kulu med nüçe...
    kemal k. imc tv....
    selonun karısına karanlık günler geçicek vaadi ..
    sezgin tanrıkulu pkk cenazelerine katılma seansaları pkklılara yapılan insanlık dışı tutum twittleri...
    diye ilkokul 4 düzeyinde googleden aratman hatta görsellerden bakman yeterli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2017; 14:45:34 >
    Siyaseti takip ederim de saçmalıkları değil. Özellikle ana akım medyada çıkmıyorsa makattan uydurma şeyler olduğunu neden öyle düşündüğümü de söyledim. Sizin medyanın her dediğine inanacak olsak beynimiz muşmulaya dönerdi sizlerinki gibi.

Sözcü de aynı ensonhaber, sabah, atv, ahaber de aynı benim için. Hep yalan dolan abartı yayınlar yapıyorlar.

Söylediğin iddialara baktım.

Çoğunun abartma olduğunu daha önceden biliyordum zaten.

Mesela benim için CHP milletvekillerinin hangi kanala çıktığı önemli değil. PKK destekçilerinin veya bu konuda kararsız kürt vatandaşların izlediği kanallar bunlar. Bu kanallar var mı var, bu kanalları durdurabiliyor muyuz, hayır. Bu kanallar kürtler tarafından izleniyor mu? Evet.

En azından bu kanallarda terörist PKK propagandası yerine CHP propagandası yapılması daha iyi. İnsafı olan herkese göre böyle olması gerekir zaten. Bu kanallarda yapılan yayınlarda CHP liler Apo PKK yı övüyor mu hayır.

Kılıçdaroğlu anayasa maddesi muhabbetini defalarca dile getirmiştir ilk dört madde değişemez diye. O sebeple burada muhabir kadının hızla konuyu geçiştirmesine kurban gitmiş görünüyor. Daha sonra bunu tekrar tekrar da yinelemiş. O sebeple iddia yine çamurda.

Sezgin Tanrıkulu'nu arattığımda ise bulduğum ensonhaber Sezgin Tanrıkulu ankara saldırısı olurken PKK kanalına çıktı diyeydi. Ana akım medyada ise yayın banttan yayındı diye açıklamış Sezgin Tanrıkulu.

Sezgin Tanrıkulu lağım medyası ve aktroller tarafından sürekli abartılıyor. Adama PKK lı diyorlar vs... ben bunu pek göremedim. Neden ml? Adam gerçekten PKK lı olsa bir kere Diyarbakır'dan veya başka bir şehirden milletvekilliğine aday olur ve kazanır. Öyle bir durum yok. Yazılarında bir kere bile Apo'yu veya PKK'yı öven bir şey görmedim.

Hükumete devlete laf ediyor diyorlar, edecek tabii devlet olmuş AKP, bu memlekete yapılabilecek daha büyük kötülük mü var?

Geri kalanına da bakayım.

o at gözlüğünü boşu boşuna yazmadım zaten arkadaşım o aşağladığın akpli = sen aynı insan tipi birbirinizin aynısınız...değişmezsinizde imkansız....şu an fanatik bir akplide o oyle değildie boylediyle kendi kendine anti tezler ürterek ürettiği tezlerede yürekten inanarak , karşısındaki 0 sayıyor aynen senin yaptığını yapıyor yani onunda seninde değişmeniz imkansız.. boşu boşuna klavyenizi parmaklarınızı yormayın yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2017; 15:32:35 >
  • Doğruluk payı başta iyiydi ama artık satılmış bir kurum

Kardeş benim iddialarım ve düşüncelerim belli ve yazmışım. Onlara karşı çürütecek bir şey yazamamandan haklı olduğumu dolaylı olarak itiraf etmiş oluyorsun zaten.

Neye at gözlüğüymüş? Aktrollerin AKP çamur medyasının yalan veya abartı haber yayması yalan mı? Doğrudan liderinizin size akla mantığa aykırı şeyler söylemesi yalan mı?

Çıkmış mitinglere: Kabataş'ta 100 tane deri eldivenli deri pantalonlu çıplak adam benim başörtülü bacıma saldırdılar üzerine işediler dedi. Oha yani... Hala ispat edecek.

Yarın çıksın, K. kılıçdaroğlu tv'ye ve desin ki "100 tane şalvarlı sakallı dinci yobaz, başı açık kadına saldırıp üzerine işediler," ve bunu ispat edemesin suratına tükürürüm onun. Bir daha oy vermem. Halkı kin ve düşmanlığa düşürmektir bu yok yere.

Sen bunu diyebiliyor musun? Onu söyle. Kimde at gözlüğü varmış hepimiz bilelim.

yazdıklarıma inanmıycağın yazmıyorum bir fanatik akplinin değişmesi imkansız olduğu için seninde imkansız, kendi doğrularına bir din gibi inanıyorsun çünkü önüne peygamberi bile koysam vazgeçmezsin inandığından okadar basit...en azından bu forumda chpden bıkıp usanıp yaka silkip dönmüş bir sürü chpli arkadaş var onlarla bilgi alışverişinde buluna bilirsin neden diye?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2017; 15:56:17 >
  • Reiz en az 5 yıldır evine et girmeyen bir kitleye yine damardan vermiş..
    onlarda "ulan alım gücümüz çok iyiymiş valla süper" diye kıçları açıkta seviniyorlar..

Başbakan da geçenlerde Tarımda 1 numarayız demişti..
    ithal etmediğimiz ürün kalmadığı şu dönemde dedi bunu ama kendisini de zor tuttu gülmemek için.

Biz yemiyoruz da amaç bizi kandırmak değil zaten seçmeniyle t...k geçiyorlar işte.

Bakalım bu arkadaşlar ne zaman uyanacaklar.. bekliyoruz sabırla..
  • Ciddiyse çok komik, şakaysa hiç komik değil.
    Sen şimdi bana at gözlüğün var diye iddiada bulunmadın mı?

Bulundun.

Ben sana ne iddiada bulundum?

Yarın Kılıçdaroğlu Tv'ye çıkıp az evvel yazdığım gibi bir iddiada bulunsa ve bunu kanıtlayamasa bir daha ona oy vermem dedim. Halkı kendisine destek olsunlar diye hayal ürünü şeylerle kin ve düşmanlığa iterse...

Sen bunu diyebiliyor musun? Diyemiyor musun? Onu görelim hadi. Başka bir şey yazmana ve açıklamana gerek yok.

Kimde at gözlüğü varmış bilelim. Hem kendin de bilmiş ol. Bir kere bu yolsuzluktan daha kötü bir şey...

Bir de zaten iyi muhalefet yapamıyor diye bir dahakine CHP ye oy atmayacağım.

halen uzatıyorsun bak nediyuorum inanman imkansız artı ben düzgün bir parti görmediğim için akp ye atıyorum bayıldığımdan değil,ha tekrar ediyorum forumda atatürkçü kemalist chp den bıkmış usanmış dolu arkadaş var git onların fikirlerini al benim değil...çoğu iyi partili oldu zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Aralık 2017; 16:2:22 >
    Bak benim inanıp inanmam sorun değil şu an. Onu geçtik. İddiaların gerçek olduğunu görürsem oy vermem zaten ki bir dahaki seçimde CHP yi desteklemeyeceğimi de söyledim.

Bana ne iddia ettin ben de sana ne yanıt verdim?

Ve cevap bekledim.

Demek istediğim at gözlüğü olan sensin. Bak ne diyorum adam halkı ikiye bölmek için ortaya hayal ürünü bir şey atarsa bir daha oy alamaz benden.

İsterse başka partide olmasın oy verecek. Gerekirse gider boş oy atarım daha iyi. Vicdanım daha rahat olur en azından.

Bunu at gözlüğü olan biri yapabilir mi? Hayır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Valla benim eşimde 50.000 küsür dolarlık hermes çanta taksa, 5.000tl civarı çay içsem alım gücü benim içinde yüksek olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.