Şimdi Ara

Recep Tayyip Erdoğan'a Araplar Aşık BU ÜLKEDE DEĞERİ BİLİNMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edirne'den çıkmayanlar bilmez, Araplar birtakım asimilasyonlara uğramışlar paranın verdiği güçle portekiz senin barcelona benim geziyorlar ama ortak bir noktaları var

Recep Tayyip Erdoğan

Adamlar bizim ülkedekilerden çok seviyorlar kendisini yarın herhangi bir Arap ülkesinde başkanlığa aday olsa iddia ediyorum seçilir

Biraz değerini bilmek lazım Atatürkten sonra böyle bir adam gelmiş marmaray yapmış dünyanın en büyük havalimanlarından birini yapıyor demir ağlarla örüyor her bir yanı şehirler avrupa şehirleri gibi tertemiz modern olmuş

Gerçekten değeri bilinmesi gereken bir insan

Dipnot: dibindeki abartan insanları ben de sevmiyorum

• Ne kadar alıyorsan söyle 2 fazlasını vereceğim, konu açma artık.

Dipnot: Bence de, kıymetini bilemiyoruz. O yüzden kendisi kıymetinin bilindiği arap ğlkelerine gitmeli, şanına yakışır şekilde yaşamalı. Buralarda heba olmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Edirne'den çıkmayanlar bilmez, Araplar birtakım asimilasyonlara uğramışlar paranın verdiği güçle portekiz senin barcelona benim geziyorlar ama ortak bir noktaları var

Recep Tayyip Erdoğan

Adamlar bizim ülkedekilerden çok seviyorlar kendisini yarın herhangi bir Arap ülkesinde başkanlığa aday olsa iddia ediyorum seçilir

Biraz değerini bilmek lazım Atatürkten sonra böyle bir adam gelmiş marmaray yapmış dünyanın en büyük havalimanlarından birini yapıyor demir ağlarla örüyor her bir yanı şehirler avrupa şehirleri gibi tertemiz modern olmuş

Hadi şu kafayı geçtim,Atatürk ülke kurmuş,rte marmaraya havalimanı yapmış bilmem ne ? Karşılaştırmak mantıklı mı ? Daha da düşmeyin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2jz1993 -- 17 Kasım 2015; 21:09:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arkadaş işe yeni girdi galiba kendini beğendirmeye çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Man

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Edirne'den çıkmayanlar bilmez, Araplar birtakım asimilasyonlara uğramışlar paranın verdiği güçle portekiz senin barcelona benim geziyorlar ama ortak bir noktaları var

Recep Tayyip Erdoğan

Hadi şu kafayı geçtim,Atatürk ülke kurtarmış,rte marmaraya havalimanı yapmıl bilmem ne ? Karşılaştırmak mantıklı mı ? Daha da düşmeyin lütfen

Ülke kurtarmış demiyelim de ülke kurmuş diyelim
    çünkü ortada kurtarılmış değil kurulmuş bir ülke var

Şuan tam düzeltiyordum evet yanlış oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

/>

Şu gifi atmaktan bıkmadın mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dave Gurney

quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

/>

Şu gifi atmaktan bıkmadın mı

Bıkmadım
  • Genelde arapların sevdiği şeyleri sevmiyorum şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Man

ne yapalım şimdi alkışlayalım mı gülelim mi
    anlamadım?

zaten %50 verdik daha ne yapalım

Aferin benim gibi objektifsin her koşulda savunmayıp kendi doğrularını belirtmen iyi birşey

• Araplar zaten Türkiye'yi batıran adamlara aşıktır.

-Saidi Nursi
    -Tayyip Erdoğan
    -Adnan Menderes
    -Şeyh Sait
    vb.
  • Said Nursi'nin ayağının tozu olamazsın lafını bilde konuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo Nesil

quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

Said Nursi'nin ayağının tozu olamazsın lafını bilde konuş

doğru vatan hainlerinin ayağının tozu olmam olmak da istemem... Türklük ve Vatanseverlik bunu gerektirir... İşin içinde bu ikili olduğu zaman din devre dışı kalır.

ama sizler her vatan hainlerinin bir eklentisi olursunuz... cumhurbaşkanı(!)nın mesela...

ne vatan hainliği şeyh said nursi kesinlikle bir eylem yapmamıştır üstad şeyh said nursi malum hadise dolayısıyla, adaletsiz bir şekilde, yüzlerce insanla birlikte sürgüne gönderildi. Bu hadise, yeni rejimin hareket tarzını da belirliyordu.Mesela, hükümet 4 Mart 1925 tarihli Takrir-i Sükûn Kanunu'nu hemen çıkarabilmek için bu hadiseyi gerekçe olarak kullandı. Bu kanun ise, sonradan çok kötü bir şöhretle tarihe geçecek olan İstiklal Mahkemelerini kurma yetkisini ve iktidarın diktatörce uygulamalarını bir muhalefet olmaksızın sürdürme gücünü sağlıyordu

Şeyh Said, bizzat kendisi Üstad Said Nursî'ye bir mektup yazarak Mustafa kemal ve askerlere karşı harekete katılmasını istemiş; kendilerine katıldığı takdirde "muzaffer" olabileceklerini belirtmişti. Said Nursî' nin cevabı şöyle olmuştu:

"Yaptığınız mücadele, kardeşi kardeşe öldürtmektir ve neticesizdir. Çünkü Tükr-Kürt birdir, kardeştir.Türk Milleti bin senedir İslamiyete bayraktarlık etmiştir. Dini uğrunda milyonlarca şehit vermiştir. Binaenaleyh, kahraman ve fedakâr İslâm müdafilerinin torunlarına kılıç çekilmez ve ben de çekmem!

Şeyh said nursi adaletsizce ve haince öldürülmüş olup bir mezarı bile yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 18 Kasım 2015; 1:18:29 >

• O zaman kendisini Araplar'a verelim gitsin.

Ne Şam'ın şekeri ne Arap'ın yüzü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Kasım 2015; 3:59:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.