Şimdi Ara

recep niyazın sözleşmesi bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=909406
    Herkes Fenerbahçe gibi genç oyuncu bataklığı değil ki. Dünyada büyük takım adına maçları takip eden bir sürü yetenek avcısı var.
    Recep Niyaz şans bulmaya başlasa ve Arsenalden yada Manchaster City den teklif alsa fenerbahçeyle sözleşme yeniler mi ? Yenilemezse Recepe kızmaya kimin hakkı var ? Bu ne rahatlık neden sözleşmesi bitmeden yeni sözleşme imzalanmıyor ? Elin takımı bir yetenek buldu mu başkası kapar diye telaşa kapılıyo 2 yıl daha sözleşmesi bulunan oyuncuya bile 5 yıllık sözleşmeyi imzalatıyo hemen.

• Türk oyuncuları bu kadar genç yaşta avrupaya gitmemeli bence.Çünkü şuan sadece bir potansiyel olarak görülüyorlar ve avrupada aynı potansiyeli taşıyan binlerce oyuncu var.Arda gibi biraz kendini kanıtladığında 22-23 yaşlarına geldiğinde orta çaplı(atletico madrid gibi,büyük takımlarda yer bulması zor oluyor ve kaybolup gidiyorlar) bir takıma gitmesi kendisi için daha hayırlı olur diye düşünüyorum.
  • Ana baba turlarına başlamış bazıları.
  • recep başka takıma gitsin bikini giyerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

recep başka takıma gitsin bikini giyerim

aman bikini giyerim diyenler hep kaybediyor , senin bikini giymen değil ama recep'in gitmesi üzer beni
  • Bizim Erkut aynen bu şekilde gitti kulüpten, aman diyim.Hazır olun her şeye.
  • sene sonunda kasımpaşaya falan gider. ertesi sene de 5-6 milyon euro verir geri alırız sorun değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi bir oyuncu olacak. Alırsak güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

İyi bir oyuncu olacak. Alırsak güzel olur.

Önce Trabzon'a gitsin. Sonra alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

İyi bir oyuncu olacak. Alırsak güzel olur.

Önce Trabzon'a gitsin. Sonra alırız

şaka bir yana muslera gidince onuru almak lazım mükemmel bi kaleci

+ soner aydoğdu da çok kaliteli almamız lazım

• Sıkıntı bizde. Yabancı ülkelerde oyuncular 16-17 yaşlarında hatta en geç 18-19 yaşlarında parlamış oluyorlar. Rooney 16 yşaında ManU'ya transfer olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ben Türkiye'de bu duruma benzer Emre Belözoğlu ve Arda Turan'ı gördüm çok genç olup yükselen oyuncu olarak. Başka varmı?

Demek ki bizde yanlış olan birşeyler var. 19-20 yaşındaki oyuncularımıza şans tanınsa bile ayakta duramıyorlar sahada. Recep Niyaz'ı gördük, adamlar dokununca bile uçuyordu sahada.
  • Sonu diğerleri gibi olmasın da malum genç yeteneğimiz Semih'ten başka takımda yetişen adam yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Sıkıntı bizde. Yabancı ülkelerde oyuncular 16-17 yaşlarında hatta en geç 18-19 yaşlarında parlamış oluyorlar. Rooney 16 yşaında ManU'ya transfer olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ben Türkiye'de bu duruma benzer Emre Belözoğlu ve Arda Turan'ı gördüm çok genç olup yükselen oyuncu olarak. Başka varmı?

Demek ki bizde yanlış olan birşeyler var. 19-20 yaşındaki oyuncularımıza şans tanınsa bile ayakta duramıyorlar sahada. Recep Niyaz'ı gördük, adamlar dokununca bile uçuyordu sahada.

Recep Niyaz dokununca uçuyo mu hangi maçta oynadı da hangi maçta gördün bilmiyorum ama akşamları FBtv de antremanlar yayınlanıyo vaktin olursa bi seyret recep şov yapıyo krasic falan hikaye

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Sıkıntı bizde. Yabancı ülkelerde oyuncular 16-17 yaşlarında hatta en geç 18-19 yaşlarında parlamış oluyorlar. Rooney 16 yşaında ManU'ya transfer olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ben Türkiye'de bu duruma benzer Emre Belözoğlu ve Arda Turan'ı gördüm çok genç olup yükselen oyuncu olarak. Başka varmı?

Recep Niyaz dokununca uçuyo mu hangi maçta oynadı da hangi maçta gördün bilmiyorum ama akşamları FBtv de antremanlar yayınlanıyo vaktin olursa bi seyret recep şov yapıyo krasic falan hikaye

aynen
    eger recep beklenilen seviyede ilerler ise (çok muzzam bir gelişme değil normal şekilde ilerlesin yeter) gelmiş geçmiş en yetenekli ve kaliteli ilk 10 Türk futbolcusu içene girer, o derece yani . avrupada inanın büyük takımları peşinden koşturan birisi olacak

• recep e bakınca bojan kırkiçi görüyorum. recep ın daha cok calısması lazım 1 macta ızledım ama daha pas hız ayarı yapmasını bılmıyor veya gucu yok yavas pas atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

recep e bakınca bojan kırkiçi görüyorum. recep ın daha cok calısması lazım 1 macta ızledım ama daha pas hız ayarı yapmasını bılmıyor veya gucu yok yavas pas atıyor.

valla pas hızını falan geçtim mehmet topuzla stochun son iki maçta bizim takımdan bi oyuncuya pas attıklarını görmedim, demek ki ilk 11 de oynamak için bu bir kriter değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

recep e bakınca bojan kırkiçi görüyorum. recep ın daha cok calısması lazım 1 macta ızledım ama daha pas hız ayarı yapmasını bılmıyor veya gucu yok yavas pas atıyor.

Bilmiyor değil heyecan yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Türk oyuncuları bu kadar genç yaşta avrupaya gitmemeli bence.Çünkü şuan sadece bir potansiyel olarak görülüyorlar ve avrupada aynı potansiyeli taşıyan binlerce oyuncu var.Arda gibi biraz kendini kanıtladığında 22-23 yaşlarına geldiğinde orta çaplı(atletico madrid gibi,büyük takımlarda yer bulması zor oluyor ve kaybolup gidiyorlar) bir takıma gitmesi kendisi için daha hayırlı olur diye düşünüyorum.

Recep hiçbir zaman bir Arda olamaz böyle giderse.Arda Atletico ya gitmeden önce 2-3 sene full ilk 11 oynadı Galatasaray'da ama Fenerbahçe öyle değil nice genç oyuncular yedek klübesinde top oynamayı unuttular :) Biraz daha gençlere değer versek ülke futbolu çok daha iyi yerlere gider.Ha ama bu kafayla çok zor oda.

• İyide bu adam 18i geçmemişki, 18 geçtiğinde profesyonel sözleşme yapılması gerekiyor zaten bu sözleşmeyi 10 yıl uzatsan nolur.
  • Ben Recep niyaz olsam kesinlikle sözleşme yenilemem, sonuçta yok olup gitmek istemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.