Şimdi Ara

'Recep İvedik' rekor kırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İstanbul (AA)- Sinemaseverlerin hafta sonu tercihi, Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı ''Recep İvedik'' karakterinin maceralarını anlatan film oldu. Filmi, hafta sonunda 791 bin 536 kişi izledi.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, ''Recep İvedik'' karakterinin tatil macerasının anlatıldığı film, 22 Şubatta Türkiye genelinde 230 kopya ile vizyona girdi. Yapımcılığını Faruk Aksoy, Mehmet Soyarslan, Raif İnan ve Ayşe Germen'in üstlendiği, Togan Gökbakar'ın yönettiği filmde, ''Recep İvedik'' karakterini Şahan Gökbakar canlandırdı.
    ''Recep İvedik'' filmini, 22-24 Şubat tarihlerinde 791 bin 536 kişi izledi.

İlk filminde hem senaryosunu yazan, hem de başrolünü oynayan Şahan Gökbakar'ın, ''Recep İvedik'' karakterinin diğer filmlerinin de sinemaya uyarlanacağı belirtildi.
    Aynı tarihlerde ''120'' filmini 55 bin 935, ''Bayrampaşa'da Ben Fazla Kalmayacağım'' filmini 19 bin 936, ''Ulak'' filmini 12 bin 758 kişi izledi.

• ben 120 filmini daha çok kişinin izlemesini isterdim
  • çok güzel bir film resmen komedi izlemenizi tavsiye ediyorum sinema filmine gittim..

Recep İvedik Fan Club

'Recep İvedik' rekor kırıyor
  • iyi de konu yanlış yerde değil mi dost
  • bn gittim çok güzel bir film herkes gitsin
  • ben de gittim gülmekten öldüm öteki dünyadan yazıyorum
  • bugün gittim cem yılmaz halt etmiş gora mora arog fısssssssssssssssss...................
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ever bencede gora fısssss

en azından komik insanı kahkaya boguyor birde ince mesajlar veriyor konulu bir film olmuş tebrikler şahan a
  • Biz bügün arkadaşlar park bornovaya gittik ama malesef orda recep ivedik yoktu
  • ben izledim süper bişey herkese tavsiye ederim kesinlikle gidin
  • quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

ben izledim süper bişey herkese tavsiye ederim kesinlikle gidin

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: anqelus

quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

ben izledim süper bişey herkese tavsiye ederim kesinlikle gidin

+1

+9..............................9x9.............................9
  • offyaa bir ben izleyemedim sınıfdan herkez gitti izledi bir tek ben kaldım gidiyom sinemaya full diyorlar
  • Süper Film ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.