Şimdi Ara

RECEP İVEDİK 2 FRAGMAN (Yeni) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
6.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

bu filmin süper olucak...
    ne zaman çıkacak acaba?

13 şubat
  • siz buna güldünüz mü gerçekten ? Yemin ediyorum tebessüm dahi etmedim.Çok bayat, çok ucuz, çok kalitesiz.Nasıl olur da Cem Yılmaz gibi bir ustayla bu adamı kıyaslarlar anlamıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: telly71

siz buna güldünüz mü gerçekten ? Yemin ediyorum tebessüm dahi etmedim.Çok bayat, çok ucuz, çok kalitesiz.Nasıl olur da Cem Yılmaz gibi bir ustayla bu adamı kıyaslarlar anlamıyorum...

+999999

şahan geçmiş bi gonuşma lan diyo sinemada herkes gülmekten geberiyo.ulan ne var bunda,espri anlayışınızı ........ dedirtiyolar zorla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gm7pro -- 20 Aralık 2008; 9:54:04 >
  • Gerçekten süper olmuş rekorları kıracak bence, şu komedi filmlerinde küfür ayılık argo felan olmaz diyenleri anlayamıyorum neye gülüyolar çokda merak ediyorum

• bence şahan bu filmle ilk kırdıgı rekoru egale edecektir.

Edit:en sonra metrobüs olayına koptum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 20 Aralık 2008; 9:56:12 >
  • benim japoncam superdir

oramakomaburamako süper yaa bunada gidecez
  • gülenlere niye gülüyorsunuz denir mi adam gülüyor işte yavvv

• quote:

Orjinalden alıntı: telly71

siz buna güldünüz mü gerçekten ? Yemin ediyorum tebessüm dahi etmedim.Çok bayat, çok ucuz, çok kalitesiz.Nasıl olur da Cem Yılmaz gibi bir ustayla bu adamı kıyaslarlar anlamıyorum...

heralde siz yüksek eğitimli yüksek lisanslı çağ dışı bir sinema eleştiriyenisiniz?

bune arkadaş yahu ? bune.

çok bayat çok ucuz çok kalitesiz. nasıl bu laflar anlamadım.

Ben Cem yılmazıda çok severim, laf ta etmem.AROG'u da senden önce izlemişimdir.

Ama sizin gibi mahlukatlar bunu nasıl söyleyebiliyor anlamıyorum.

deki insanın içinde olan birşey.Sevmiyorsan bunu yerin dibine sokarak belirtmek zorunda değilsin.

Cem yılmaz usta adam bunu herkes biliyor bende dahil,

Ama Şahanında güzel tiplemeleri var, sen hiç hayatında minübüsün kaportaya vurup devam et abi dediğini görmedin heralde? ondan dolayı uçak sahnesi bi garip geldi sana?

bırakın şöyle abuk subuk laflar etmeyin..

• fragman başlarında çok güzel gelmedi ama sonradan yarıldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanka26

cem yılmazdan daha çok güldürüyor bu adam beni...

Şimdi iki üç artiz çıkıp yok cem yılmazın espirilerini herkez anlayamaz anca zekiler anlar gibisinden laflar etmesin üzerim

cmylmzn espirilerini çözemiyorum diyen zaten bu forumda işi olmamalı , bence onlar fanatıklık yapıyıyolar ,herkezin güldüğüne biz gülmeyiz ,farklıyız hesabı sizi çok iyi anlıyorum bende ilk başladıgında K.vadısını seyretmıyodum sonra kaçırmamaya başladım

teyzenın : hayvanın herifin tekisin yaa hangi mandradan aldık seni bilmiyorumki demesi ,uçağa otobüs muavini gebi komutlar vermesi baya gülücez anlaşılan

• filme gitcez,gülcez eglencez,cıkcagiz filmden bu kadar uzatmaya filmden sanatsal,mantik seyleri aramaya gerek yok bence sonucta komedi filmi bu amac insanları guldurmektir dahada kasmak degil.ama filme kasılarak gitceksek amacın diger insanları asagilamaksa ne bu filmi izle nede elestir cunku senin amacın baskadır.
  • Filmin yine güzel olucağa benziyor.Bence a.r.o.g rekoru kırabilirdi ama recep ivedik 1 kadar şanslı bir dönemde vizyona girmedi bence. Muro , Osmanlı cumhuriyeti , ıssız adam gibi bu kadar gidilecek alternatif film varken rekor kırması gerçekten çok zordu. Recep ivedik 1'de hatırlıorum bu kadar güzel film yoktu be.
  • sana,sana gabaran bi şey var

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.