Şimdi Ara

RECEP İVEDİK 2 FRAGMAN (Yeni) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
6.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence de cok guzel emek verildigi belli izlenmeye deger ..

filmi elestirenleri kiniyorum ne kdar kotu olursa olsun emek war :) gidin o zmn begendiginiz Hollywood filmlerini izleyin. ZOHAN fln mesela
  • quote:

Orjinalden alıntı: RocKMyC

bu filmdeki esprilerede laf edenlerin neye güldüğünü çok merak ediyorum.

CMYLMZ...ona da herkes gülemez o ayrı mesele

bu arada ilk filmin çok altında görünüyor... 2-3 hafta gözlem yappıp gitmek lazım... şahsen pek ğenemedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 19 Aralık 2008; 23:19:40 >
  • çok iyi ya " nasılsa %90 hepimiz gebereceğiz sarılın birbirinize"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

Orjinalden alıntı: RocKMyC

bu filmdeki esprilerede laf edenlerin neye güldüğünü çok merak ediyorum.

CMYLMZ...ona da herkes gülemez o ayrı mesele

bu arada ilk filmin çok altında görünüyor... 2-3 hafta gözlem yappıp gitmek lazım... şahsen pek ğenemedim...

ya bırakın artık şu cmylmz hikayesini. adamın ismi var sadece. ince espri yapıomuş yerim ben o ince espriyi. oraya buraya ufak dokundurmalar yapıor bizden buna gülmemizi beklior. arifi geçmişe gönderdiği sahnede kaç kere aynı espriyi yaptı ama hiç tebessüm bile olmadı. zaten araklama bir film orası ayrı bi konu.

cmylmz a herkes gülemez diosun. evimde tüm yayınları mevcut. hepsini izledim güldüm yerlere yattım bunda bişey yok. adam komedyen. ama film çevirmesin kardeşim. ya çeviriyosan hokkabaz gibi gora gibi çevir yada kır bi taraflarını otur.

ata demirerde şahan da çok başarılılar. cem bunları hazmedemiyor.

• Osursan güler millet, adamda bunu biliyor buna göre yapıyor, Yoksa isterse çok daha iyi espriler yapacağına eminim Şahanı yakından takip ediyorum müthiş bir doğaçlama yeteneği var. "Kime Diyorum Ben!" Programını izleyenler bilir... Hem Recep ivedik çok eski bir karakter TV8'den kalma taa..
    Belli bir fan'ı var yani... O Yüzden adam para kazanacağı filmi yapıyor.. Bu bitince Pala Remzi Kermes'i sinemaya aktarır heralde..
    Gelgelelim cem yılmaz'a, filmi araklamış, şaşırdım... Üstelik gora bundan 10 kat daha iyiydi. Hem belaltı espriler yerindeydi hemde ince mizah ruhu gerektiren sahneler bolcaydı. AROG'da bunu göremedim. Tabi bazıları gördüğüni söylüyo
    Sonuç olarak Recep 2 yine rekor kırar bence...
  • Uçağın kaportasına vuruyor devam ettt diyor sanki minibüste mavinlik yapıyor.
  • Arog'a gittim çok beğendim. Bunada gider eğlenirim. Komedide pek ayırt etmem, güleyim yeter.
  • Domates sahnesi güzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

Fragmanı biyere yüklermisiniz dosya halinde?

yüklüyorum.

http://rapidshare.com/files/174964549/recep2.avi

bunun boyut niye bu kadar büyük ? anlayamadim.
  • Buda güzel ben komedi diyince aa bu kötü olmuş demem arog izledim kötü kötü dediler bence kötü değildi komikti anlamlıydı recep ivedik ister osurarak güldürür ister takla atarak önemli olan güldürmesidir recep ivedik 1 patlamadımı rekor kırmadımı oldu bitti elbet sevmeyen olucak ama bi işe yaramaz çünkü %99 seviyor :) her komedi filmini izlerim gülerim olur bitere :)

Fragmanda en komik yerler

1.Golf sahası
    2.Sonda domatese vuruyor ya
  • cem yilmaz eskiden vardi oyle bir kac komiklikleride sahan gelene kadar mecbur ceme guluyorduk hesapta reklamlari komikiti hakiki yemiyelimopet reklamları

sahan ama daha komik daha cok gulduruyor

cemi savunanlar cem akrabasimi anlmaidim gitti neyine guluyrosunuz tt net reklamlarinami zuhahahhaha
  • YİNE REKORLARI ALT ÜST EDER
  • şahan sever olarak cem yılmaz daha komik
  • cem yılmazdan daha çok güldürüyor bu adam beni...

Şimdi iki üç artiz çıkıp yok cem yılmazın espirilerini herkez anlayamaz anca zekiler anlar gibisinden laflar etmesin üzerim
  • süper ya

evcil hayvan aranıyor..

benden olurmu lan
  • Arog'dan çok izleyici toplayacagı kesin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Næccm

benim japoncam superdir

oramakomaburamako

helal sana recep abi

YARILDIM BUNA YAA

• Süper ! çıksın hemen izleyeceğim. Beyenmiyenler , yorum yapmak zorunda değiller.
  • bu filmin süper olucak...
    ne zaman çıkacak acaba?
  • Şimdi bazıları hani diyor ya nesine gülüyorsunuz bu adamın diye, ben kendi adıma söyleyeyim. Yaşı tutanlar bilir Benny Hill diye biri vardı ve şovu çok izlenirdi. Esprilerinin %80'inini bel altı espriler oluştururdu. Bi Allahın kulu da çıkıp bu adam çok kötü demezdi.
    İşte ben de bu adamda Benny Hill'i görüyorum ve beni güldürebiliyor. Mimikler olsun laflar olsun.
    Amacım tartışma yaratmak değil, kendi fikrimi söyledim. Beğenmeyen beğenmeyebilir, saygı duyarım ama aynı saygıyı kendime de beklerim. Kimse bir şeyi seviyor diye "bu filme gidenlerde akıl yok" gibi söylemlerle aşağılanmamalı.
    Neyse Şahan.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.