Şimdi Ara

Recep İvedik 2'deki Party Müziği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
19.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar partyde çalan müziği hatırlayan var mı .. sözleri and we .... thoose gibi bir şeydi .. var mı hatırlayan o şarkıyı hani kıyafet balosu yaptıkları sırada :)

• upp . hatırlayan yok mu arkadaşlar
  • oğuz yılmaz - çekirge
  • http://rapid-share.com/files/197667319/Recep_Ivedik_Film_Muzikleri_2009.rar

tireyi kaldır.

buyur arkadaş.tüm müzikleri burda var.
    geçen bi konu için upload etmiştim sizede yarasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: genccimbomlu

oğuz yılmaz - çekirge

Orda and we .. those diye sözleri var diyorum sen çekirge diyorsun be bilader

quote:

Orjinalden alıntı: Ultio

http://rapid-share.com/files/197667319/Recep_Ivedik_Film_Muzikleri_2009.rar

tireyi kaldır.

buyur arkadaş.tüm müzikleri burda var.
    geçen bi konu için upload etmiştim sizede yarasın

Sağol dostum ama bunların içinde inşallah vardır demin bu albüme göz ucuyla baktım göremedim dediğim müziği anladın değil mi hani bunlar tavşan kıyafeti filan giymiş .. ilk gösterdiklerinde çalan yabancı bir müzik var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldNightDisco -- 15 Şubat 2009; 17:20:28 >

• evet onu bende arıyorum
  • Arkdaşım Oguz yılmaz-Çekirge cok iyi bilirim ama remix olabilir
    oguz yılmazın tüm kasetleri ve albümleri bulunur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da rap party
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oğuz Yılmaz - Çekirge.
  • bende çekirge die hatırlıom
  • sizin aklınıza tüküreyim ben hala çekirge diyorsunuz recep in tavşan kılığına girdiği kıyefet balosunda yabancı bir parça çalıyordu bende arıyorum bulan varsa söylesin
  • çekirge kıyafet balosunda mı çaldı onu demiyoruz biz yabancı şarkıyı diyoruz bulan varsa plz...
  • Majestic Bear - Zi Punt
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

sizin aklınıza tüküreyim ben hala çekirge diyorsunuz recep in tavşan kılığına girdiği kıyefet balosunda yabancı bir parça çalıyordu bende arıyorum bulan varsa söylesin

Zi Punt - Majestic Bear

http://www.youtube.com/watch?v=yop7-mx0c50
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

sizin aklınıza tüküreyim ben hala çekirge diyorsunuz recep in tavşan kılığına girdiği kıyefet balosunda yabancı bir parça çalıyordu bende arıyorum bulan varsa söylesin

Oğuz Yılmaz - Çekirge.

Not:Filmi izlemedim.
  • http://rapid-share.com/files/200886878/21._Majestic_Bear_-_Zi_Punt.mp3.html

şarkıyı indirmek isteyen arkadaşlar için

çizgiyi kaldırın ;)

**** : ".mp3"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KırmızıOje -- 21 Şubat 2009; 21:56:13 >
  • Teşekkürler
  • link ölü
  • quote:

Orjinalden alıntı: erfc20

link ölü

pm attım arkadaşım
  • Uzun zamandır heyecanla beklenen Recep İvedik filminin 2. serisi Recep İvedik 2, hayranlarının karşısına hem filmi, hem de orijinal film müzikleriyle birlikte çıkıyor! Şahan Gökbakar'ın yarattığı halk kahramanı Recep İvedik karakterinin yeni maceralarını süsleyen film müzikleri bir albümde toplandı.

Avrupa Müzik tarafından piyasaya sürülen ve Müzik Direktörlüğü ile yapımcılığını Oğuz Kaplangı'nın üstlendiği albümde, filmde kullanılan bütün eserler yer alıyor. Piyasaya çıkmadan tam 20.000 adet sipariş alan albümde "I Can't Let Go" ve "My Last Love" gibi yabancı parçalar, "Cheezy Cha Cha", "Theory", "The Social Girl", "Asian", "Planet Zebulan-The Skeptics" adlı şarkılar da sadece müzikleriyle yer alıyor.

Bağlamada Çetin Akdeniz, Darbuka, Tef, Bendir ve Parmak Zili'nde Hamdi Akatay, Ud'da Hüseyin Bitmez, gitarda Selçuk Sami Cingi, Keman'da Özcan Şenyaylar gibi müzisyenlerin de albümde imzası bulunuyor. Ayrıca Çiğdem Alkang Kaplangı'da "Majestic Bear" adlı şarkının söz ve müziği ile ön plana çıkıyor.

Recep İvedik 2 filminin fragmanının yanı sıra; kamera arkası görüntüleri ve eğlenceli diyalogların da bulunduğu Recep İvedik 2 Orijinal film müzikleri CD'si, filmin vizyona girdiği sinema salonlarında %50 indirimli olarak satışa sunulacak.

• Teşekkürler bayadır arıyodum Çok seviyorum bu forumu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.