Şimdi Ara

Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
814
Cevap
10
Favori
48.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya bakıyorum yorumlara bakıyorum çok farklı yerlere gitmiş mevzu , recebi nette ilk gördüğüm andan itibaren irite olduğu tam bir uyuz tip egoist oldugunu anlamıştım zaten.

Kitleside çoluk çocuk kitlesi olduğu için 14-20 yaş aralığındaki elemanlar twitterda terör estirmiş tecnopat bitmiştir recep abi kanal kur gelelim vs diye

Çoğu kişi islamcılar bu laleyi bitirdi diye düşünsede ( bununda etkisi var ) recep kendi kendini bitirdi çok kibirli egoist biri olduğu için arkasına aldığı çoluk çocuk kitleyle istediğimi yaparım bu ülkede kafasına büründü gücü hissetti fakat hesaplamaları yanlış oldu benim için teknoloji editörlerinin omurgasız listelerinde yer alıyor hakkı olsun , recep olsun bunlar hep aynı ego ve kibire sahip güvendikleride arkalarında bulunan kemik kitle başka birşey değil.

• Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    Zaten amacı o insanları neden tahrik ettiği apaçık ortada ..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • WILDBOYS kullanıcısına yanıt

Sana cevap Kur'an'da verilmiş zaten orada yüzüne şamarı çarpıyor.

Küfürde yarışanlar seni üzmesin. Onlar, Allah’a hiçbir şekilde zarar veremezler. Allah, onlara ahirette bir pay vermemek istiyor. Onlar için büyük azap vardır. Al-i İmran 176.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dinin hangi dindir genç? Kitabın hangi kitaptır genç?

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

Münafıklık yapma

• Son gelişme olarak Recep Baltaş'ın eski Tweetlerine ulaşamıyorum. Sanırım 12.3 bin kadar Tweet silinmiş durumda. Belki de teknik bir hatadır bilemiyorum.

Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı
  • zamanında çeşitli forumlar çok korudu. şimdi ses çıkmıyor nedense.

• Kafası az basıyorsa iltica başvurusunda bulunarak krizi fırsata çevirir. Yoksa bir süre daha radikallerin lincine uğrar.

Ee etme bullma dünyası Recep. Türklere saldırırken toplumdan cılız ses yükselince, meydani boş sandı balta(ş)yı taşa vurdu. Sonrası klâsik çevir kazı yanmasın .
    Zerre üzülmedim. Biz bu şahsın Uygur Türkleri hakkında yazdıklarından sonra çoktan notunu vermiştik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 4 Aralık 2023; 15:58:41 >
  • "A"yı savunan birileri oldukça "B"yi savunanların da olması kadar doğal bir şey yoktur. Aşı savunucuları olduğu kadar aşı karşıtları da olacaktır, Arap taraftarları olduğu kadar Arap karşıtları da olacaktır, Türkçüler olduğu kadar Türk karıştları da olacaktır, batı hukuğu, cinsiyet eşitliği ve insan haklarını savunanlar olduğu kadar şeriat savunanlar da olacaktır. Bu linç kampanyası adı üstünde bir linç kampanyasıdır, temel hak ve özgürlüklere karşı bir kampanyadır. Asıl aradan bir ay geçtikten sonra o linci başlatan ve duygu sömürüsü yapan kişi halkı kin ve düşmanlığa sevk etmiştir, kendine "kurumsalız" diyen bir sürü şirket de bu kervana balıklama dalmıştır. Recep Baltaş sosyal medya üzerindeki hal ve tavırlarında ne kadar "unprofessional" davrandıysa bu şirketler de bir o kadar "unprofessional" davranmıştır. Aralarında bir gram fark görmüyorum.

• Haplo kullanıcısına yanıt

Kurumsal firmalar, çalışanlarına sosyal medyada nasıl davranacağına dair çeşitli yönergeler vb gönderirler. Kimse sağa sola hakaret eden birisiyle çalışmak istemez.

• asus naptı :D

• Kur'an inan veya inanma sanane!

Kur'an karanlık değil mi? , kuran ne diyor

Çalma , çırpma., fesat olma, yalancı olma, insanlar ile iyi geçin , akrabalar ile sıkı ilişkiler kur , komşun aç ise sen tok olma , elinden dilinden zarar verme !

Allah'ım inşallah kinini kusanlara gerçekleri göstermeden canını alma !

• Penguen Gunter kullanıcısına yanıt

Sanada cevap nebe 33 te verilmiş

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.