Kimse bir inanca saygı duymak zorunda değil. Böyle yasa ya da etik kural yok. |
Technopat'ta Recep Baltaş'la ipler koptu! TurkNet, Monster, GameGaraj, xDrive açıklama yaptı (21. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kimsenin hakaret ettiği filan yok zaten. İnanmayışı gereği cehennem yok diyen adamın lafını bile hakaret olarak algılıyorlar, saygısızlık olarak görüyorlar. Ne desin abi adam varmı desin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bkz ifade özgürlüğü : dilediğimize sövüp zararsız çıkmak.
örnek abd.
sonuç: eline tüfek alıp sorununu öldürerek çözmesi
ne gerek var kardeşim baştan o dengeyi gözet çatışma büyümesin dimi ama?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 29 Kasım 2023; 14:37:12 > -
Tamam duymuyorsa duymasın ! BANANE !
Sonra ağlamak yok ama anlaşmalar iptal edilince veya işinden kovulunca çevrenden eşinden dosttundan tepki alınca ?
Not: O sözün orjinal kimse inanmak zorunda değil ama inananlara saygı duymak zorunda bu hangi din hangi inanç için olursa olsun. Öküze tapan hintliyede budaya inanan budistte de Müslümanada Yahudiyede herkese saygı duymak zorundasın. Duymazsan böyle halk vatandaş verir cevabını işte...
-
Söylemlerini ifade özgürlüğü ile açıklayamazsınız. Karaktersizin tekiydi. Bunca süre Technopat'ta kalmasına şaşırdım. Geç ama doğru verilmiş bir karar. Technopat'ı tebrik ediyorum.
-
İltica ya oynuyor gibide yalnız ilticaya böyle masa başı, klimalı, püfür püfür pc başında göbek ve popo büyütüceği işe alıcaklar sanıyor herhalde onu orda
kürtlerden iltica eden bildiklerim var hepsi amele içşi sınıfı almanyada köpek gibi çalışıyorlar daha sabahın 5 inde kalkıyor bildğim biri, hayatı burdaki gençler gibi alınan kenar köşe diplomayla lay lay lom sanıyor herhalde yurtdışında ilticacı olarak hayatı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 29 Kasım 2023; 15:38:7 > -
Küfür ettiği İslam. Bunlar için yeterli...
-
Kapağın sesi buralara kadar geldi...
-
Adamın kim olduğunun pek önemi yok başına gelen durum yeterince yoruma açık ve doğrunun tek olabileceği bir durum.
Eğer yorumumdan rahatsızsan bloklama seçeneğini kullanabilirsin. Sizi düşünüp öyle bir seçenek koymuşlar...
-
Pamuğu tıkamışsın hacı
-
adamın kim olduğunun önemi yok ama sanki sütten çıkma ak kaşık gibi algı oluşturuyorsun. ben geçmişte recep baltaşla sorun yaşadım. yaşanan sorun siyasi ya da din ile ilgli değildi. sözde entelektüel ve ileri görüşlüler tarafından hakarete ve ölümle tehdide uğradım. o yüzden tanımadığınız kişiler hakkında yorum yapmayın.
-
Bir kişiyi bütün olarak değerlendirmemek gerek. Her durum kendi içinde farklılıklar barındırıyor. Haksız olduğu konular vardır, haklı olduğu konular vardır. Haksız olduğu konular olsa bile alacağı tepkilerin belli bir dozu sınırı olmalı. Bir kişiyi komple aforoz etmek bence doğru değil.
Bu konuda kendisine yapılan yanlış ben öyle düşünüyorum.
Bu yapılan yanlışın sadece kendisine yapılmadığını düşünüyorum siz bana katılmayabilirsiniz katılmanızı beklemiyorum sizi ikna etme çabam yok sadece kendi yorumumu yazmama saygı duymalısınız beğenmiyorsanız bloklayıp geçin bu kadar basit. Yorum yapma gibi şeyler çok itici.
Mesela sizin şahısla yaşadığınız kendi özel durumunuzda aldığınız tepki(hakaret ve tehdit) son derece yanlış. Konuyu bilmiyorum sizi bilmiyorum ama bence size verilen tepki konu ne olursa olsun yanlış olmuş. Geçmiş olsun.
-
o zaman ortaya öyle söz söylemek için yazdınız. ifade özgürlüğü kapsamında ben de bir şeyler söyledim size. blokla geç demek kendimi ifade edememek demek. muhattap blokladığımı bilemez dimi. bilse tamam bloklayım. burada da benim özgürce davranışımı ve ifademi engelliyorsunuz. bakın iş nerelere geliyor olaylara tek taraflı bakınca.
-
Hoşgörü inanç ile bağdaştırılmaya çalışsa bile öyle bir gerçeklik yok. Sahte bir gerçeklik yaratıyorlar ve senin bu gerçekliğe tapınmanı istiyorlar. Bunu yapmadığın an saldırıya geçiyorlar ve saldırılarının çıtası çok vahşi.
Bakın yorumlarda bile bunu görebilirsiniz. Kendileri hariç kimseye tahammülleri yok. Bir yorumunuzda gördüm çocukluk zehirlenmesi. Gerçekten durum tam olarak bu...
-
Bence Technopat'a hissedar. Bunca sene sadece bir çalışan olarak kalmış olamaz. Görevinden ayrılsa bile hisselerine düşen kardan payını alacaktır.
-
Bir yorumunuzda gördüm çocukluk zehirlenmesi.
Bu yoruma çocuğuna "biz ateistiz" diyen aile de dahil mi? zira ülkemizde din genellikle çocuklukta söylenen bu sözle, "biz buyuz", başlıyor.
-
Adam bana cevap verirken bile bana dünya görüşün sorunlu senin diyor. Geçmiş yorumlarım duruyor. Niye sorunlu oldum ben ya?
Söyledikleriniz ile alakası yok.
Siz bana Yorum yapma diye geliyorsunuz. Son derece kaba ve saygısızca bir tutum.
Bu saygısızlığa vermem gereken cevap bana karışmayın bloklayın ve geçin böylece benim yorumlarımı görmezsiniz ama ben sizin yorumlarınızı görebilirim çünkü ben sizi bloklamadım...
Birini sindirmeye çalışmak ifade özgürlüğü değil siz beni sindirmeye çalıştınız.
Ayrıca özür dilerim ama muhtemelen bu yorumdan sonra bloklayacağım işte şimdi dediğiniz noktaya gelmiş olacağız. Bunun müsebbibi ben olmadım.
-
Ateist aileler dinden çıkan öldürülürmü diyor çocuklarına?
Kim zorladı seni dostum ? İsteyen istediği gibi küfretsin. Doğru bir tane.
Saçma sapan konuşmayın. Ülkede Müslüman yok sadece. Yahudi bile güvenle yaşıyor son yaşananlara rağmen. Bu memlekette bir kişi çıkıp diyemez beni zorla Müslüman yaptılar diye.
Bir defa işin fıtratına ters. İnanç gönül işi. Zorla inanç olmaz. Kimse kimseyi de zorlamaz. Zorluyorlar diyen ya yalancıdır ya sosyal medya gazına gelmiş her yazılana inanan çocuktur kusura bakmayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X