Şimdi Ara

[REC] ile karantina nın benzerliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abiler 1-2 sene önce karantina yı izlemiştim ve dün gece de [REC] ölüm çığlığını izledim bu kadar benzerlik görmedim. olaylar fln hep aynı size sorayım bu olay nedir.

[REC] 2007 yapımı ispanya
    http://www.youtube.com/watch?v=xks0qWq7CQI&feature=fvwrel

karantina 2008 yapımı abd
    http://www.youtube.com/watch?v=KoBh5S_aWwk

karantina nın fragmanında apartman boşluğından adam düşüyo aynısı recde de oluyo ikisinde de küçük kızın köpeğinden virüs bulaşıyo filmlerin son sahneleri fln hep aynı

• Karantina, REC'in yeniden çekim versiyonu galiba bu yüzden bazı sahneler benzer olabilir..
  • aynen abicim. Ben de öyle düşünüyodum.çünki herşeyi aynı ya. Bilmiyorum izliyomusun işler güçlerde korsan yapımcı çikızo da diyo za behzat-ç yi çekcez zekı-d dize aynı özle yapmşlas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım Kanal D [REC] i ilk defa yayınlayan kanal ve Ölüm Çığlığı olarak yayınlamışlardı ne alaka bu? Ayrıca Karantina, [REC]'in yeni çekim versiyonu değil ayrı bir film ama benzerlik olabilir tabii ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Benim anlamadığım Kanal D [REC] i ilk defa yayınlayan kanal ve Ölüm Çığlığı olarak yayınlamışlardı ne alaka bu? Ayrıca Karantina, [REC]'in yeni çekim versiyonu değil ayrı bir film ama benzerlik olabilir tabii ki

[REC]1 ölüm çığlığı oluyo yani rec in ilk filmi ölüm çıglıgı. Vlla eger ikisini de izlerseniz şiz de şaşrcaksnız

• http://en.wikipedia.org/wiki/Quarantine_%28film%29
    Quarantine is a 2008 American science fiction horror film, based on the Spanish movie REC, directed by John Erick Dowdle and starring Jennifer Carpenter, Jay Hernandez, Columbus Short, Steve Harris, Rade Šerbedžija, Greg Germann, Bernard White, and Johnathon Schaech. The film is a remake of the Spanish horror film REC with a few exceptions such as added scenes and dialogue.[4]

Rec'in aynısıdır Karantina. Holivud'un, dış ülkelerde çok tutulan filmleri sırf beyinsiz amerikalılar altyazılı izlemesin diye tekrar çektiği (remake) filmlerden sadece biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evoo -- 16 Ağustos 2012; 23:56:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Evoo

http://en.wikipedia.org/wiki/Quarantine_%28film%29
    Quarantine is a 2008 American science fiction horror film, based on the Spanish movie REC, directed by John Erick Dowdle and starring Jennifer Carpenter, Jay Hernandez, Columbus Short, Steve Harris, Rade Šerbedžija, Greg Germann, Bernard White, and Johnathon Schaech. The film is a remake of the Spanish horror film REC with a few exceptions such as added scenes and dialogue.[4]

Rec'in aynısıdır Karantina. Holivud'un, dış ülkelerde çok tutulan filmleri sırf beyinsiz amerikalılar altyazılı izlemesin diye tekrar çektiği (remake) filmlerden sadece biridir.

ohaa .d ing. Dub çok mu zormuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onu onlara sormak lazım. Yıllardır böyle. Altyazılı filmler izlenmez orada. Ya İngilizce olacak ya da İngilizce olacak.
  • quote:

Onu onlara sormak lazım. Yıllardır böyle. Altyazılı filmler izlenmez orada. Ya İngilizce olacak ya da İngilizce olacak.

herifler rahatına düşkün. Biz de dublaj bulcaz diye gtmüz çkıyo. Altyazıyı da tutturamıyoz

• Son 5-6 senedir doğru düzgün dublajlı film izlememişimdir. altyazı konusunda ise hiç sıkıntı yaşamadım. Altyazı siteleri, indirdiğimiz filmlerin sunum adlarıyla uyumlu olarak paylaşıyor altyazıları. Böylelikle hiç sıkıntı olmuyor.
  • Özenti filmler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ΒİLOCAN

Karantina, REC'in yeniden çekim versiyonu galiba bu yüzden bazı sahneler benzer olabilir..

Aynen ilk REC çekilde Ama Fazla ilgi görmedi

Hollywood Sütdyoları Alıp Çok az değişiklikle(nerdeyse aynı diyebilirsiniz) Vizyona soktu.

Olay buymuş tam Bi bilgim yok
  • quote:

Bunun yerine yapımcıların para sevdası desek daha doğru olur.. Öyle olsa dublaj denen birşey var sonuçta.. Adamlar tutan filmleri tekrar çekip para kazanma amacındalar.. Bunu sadece yabancı filmler için yapmıyolar çünkü.. Kendi eski filmlerinide sürekli remake yapıyolar.. Para için yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 23 Ağustos 2012; 18:40:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

Bunun yerine yapımcıların para sevdası desek daha doğru olur.. Öyle olsa dublaj denen birşey var sonuçta.. Adamlar tutan filmleri tekrar çekip para kazanma amacındalar.. Bunu sadece yabancı filmler için yapmıyolar çünkü.. Kendi eski filmlerinide sürekli remake yapıyolar.. Para için yani..

• Para sevdası da var ama dublaj falan hikaye benden demesi. Bizim kadar başarılı bir ülke yok dublajda.
  • bu kadar benzerlik olamaz dedim bende googleda buraya sürükledi
  • %100 benziyor vallahi, bu uzun zamandır konuşuldu hatta.

Yalnız ikisi de güzeldi bana göre. İlk rec versiyonunu izleyip sonra Quarantine'ı izlemiştim ama iyiydi. Bence senaryoyu satmışlar, yoksa bu konuda büyük sorunlar oluşurdu.
  • bence de çünki herşey aynı ama rec serisi bana daha iyi gibı geldi. 2-3 ü daha izlemedim ama 2 galiba 1in devamı 3 ün fragmanı da güzeldi.

• 3 güzel değildi pek tavsiye etmem ama 1-2 gayet iyiydi.
  • quote:

Son 5-6 senedir doğru düzgün dublajlı film izlememişimdir. altyazı konusunda ise hiç sıkıntı yaşamadım. Altyazı siteleri, indirdiğimiz filmlerin sunum adlarıyla uyumlu olarak paylaşıyor altyazıları. Böylelikle hiç sıkıntı olmuyor.

Dublaj film izlemek katliam demek zaten. Duyguyu alamıyorsun ki bi kere arkadaş. Altyazı akar, hem İngilizce'de öğreniyoruz bu sayede.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.