Şimdi Ara

Rec 3 (genesis)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rec in 3. filmi çıktı galiba ama internette bulamadım acaba siz bulabildinizmi ? yada tam olarak çıkmadımı bi bilgilendirirmisiniz ?

• Evet bu konuyu bende merak ediyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • ya bende çok aradım bulamadım.çıkalıda olmuş hani baya niye böyle oldu bilmiyorum

edit:2012 de çıkmış 2011 diye biliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VROOOM -- 6 Mayıs 2012; 1:41:07 >
  • İspanya'da çıktı, Türkiye'de vizyon tarihi belli değil. Biraz tararsanız ancak CAMRIP falan bulursunuz, 2-3 ay sabır derim.

Ayrıca found footage sinemasını bırakmış seri ve 2. filmden bile kötü olmuş ilk yorumlara göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokě

İspanya'da çıktı, Türkiye'de vizyon tarihi belli değil. Biraz tararsanız ancak CAMRIP falan bulursunuz, 2-3 ay sabır derim.

Ayrıca found footage sinemasını bırakmış seri ve 2. filmden bile kötü olmuş ilk yorumlara göre.

Türkiye'de vizyon tarihi belli değil demişsiniz ama Türkiye'de vizyona girmeyecek film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

quote:

İspanya'da çıktı, Türkiye'de vizyon tarihi belli değil. Biraz tararsanız ancak CAMRIP falan bulursunuz, 2-3 ay sabır derim.

Türkiye'de vizyon tarihi belli değil demişsiniz ama Türkiye'de vizyona girmeyecek film.

Vizyon tarihi belli değil derken siz ne anladınız ? Geçen sene batıda gösterilen birçok film ülkede vizyona girdi, I Spit On Your Grave en son örneği.
    Siz bu bilgiyi nerden aldınız ?
  • quote:

quote:

quote:

Vizyon tarihi belli değil derken siz ne anladınız ? Geçen sene batıda gösterilen birçok film ülkede vizyona girdi, I Spit On Your Grave en son örneği.

İlk iki filmde Türkiye'de vizyona girmedi, sinema sitelerinde diğer filmlerde de olduğu gibi Türkiye vizyon tarihi yazmıyor.Yorumlarda o şekilde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=blue]Mega Man 10 İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    The Hangover 1 ve 2
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İlk iki filmde Türkiye'de vizyona girmedi, sinema sitelerinde diğer filmlerde de olduğu gibi Türkiye vizyon tarihi yazmıyor.Yorumlarda o şekilde.

ilk filmi bilmiyorumda rec 2 yi bizzat kendim sinemada izledim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Türkiye vizyon tarihi yok diye vizyona girmeyecek diye bir kaide yok.
    Siz yine de benim ukalalığımı mazur görüp I Spit On Your Grave filmini bir araştırıverin. Olmadı Let Me In.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Türkiye vizyon tarihi yok diye vizyona girmeyecek diye bir kaide yok.
    Siz yine de benim ukalalığımı mazur görüp I Spit On Your Grave filmini bir araştırıverin. Olmadı Let Me In.

Estafirullah ne ukalalığı, bahsettiğin filmi izledim sinemalarda 1 yıl sonra vizyona girdiğinide biliyorum , siz vizyon tarihi belli değil şeklinde söyleyince dışardan türkiye'de vizyona girecekmiş gibi bir izlenim oluşuyor ben sadece bunun altını çizmek istedim.

• Türkiye de vizyona girmeyecek diye biliyorum ama,daha bilgili arkadaşlar çok daha net cevaplar verebilir.
  • Bu filmin şu an için vizyona girmesi gibi bir plan yok ancak bu asla vizyona girmeyecek anlamına da gelmiyor. Bu tür filmler, eğer zamanında vizyona girmemişse, sinemaların filmsiz kalmaya yüz tuttuğu zamanlarda kurtarıcı olarak bir kenarda bekletiliyor. Yani hiç ummadığınız bir anda görebilirsiniz bu filmi sinemalarda.
  • hm sağolun arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için :) peki önerebilceğiniz rec tarzında korku filmleri varmı ?
  • Olmaz mı? Son zamanlarda bu tür korku filmleri öyle moda oldu ki, Canon Mark II'sini alan bu filmlerden çekiyor. Biraz araştır, denk gelmemen imkansız
  • Cevap verdiğiniz için teşekkürler sağolun
  • Rec 1 harika bir filmdi öyleki 2 yi dört gözle beklemeye başlamıştım sonra 2 yi izledim filmden sogudum şimdi 3 ü hiç beklemiyorum bile. Ama halen izlemeyenler varsa rec 1 i izlesinler gerilimi yaşasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cice1903

Rec 1 harika bir filmdi öyleki 2 yi dört gözle beklemeye başlamıştım sonra 2 yi izledim filmden sogudum şimdi 3 ü hiç beklemiyorum bile. Ama halen izlemeyenler varsa rec 1 i izlesinler gerilimi yaşasınlar.

Aynısını düşünüyorum.

REC hayatımda izlediğim en kaliteli korku filmiydi, 2. si ile batırmışlardı. Bir şey beklediğimden değil ama ilk filme olan saygımdan 3. yü izledim az önce.

İğrenç - berbat - deli saçması... Sakın izlemeyin o derece. Hele Kerem Cem'e benzeyen başroldeki damadımız nasıl başrol anlamadım. Kurmalı oyuncak gibi koymuşlar sahneye kendi kendine dolanıyor öyle. Ulan adam kıyamet koptuktan sonra, karısını aramak için bir çıktı, filmin sonuna kadar avare avare dolaştı ortalıkta. Ne bir koşturma, ne bir panik, hiç bir şey yok.

Hanım kızımız gelin ise tek başına bir ordu maşallah, küçücük boyuyla tekmeler, testereler, tek başına canını okudu zombilerin. Bundan bir kaç tane dağa salsak teröristleri kurutur.

Isırıldıktan sonra kolunu kılıçla kestikten sonra, ulan insan bir bağırır çağırır be kıvranır acıdan. Sanki sinek ısırdı.

Her neyse, ben yine de ilk filmin hatrına az biraz puan veriyorum.

4,5/10

• quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: cice1903

Rec 1 harika bir filmdi öyleki 2 yi dört gözle beklemeye başlamıştım sonra 2 yi izledim filmden sogudum şimdi 3 ü hiç beklemiyorum bile. Ama halen izlemeyenler varsa rec 1 i izlesinler gerilimi yaşasınlar.

Aynısını düşünüyorum.

REC hayatımda izlediğim en kaliteli korku filmiydi, 2. si ile batırmışlardı. Bir şey beklediğimden değil ama ilk filme olan saygımdan 3. yü izledim az önce.

İğrenç - berbat - deli saçması... Sakın izlemeyin o derece. Hele Kerem Cem'e benzeyen başroldeki damadımız nasıl başrol anlamadım. Kurmalı oyuncak gibi koymuşlar sahneye kendi kendine dolanıyor öyle. Ulan adam kıyamet koptuktan sonra, karısını aramak için bir çıktı, filmin sonuna kadar avare avare dolaştı ortalıkta. Ne bir koşturma, ne bir panik, hiç bir şey yok.

Hanım kızımız gelin ise tek başına bir ordu maşallah, küçücük boyuyla tekmeler, testereler, tek başına canını okudu zombilerin. Bundan bir kaç tane dağa salsak teröristleri kurutur.

Isırıldıktan sonra kolunu kılıçla kestikten sonra, ulan insan bir bağırır çağırır be kıvranır acıdan. Sanki sinek ısırdı.

Her neyse, ben yine de ilk filmin hatrına az biraz puan veriyorum.

4,5/10

4,5 naptın çok fazla olmuş bu puan Bende yeni gördüm çıktığını izleyeyim dedim dediklerine katılıyorum tamamen hele o damat aylak aylak takıldı gelin gelsin diye bekledi birde zırhları giymiş sanırsınki kral anasını satayım. Benim puanım 1/10. Hadi ilk filmin kalitesini düşünüp oradanda eklesek 2/10

• Rec serisine hakaret niteliğinde bir film çıkartmislar 10 üzerinden 1 Verdim puan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.