Şimdi Ara

Realtek HD Audio yükleyemiyorum lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sıkıntımı anlatmadan önce şunu söyliyeyim google'da sayfalarca aradım ama benim sorunumu yaşayan kimse ile karşılaşmadım en sonunda konu açmaya karar verdim sıkıntımdan bahsedeyim ; Öncelikle anakart modelim ; ASUS P8H61-M LX PLUS - harici ses kartım yok . Realtek hd audio'yu yüklemeye çalışıyorum fakat yüklediğim zaman herhangi bir şekilde arayüzüne ulaşamaıoyrum yükleme tamamlandı diyor fakat bunu belirten birşey gelmiyor realtekin her windows sürümünü denedim ( benimki windows 10 ) 32 bit 64 bit için denedim fakat sonuç vermedi anakartımın sitesinde verdiği ses driveri VIA HD AUDIO onu yükleyebiliyorum sadece ama bu driverda Gürültü Tutma özelliği yok buyüzden realtek yüklemeye çalışıyorum , acaba anakartım realtek desteklemiyormu bi bilginiz varmı bu sorunu nası giderebilirim ses kartı almak çözüm olurmu bu sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim iyi forumlar ...

• kartınız realtek destekliyor hocam realtekin arayüzüne ulaşamamanız şaşırtıcı realtek hd audio kurulurken programa gösterdiğiniz dosya yoluna ulaşıp ordan yönetici olarak çalıştır deyin birde
  • realtek setup'unda dosya yolu belirtilmiyor başka bir fikrin varmı cidden halletmem lazım bu problemi
  • realteki yüklesem bile via hd audio olarka gözükmeye devam ediyor
  • dosya yolunu göstermesi lazım ki göstermiyorsa setup nereye kuruluyor diye düşünmüyor değilim...
  • bildiğim kadarıyla driver setuplarında dosya konumu belirtilmiyor başka bir fikrin varmı
  • sürümlere göre yazılımlarında huyları değişebiliyor tabii ben kurarken yolunu görüyordum şöyle ki kurulumda yolunu göremesen dahi o yazılım senin bilgisayarına gömülüyor setup gerçekleştiğinde program files vb kurcalamalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Realtek hd audio driver sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dediğin gibi aradım fakat realtekin dosyasına rastlamadım malesef
  • Anakart'ın ses yongası realtek değil malesef realtek ses kartı driver'ı çalışmaz. Anakartın sitesinde VIA ses kartı drıver'ı verilmiş onu kurmanız gerekiyor.

Sizin kartın tam modeli bunlardan hangisi

P8H61-M LX PLUS (bu modelde realtek)
    P8H61-M LX PLUS R2.0 (bunda ise VIA ses yongası kullanılmış)

Sonu R2.0 olan model ise bu VIA driverı yükleyin. Windows 10 32-bit ve 64-bit için.https://d34vhvz8ul1ifj.cloudfront.net/Driver/VIAHDAud_v11_1000b_08182015.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 23 Kasım 2015; 16:24:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    malesef ihtiyacım olan realtek bunun için ses kartı takmam yeterli olurmu yoksa anakartı mı değiştirmeliyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.