Şimdi Ara

Realtek ALC883 Driver Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar bu sorun yaklaşık 1 haftadır başıma dert oldu windows7 64 bit işletim sistemini kuruyorum ses normal bir şekilde çalışıyor fakat 5+1 ses sistemin de bile az ses alıyorum Gigabyte in sitesinden güncel driverini indirip kurduğumda ise hiç ses alamıyorum önceden jaklara takıp çıkardığımda uyarı alıyordum (bir jak takıldı- çıkarıldı) gibi ama artık o uyarı gelmiyor sadece yeşil renkli jak takılı gözüküyor ne yaptıysam çözemedim yardım ederseniz çok memnun olurum iyi günler

• öncelikle doğru driveri kurduğundan emin ol. hoporlörlerini ön panele mi takıyorsun arka panele mi. eğerki arka paneli kullanıyorsan ki 5+1 ses sistemi için arka panel daha idealdir, anakart üzerindeki ses jumper larını kontrol et, yoksa da bilgisayarcıdan düşük maliyete alacağın 2 adet jumper ile bu sorunu aşabilirsin.... yapamam dersen anakartın marka modelini belirt resimleyip göndereyim sana... kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: techman64

öncelikle doğru driveri kurduğundan emin ol. hoporlörlerini ön panele mi takıyorsun arka panele mi. eğerki arka paneli kullanıyorsan ki 5+1 ses sistemi için arka panel daha idealdir, anakart üzerindeki ses jumper larını kontrol et, yoksa da bilgisayarcıdan düşük maliyete alacağın 2 adet jumper ile bu sorunu aşabilirsin.... yapamam dersen anakartın marka modelini belirt resimleyip göndereyim sana... kolay gelsin...

öncelikle ilgilendiğin için teşşekür ederim arka paneldeki yeşil jakta ses alabiliyorum şuan fakat windowsun updateden indirdiği driverla ve ses son ayarda olmasına rağmen çok az geliyor herzaman kurduğum driverını kuruyorum olmuyor realtek panelinde sadece yeşil jak takılı görünüyor jakı çıkarsamda taksam da ona bağlı görünüyor ve ses alamıyorum Anakart Adı Gigabyte GA-945GZM-S2 tüm versiyonlarının ses driverlarını indirdim denedim ama ses alamadım daha önceden böyle bir sorun olmuyordu 3 gün önce format attım hep böyle sorn nedir anlamadım.....

• soketle alakalı olabilir.kulaklıkla da bi deneme yap. eğser soketle alakalıysa uğraşma derim al bi usb ses kartı sana maliyeti 10-20 tl arası güle güle kullan. zaten driverde yanlış yükleme yapmıyorsan yazılımsal olarak yapacak pek bişey kalmadı demektrir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techman64 -- 2 Temmuz 2013; 1:23:05 >
  • techman64 T kullanıcısına yanıt
    doğru diyorsun yapaca bişey yok :) böyle idare edeyim bi kaç güne alırım önerebileceğin bir marka model varmı ?
  • düşük maliyetli kartlarda çoğunluk aynı çipseti kullanıyor zaten. pekte önememi yok bnm için
  • 1155 bortlar digital ses kullandıgı ıcın ses az cıkar hoparlorunde ses dugmesı yoksa yanı sesı dırek pcden yukseltıyorsan cok az cıkar son cıkan bortlar boyle
    cozum hoparlor kullanıyorsan amfılı alacaksın yanı hoparlorun ustunden acacaksın sorun kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Realtek hd audio driver sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mAdde M kullanıcısına yanıt
    kardeşim 5+1 ses sistemim var kumanda ile ses açıp kapata biliyyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.