Bildirim
Realtek ALC662 driverını bulabilicek yetenege sahip insan?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
kardeş pc wizard - sisoft sandra lite ( inndir.com da var ) yükle ve bize bir SS yükle siteye bakalım.
eğer donanımsal bir arıza / çakışma yoksa. ( flash player i inan anlamadım ) aygıt yöneticisi + denetim masası ses aygıntında sürcüler aktifse.
anakart ın ses çip i yakınında JUMPER larını kontrol et -
bende flash player ile ses kartını bir alaksı olup olmadığını anlamadım kusura bakma yani ses kartı içn neden flash playeri güncelledin ses kartı driverini bence güncellemeyi dene ses kartı modelini everest ultimation aprogramı ile öpğrenebilirsin.ona göre çekrsin netetn güncelleme işlemini yaparsın birde kullandığın ses sistemi iki kolunlu mu dötr kolonlumu onu ayarlamaın lazım bazen realtek bu sorunu yapıyor eğer hd ise.ki asus board ta kesinliikle hd ses kartı vardır.yanuılmıyorsam. -
Bilgisayarıma sağ tıkla Özellikler>Donanım>Aygıt Yöneticisi
Orda "PCI DEVICE" adı altınta bilinmeyen bir aygıt varsa buna sağ tıkla, güncelle diyip ses kartının driverleri ile bunu güncellemeyi dene... Bazı ASUS'larda bu driver MODEM driverinin altında da olabiliyor.(Nedenini bilmiyorum. Örn:ASUS A3N)
Eğer bilinmeyen aygıt olarak PCI DEVICE varsa ve sen bunun driverlarını bulamıyorsan, elindeki bütün driverler içinde ara(Makineye ait olan driverlar içinde) büyük ihtimal bulursun ve sorunun çözülür sanırım...
Saygılarımla... -
quote:
Orjinalden alıntı: sonhack
bende flash player ile ses kartını bir alaksı olup olmadığını anlamadım kusura bakma yani ses kartı içn neden flash playeri güncelledin ses kartı driverini bence güncellemeyi dene ses kartı modelini everest ultimation aprogramı ile öpğrenebilirsin.ona göre çekrsin netetn güncelleme işlemini yaparsın birde kullandığın ses sistemi iki kolunlu mu dötr kolonlumu onu ayarlamaın lazım bazen realtek bu sorunu yapıyor eğer hd ise.ki asus board ta kesinliikle hd ses kartı vardır.yanuılmıyorsam.
evet hd ses kartı şuan everesti indiriyorum bakalım -
Realtek ALC662 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI bu sanırım ses kartı driveırnı arıyorum şimdi
-
şimdide drivarı bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 31 Mayıs 2009; 18:23:16 > -
Sorunu biraz araştırdım ve şöyle bi sonuç buldum burda paylaşayım belki yardımcı olabilirim.
Senin ses kartında HD Audio Desteği için SP2'li XP'lerde ses kartından önce bir yama kurulması gerekiyormuş. Dediğim gibi tam olarak bilmiyorum ama benzer sorunu yaşayan kişiler bu şekilde çözdüklerini iddia ediyorlar.
Patch Dosyasını buradan indirebilirsin...
ftp://file6.mydrivers.com/sound/realtek_hdaudio_217_xp.zip
Saygılarımla... -
evet bilgisayar bana ilk geldiginde sp 3 tü sonra sp 2 ye çevirdim format atarken elimde sp3 yoktu ama kuralım bakalım bunu
peki bunu kurduktan sonra tekrar driverı kurmam gerekirmi? -
Bence öncelikle ses kartı driverınızı tamamen kaldırın ve daha sonra patch yükleyerek tekrar kurun ses kartı driverlerinizi bu şekilde daha sağlıklı bir sonuç elde edebiliriz. Genellikle kurulum sırası fark etmez ancak patch bazı dll dosyalarını içeriyorsa önce kaldırıp sonra kurmak daha yararlı olur... -
http://rapidshare.com/files/177117351/WDM_R212.zip
şunu bir dene işini çözecektir. -
quote:
Orjinalden alıntı: Vuraldesign
Bence öncelikle ses kartı driverınızı tamamen kaldırın ve daha sonra patch yükleyerek tekrar kurun ses kartı driverlerinizi bu şekilde daha sağlıklı bir sonuç elde edebiliriz. Genellikle kurulum sırası fark etmez ancak patch bazı dll dosyalarını içeriyorsa önce kaldırıp sonra kurmak daha yararlı olur...
direk patch ı yükledim patch dan sonra ses driverı falanda kurmadım ses çıkyıor artık -
Öncelikle sorununuzun çözülmesine sevindim...
Ancak ses kartı driverlarınızı mutlaka tekrar kurmanızı öneririm. Yoksa şu anda olmayan ancak ilerde benzer sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
Sizi biraz daha uğraştıracak ancak bence mutlaka ses kartınızın driverlarını da kurun ve o şekilde sisteminizi tekrar test edin. Sağlıklı bir sonuç alırsanız o şekilde kullanın eğer tekrar ses çıkmıyorsa ses kartınızın driverlarında sorun vardır. Driverları kurmadan sadece patch ile kullanıma devam edin ve ses kartı üretici firmasının sitesini ve driverlarınızın güncel versiyonlarını takip ederek yeni ve stabil bir versiyon bulunca sisteminizi bu driverlar ile yenileyiniz...
Saygılarımla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuraldesign -- 31 Mayıs 2009; 19:09:15 > -
sorunu düzelmesine bende sevindim ve vuraldesign arkadaşımada aynen katılıyorum ses kartı driverini çok kolay bulabilirsin ve hatta ben verdim linkte ordan indirip kurabilirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: sonhack
sorunu düzelmesine bende sevindim ve vuraldesign arkadaşımada aynen katılıyorum ses kartı driverini çok kolay bulabilirsin ve hatta ben verdim linkte ordan indirip kurabilirsin.
iyide driverı napim bendede var bana patch lazımmış ilacım patch mış yani
boş bi vaktimde tekrar kurarım artık üşeniyom şimdilik
teşekkürler -
crea bilgisayarıma virüs girdiği için pekde memnun olmadığım vista olan sisteme xp sp3 pro yükledim.herşey süper ama ses kartı driverı nı bir türlü yükleyemedim. ayg.yön. ses ile ilgili 2 tane ünlem işareti çıkıyor, bir tanesi yükleniyor, diğeri ünlem işaretinde kalıyor. ayg.yön. sürücü güncelleştirmeden bulmuyor. orj.cd içinde hotfix yamalarını denedim olmadı. ne yaptıysam sesini bir türlü çıkaramadım.
dual core e5200 işlemci , 4gb ram ,512 ati ekran kartı , anakart foxconn intel g31 chipset, ses kartı realtek alc662 intel8280 1gb ich7
lütfen yardımlarınızı bekliyorum çok acil xp driver veya yapmam gerekenler konusunda bana yardımcı olurmusunuz...
şimdiden çok teşekkür ederim..
http://www.resimupload.com/ds381015070_ses1.html
http://www.resimupload.com/ds772078026_ses2.html
http://www.resimupload.com/ds818177080_ses.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasar82 -- 31 Temmuz 2009; 2:06:03 >
-
arkadaşlar yardım edecek kimse yok mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X