![]() Ürün Türü: M.2 WiFi Kartı Malzeme: PCB Arayüz: M.2 Frekans: 2.4Ghz ve 5Ghz Hız: 2.4Ghz, 574Mbps+5Ghz, 1200Mbps Bluetooth: BT5.2 Hızlı ve Verimli: MU MIMO teknolojisi için Uyumlu Sistemler: Win10/11 için, Linux için. Anten kabloları biraz kısa gibi geldi; onun için ekranı söküp arkasına yapıştırdım. Fazla kurcalamaya gelmez, montajda dikkat edin. Hız olarak 710 civarı gördüm. 400-750 arası rahat alırsınız. Sayfalar arası gezerken veya 2k video izlerken yavaşlık, takılma yaşamadım. ![]() ![]() Testler AX1800 Wifi6 modem ile, i5-7200u laptop, Win10 Pro'da yapıldı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Kartı taktığınızda direkt tanımıyor; driver kurmanız lazım. Realtek sitesinden kurduğunuzda; bluetooth generic adaptör olarak algılıyor; bluetooth gözükse bile alıcı-verici yani vitro bluetooth olarak bağlanmıyor cihazlar. Hemen nette bir araştırma; Advantech sitesinde çözümü buldum. AIW-163 modeliyle aynı chipset kullandığını gördüm. Driverleri yükleyince; genericden Realtek bluetooth adaptöre dönüştü aygıt yöneticisinde. Sonuç : Sorunsuz şekilde bluetooth eşleşmesi sağlandı. Linki atıyorum; ihtiyaçı olan arkadaşlar için. Linux içinde var. Advantech Co-Creating the Future of the IoT World https://www.advantech.com/tr-tr/search/?q=AIW-163&st=support
|
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı