Şimdi Ara

Realme, Redmi'ye rakip olmak istiyor: 240 W hızlı şarj! Rekor mu geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Realme, Redmi'ye rakip olmak istiyor: 240 W hızlı şarj! Rekor mu geliyor?
    Digital Chat Station tarafından aktarılan bir bilgiye göre Realme GT Neo 5 isimli akıllı telefon ailesinde yer alacağı söylenen modellerden biri 4600 mAh'lik bir batarya ve 240 W hızlı şarj teknolojisi eşliğinde piyasaya sürülecek. GT Neo 5 serisinde iki adet model yer alacak ancak hangi modelin bu özelliklere sahip olacağı henüz belli değil.



    Ayrıca Bkz.Realme GT Neo 4 serisinden ilk detaylar geldi: Snapdragon'a geçiyor



    240 W şarj teknolojisi Realme GT Neo 5 ile deneniyor



    Redmi Note 12 serisi kablolu şarjın kralı olarak adlandırılıyor. Eğer Realme bu projesini hayata geçirebilirse tahtın yeni sahibi olacak. Bu yılın şubat ayında Oppo'nun da 240 W kablolu şarj üzerinde çalıştığı öğrenilmişti. 



    Oppo'nun 240 W şarj teknolojisi için yaptığı bir sunumda 4500 mAh'lik bir bataryanın 9 dakikada yüzde sıfırdan yüzde 100'e ulaşabildiğini görmüştük. Realme GT Neo 5 ailesinin bir üyesinde 5000 mAh'lik bir batarya ve 150 W şarj desteği olacak. GT Neo 3'te 150 W'lık bir şarj teknolojisi var. 



    Realme, Redmi'ye rakip olmak istiyor: 240 W hızlı şarj! Rekor mu geliyor?
    Kısacası GT Neo 5 serisinde 4600 mAh batarya ve 240 W kablolu hızlı şarj özelliği ile 5000 mAh batarya ve 240 W kablolu şarj desteği olmak üzere iki farklı seçenekle karşılacağız. GT Neo 5 serisinin gücünü MediaTek Dimensity 8200'den alacağı konuşuluyor ancak Snapdragon 8+ Gen 1 de bu seriye güç verebilir.?



    Realme GT Neo 5 için öne sürülen muhtemel teknik özellikler



    Bazı kaynaklar bu modellerden en az birinin MediaTek Dimensity 9 serisi ile kullanıcıların beğenisine sunulacağını düşünüyor. Aynı şekilde bu modellerin en az bir tanesinde 6.5 inç büyüklüğünde olan FHD+ AMOLED bir ekran yer alacak ve bu yapının ekran tazeleme hızı 120 Hz olacak. 



    Bu telefonların arkasında üç adet kamera yer alabilir: 50 MP, 16 MP ve 32 MP özçekim (selfie) kamerası. Realme GT Neo 5 eğer bir aksilik olmazsa kutusundan Android tabanlı olan Realme UI 4.0 ile çıkacak.




    Kaynak:https://sparrowsnews.com/2022/12/05/realme-gt-neo5-charging-power/
    Kaynak:https://www.smartprix.com/bytes/realme-gt-neo5-series-leak-suggests-240w-fast-charging-support-more-details-here/
    Kaynak:https://www.gsmarena.com/realme_gt_neo_5_rumored_to_come_with_240w_wired_charging-news-56765.php







  • Sloganı da şu olsun: Doldurmuyorsunuz bile!

  • Bu telefon üreticilerin amacını anlamak mümkün değil.

    Mesele 5 dakika telefonu fullemek değil. Asıl mesele fulleyince 1 hafta 10 gün idare edecek sarj lazım. Nedir bu telefonlardaki hızlı sarj aşkı.

    Gidin elektrikli arabaya hızlı sarj teknolojisi koyun. 10 dakikalık sarj ile 800 km gidecek teknoloji yapın.

  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    şarjı bir hafta gidecek bir telefon 3-4 cm kalınlığında, yarım kilo ağırlığında olur. hatta yapılmışı bile var: "Energizer Power Max P18K Pop". kim böyle bir telefonu kullanmak isterki? onun yerine çok daha ince, taşınabilir, hızlıca şarj olan bir telefonu kullanmak çok daha mantıklı. ki üreticiler de bu yönde çalışıyolar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz_1903 -- 6 Aralık 2022; 14:14:34 >
  • Yakında telefonlar elimizde patlayacak ama bakalım hayırlısı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • deniz_1903 kullanıcısına yanıt

    İşte ben de onu diyorum hocam. İnce ve şarjı uzun gidecek bir batarya türü yapsınlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı sarj = uzun giden sarj sonuçta 2 saat bataryanın dolmasını bekleniyorsunuz 1 bardak çay içene kadar batarya doluyor

  • adamlar yapıyor samsung apple 10 yıl geriden geliyor bu konuda.

  • Patlamaya neden olna pil teknolojisi tarih oldu yerine çok daha iyi teknolojiler geldi.Özel kimyasal karışımlar kullanıyor.Yoğun ateş altında yoğun soğuk altında test ediliyor.O note 7 fan edition patlama olayları tarih olalı çok oldu.Zaten bu kadar yüksek hızlı şarj teknolojisi sunan telefonlarıda öyle bilinmeyen adaptörlerle şarj edemiyorsunuz telefon uyarı verip şarjı kesiyor.Yani her türlü önlem alınmış vaziyette fabrikasyon olarak bile 7 kez denetleniyor.Yani milyonda 1 ihtimal gerçekleşir eğer patlama olursa ;)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.