Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ! (508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.156
Cevap
216
Favori
773.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
74 oy
Sayfa: önceki 1...254...505506507508
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam bende yesil çizgiden dolayı servise yollacagim da bende küçük bir şehirdeyim kargo ile yollacagim da siz gönderirken içine not olarak ne yazdınız ekranda yesil çizgi var fabrikasyon hata ekranin değişmesini istiyorum tarzı mı yoksa ekranın değişmesini istiyorum değiştirenler de var mış falan mı yazdınız? Ne yazıp göndereyim kisacasi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam başka şehirden mi yollamıştınız ? Bir de ne yazdınız not olarak falan bende başka sehirdeyim istanbula yollayacagim kartal kvkya yollayayim diye düşünmüştüm de Bakırköye de yollayabilirim o zaman hizlida çözdülerse daha iyi.

Edit: Kvk kartala ekran değişimi için gönderen var mı acaba orada ne kadar sürüyor işlem acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genclik17 -- 12 Nisan 2026; 21:24:23 >

Kusura bakmayın hocam foruma girmedim uzun müddet. İstanbul sultangaziden babam gönderdi ben müsait değildim. Babam uzunca bir metin yazmış özelden atabilirim.

6 milyon işsazı işsın işsızzı
  • Yesil cizgi icin once telefonu aldigim yere vatana gittim, musteri hizmetleri garantisi bittigi icin servis gonderimi yapamayacagini ve benim gondermem gerektigini belirtip bana BDH bilişim diye bir servisin telefon numarasini verdiler, ama numara cagri merkezi otomatik sesli yanit,kesinlikle canli birine baglanamiyorsunuz ve sirasiyla 1-7-4 tuslamalarini yaparak asla baglanamadim. Servise garanti kapsaminda da vatana telefor vermistim ve Ankara KVK da yapilmisti. Vatana bunu sordugumda Realmi leri artik BDH bilisime ginderdiklerini belirttiler.
    Neyse ben BDH bilisime ulasamayinca Realme cagri merkezini aradim, basimdan gecen deneyimi anlattim ve BDH bilisimi sordum. Bana kendi servislerinin oldugunu soyledi. Daha once KVK ya gondermistim dedim, KVK ve BDH yesil ekran ile ilgili bilgilendirildi, telefonda darbe,catlak,kirik vs. yok şartlarini saglamak kosulu ile not olarak ucretsiz ekran degisimi ve irtibat bilgisi eklememi belirterek ister KVK ister BDH bilisim icin ucretsiz kargo kodu oaylasti bana. ben daha once ankara KVK dan memnun kaldigim icin yine Ankara KVK ya yurtici kargo ile gonderdim, Aras kargo ile de gonderim var, aşagiya kargo kodlarini paylasiyorum.
    KVK ankara Yurtiçi kargo 9002731
    KVK Aras kargo 909208601536
    BDH bilisim yurtici kargo 940512797

• İssiz Adam kullanıcısına yanıt

hocam yüksek ihtimalle olacaktır diye düşünüyorum. Realme bu problem için politikasını değiştirmez inşallah. En son servise vermeden MH ile yaptığım görüşmede sorunun tekrar etmesi durumunda yine ücretsiz destek sağlayacaklarını belirttiler. (Hoş bu işlerde 1 gün diğer günü tutmuyor ama umut fakirin ekmeği işte)

• Ekranda gözle çok zor fark edilen bir çizgim vardı bugün sag tarafta kabak gibi yeşil çizgi çıktı servise gönderirken yedekleme yapıyor musunuz yoksa onarım moduna alıp gönderiyor musunuz? telefonda onarım modu mevcut

• TIRPAN kullanıcısına yanıt
    Bunu ben dahil kimse bilmiyordu sanırım. Güzel bir bilgi. Eyvallah.

onarım modu var ben onarım moduna alıp verdim ama yine de bilgilerinizi yedekleyin. Çünkü onlar her türlü sıfırlıyorlar.

• Arkadaşlar yeşil çizgi sorunu nihayet bende de ortaya çıktı, Anadolu yakasında hangi servisi önerirsiniz, detaylı açıklama yazmaya gerek var mı, Realme Müşteri hizmetlerinden yönlendirme alarak mı göndermek daha doğru olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 hafta önce kronik yeşil çizgi probleminden dolayı KVK Kartal servisine cihazı sıfırlama yaparak yolladım. içine koyduğum not kağıdına durumu yazıp ek olarak batarya değişimi talebini ekledim. batarya fiyhat bilgisi talep ettim. gönderdiğim cihazda bahsettiğim yeşil çizgi harici bir sorun hata çizik, kırık yoktu. bugün sabah 10 civarı servisten gelen mesajda anakart arızalı, Cihaz sürekli kapanıp açılıyor. diye bilgi verilip 22 bin TL anakart ücreti talep edildi. Red yanıtı verdim. bugün telefonu iade edip kargolamışlar. Servise ürünü gönderene kadar hiç birşeyi yoktu kütür kütür çalışıyordu. Hatta servis cihaz takip ekranında yeşil çizgili ekranın geldiği fotosu da var. Bunlar anakartı arızalı bir cihaza peşkeş mi çekti arkadaş kıyağı mı yaptı yoksa ekranı değiştirirken anakarta zarar mı verdiler. hiç bir bilgim yok. Hatta ekranı değiştirdiler mi ondan da haberdar değilim. cihaz gelince öğreneceğim. Böyle bir şey yaşayan oldu ise lütfen bana yol yordam göstersin. Bunlar sağlam cihazımı iç ettiler. dediğim gibi cihaz gelince son durumunu görebileceğim. bilginize.

Telefon geldi. Cihazı açıp anakartı almışlar. Sim kart yuvası da gönderilmemiş. Yedek parça niyetine kullnamışlar cihazı. Göndermeden önce fotolarını çekmiştim. Mahkeme yolu gözüktü.

@goliath47 @genclik17

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarki24 -- 23 Nisan 2026; 16:53:54 >
    || Amd Ryzen 7 7700 || MSI B650 Gaming Plus Wifi || G.Skill Flare X5 32 GB 6000 MHz DDR5 CL36 || SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 7900 XT 20G GDDR6 || ViewSonic VX2780-2K QHD IPS || Corsair Force LE 240 GB || James Donkey JD512 SSD
    ||CORSAIR 5000D Tempered Glass Beyaz || Corsair RM850x 80PLUS Gold Full Modüler || || Rampage Hydra R6 Red Switch || A4TECH BLOODY V7MA || --REALME GT2 PRO-- ||

• Günümüz TRsinde her şey mümkündür.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.