|
müzik uygulamasında reklam çıkıyor, bu saçmalığı nasıl kapatabiliriz. |
|

1 Mobil
|
müzik uygulamasında reklam çıkıyor, bu saçmalığı nasıl kapatabiliriz. |
|
Uygulama simgesine uzun basın uygulama bilgilerine girin Veri kullanımından mobil veri ve wi-fi etkisizleştirin hocam. Ben öyle önüne geçtim. Yoksa devre dışı bırakacaktım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
RealMe müşteri hizmetleri ile görüştüm. Ekranda oluşan dikey çizginin kronik bir sorun olduğundan dolayı garanti süresi dolsa dahi ücretsiz tamirat yapılabileceği iletilerek Ankara KVK servisine yönlendirildi. Telefonumu yetkili servise teslim ettim. Arka kapakta bulunan çatlak sebebiyle 4.7k civarı bedel çıkarıldı. Kapağın tamiri sonrası ekranın da ücretsiz bir şekilde talep edileceğini söylediler. Arka kapak yapılmadan ekranı da tamir edilmiyormuş. Ben de kabul etmek durumunda kaldım ve 8 gün önce ödeme yaptım. Cihaz hala yedek parça bekleniyor olarak gözüküyor. Kapak gelince ve tamiri yapıldıktan sonra tekrar firma ile iletişime geçerek ekran talep edeceklerini ilettiler. O da 1 ay sürecek heralde. Bu süreç çok uzadı ve can sıkmaya başladı. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agent47. -- 4 Şubat 2026; 6:18:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goliath47 -- 13 Şubat 2026; 10:30:21 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Geldi malasef hemen realmeyi aradim ankarada 2 servis var istedigine gotur dedi. Sorun cikartmazlar insallah darbe felan bahane uretmezler. Kvk ya goturuyum duyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goliath47 -- 13 Şubat 2026; 12:25:44 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Aslinda oda kronik bence baştan beri gunu cikarmiyordu :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agent47. -- 18 Şubat 2026; 4:50:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|