Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ! (252. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.159
Cevap
216
Favori
773.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
74 oy
Giriş
    Tşk sagolun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 8 Gen 1, Chrome'da daha iyi ama donanımsal çözücü olmadı için 4K AV1 her türlü takılıyor. 1080p'nin üstesinden geliyor ama ısınıyor yine de. Bundan sonra en az 8gen2'li bir cihaz öneririm. S23 FE 8 Gen 1 Plus ile gelebilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 25 Nisan 2023; 17:19:43 >
  • Değerli Müşterimiz,

Öncelikle yaşadığınız durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetleriniz ilgili departmanlarımıza iletilmiştir.

Bu durum BTK sistemlerinde yaşanan yoğunluk nedeni ile yaşanmakta olup, herhangi bir sorun teşkil etmemektedir. Sistemsel hata önümüzdeki hafta BTK tarafından sorun giderilecek olup, konu hakkında herhangi bir işlem yapmanıza gerek bulunmamaktadır.

MediaMarkt ailesi olarak satın almış olduğunuz ürünleri iyi günlerde kullanmanızı diler, süreç içerisinde göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz.

MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

----GevreK----
    Kahramanmaraş
  • GévréK kullanıcısına yanıt
    Cihazlar kayda geçmiş, sizinki de geçmiş olmalı.

• eeosman E kullanıcısına yanıt
    S23 FE bakalım umarım ekran oranını 20:9 yapmazlar.

Şöyle 6.6 inch ve 19.5:9 falan olursa işlemci de 8 gen 1+ harika olur. 7 gen 2 de güzel olur aslında.

Evet hocam şimdi baktım kayıt olmuş iki IMEI de👍

----GevreK----
    Kahramanmaraş
  • Telefonun üzerindeki koruyucuyu çıkartırdım ve telefoncu da makina da özel kesim olarak cihaza ekran koruyucuyu taktırdım.Fiyat olarak 3 farklı fiyat vardı en incesi 80 tl ondan biraz kalın olanı 120 tl en kalın ekran koruyucu 150 tl idi.Ben 120 tl olan ekran koruyucuyu cihaza taktırdım.Ekrandan parmak izi okuma sorunsuz.Telefonun ekranında gelen koruyucu ile bu taktırdığım nano koruyucunun farkı söyliyeyim bu taktırdığım ekran koruyucu ile ekran daha net ve dokunmatik hissi daha güzel.Aşağıya taktırdığım ekran koruyucunun telefon üzerindeki resimlerini ekliyorum

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ!

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 GELDİ!

• gt2pro55 G kullanıcısına yanıt
    İstanbul içinde ekran koruyucu bulabileceğimiz yerler var mı

Ben Samsun için yazdım

Telefonun üzerinde gelen ekran koruyucu çok toz topluyordu sanki elektiriklenme yapıyor ve toz çekiyor gibiydi.

Ben günün uzun bir süresini Xiaomi Earbuds basic kulaklık bağlı olarak kullanıyorum. Sürekli olarak Honor MW2 de telefona bağlı.

Arama geldiğinde özellikle dikkat ettim telefon dışarıya da zil sesi veriyor kulaklıktan da veriyor.

Bende Kişi paylaşımı kısmı da tikli bu arada.

Aradığınız herkeste bu sorunu yaşamıyorsunuzdur. Ben de sorunu birçok kişiyi arayıp özellikle eşimin iphone 13 üyle sorun yaşamıştım. Eşimin Volte ayarını kapatınca sorun düzelmişti.

Sorun muhtemelen telefonunda Volte ayarı açık olmasına rağmen operatör mobil uygulamasında Volte aktif edilmeyen cihazlarda olabilir. Telefon uygulamasında girip baktığımda yaptığım aramaların çoğunda HD ve VOLTE HD aktif olarak arama yaptığım görünüyor.

Bir de bazı cihazlara bağlanınca Geliştirici Seçenekleri kısmında bluetooth kodekleri sabit takılı kalıyor ve değiştirilemiyor. Sanırım desteklenen kodeklerle ilgili.

Hotspot olayını deneyemedim hocam.

REDMI NOTE 7 de hem çağrı hem de bildirim dışarı veriyor.

GT2 Pro da bildirimleri telefondan ses vermiyor, sadece titriyor.

Kişileri de deneyeyim . Sağolasın

Sıkın oluyorsa 3g ye düşmek yerine Volte yi kapatın sadece hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: gt2pro55

Telefonun üzerindeki koruyucuyu çıkartırdım ve telefoncu da makina da özel kesim olarak cihaza ekran koruyucuyu taktırdım.Fiyat olarak 3 farklı fiyat vardı en incesi 80 tl ondan biraz kalın olanı 120 tl en kalın ekran koruyucu 150 tl idi.Ben 120 tl olan ekran koruyucuyu cihaza taktırdım.Ekrandan parmak izi okuma sorunsuz.Telefonun ekranında gelen koruyucu ile bu taktırdığım nano koruyucunun farkı söyliyeyim bu taktırdığım ekran koruyucu ile ekran daha net ve dokunmatik hissi daha güzel.Aşağıya taktırdığım ekran koruyucunun telefon üzerindeki resimlerini ekliyorum

Kılıf neredem hocam sizin

• Android 12'de uçak modunda Vowifi ile arama yapınca uçak modunu kapatıp şebekeye bağlanıyor. Herkeste böyle mi çalışıyor Vowifi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Android 13 yüklü ikende böyle yapıyor, fakat bunu her numarada yapmıyor, genelde üç veya dört rakamlı numaralarda yapıyor. Acil durum v.b. çağrılar için tüm ağlara ve şebekelere erişim güvenlik, koruma amaçlı olabilir. Veya wifi arama ile başlatamadığı tüm çağrılar için bu şekilde davranıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 25 Nisan 2023; 18:55:28 >

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.