![]() Güncel ekran süresi böyle :/ İlk aldığımda 7-8 saati görmüştüm (1 ay önce). Sanırım şans işi biraz |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | ANDROID 15 Temmuz 2025'te! (344. sayfa)

-
-
Çok düşük
-
Huawei hariç hiçbir iphone dışı cihaz pil konusunda başarılı değil net. İphone tarafındaki promax lere erişebilen bir cihaz yok şarj konusunda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 12 Temmuz 2023; 19:24:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamanın pil kısıtlamasını kaldırın kesilme yapmaz
Hocam güncelleme yaptın mı Realme UI 4.0'a. Bir format atmayı denedin mi? Sende öyle olması ilginç yazılımda bir sıkıntı var dediğin gibi o zaman.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla bu doğru gibi. Özelikle Pro Max modelleri 10 küsür saat ekran süresi veriyor. Bu da tamamen İos yazılımın ve Apple Bionic işlemcilerin düşük güç tüketimi ile alakalı. Android işletim sistemi ve Snapdragon işlemciler hala yüksek güç tüketiyor maalesef. Mesela bizim telefon realme Gt 2 Pro 'da da genel anlamda şarj ve ısınma sıkıntıları tamamen 8 gen 1 işlemci ve Android işletim sisteminden kaynaklı.
Apple' da durum böyle olmayıp biraz da yüksek bir batarya koydukları zaman telefon 250 gram oluyor ama şarjı da memnun ediyor. Tek handikapı 25 watt destekli olması. 1 küsür saatte dolduruyor.
Aslında değişen bir şey de yok. Belki Android telefonlar 7 saat ekran süresi veriyor ama yüksek hızlı şarj teknolojisi sayesinde yarım saat civarı fulleme yapıyorsun. Hatta ben mesela %20'ye gelince telefonumda ortalama 6.30 saat ekran süresi alıyorum. Şarja takıp 15-20 dakika bekliyorum %80 gibi olduğunda fişten çekiyorum. Sonra 5,6 saat kullanmaya devam. Aslında bu daha kullanışlı bana göre. Dediğim gibi bunlar kullanıcıya göre değişen durumlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben bu cihaza son versiyonda root atarsam yeni gelecek güncellemeleri yükleyebilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Honor kullanmadınız sanırım. Pil konusunu aşmışlar
Yok hocam kullanmadım doğrudur.Ama android her cihaz zamanla hem pil hem stabilite açısından aşınıyor.Benim İphone 5s cihazım vardı mesela pil ömrü elden çıkardığımda yüzde 78 di aldığımdakinden nerdeyse farksızdı akşamı bulabiliyordum.Burda olay cihazın bekleme modunda androidlerde aslında beklememesi.Saçma salak programların pili sömürmesine izin vermesi.Ama son android sürümlerinde izinler ve protokollerle çözmeye çalışıyorlar.Lakin android tarafının uygulama mağzası ve apk yükleme kolaylığı uygulamalrın sistemle yeterince entegre olmamasını ve bu da hem aşırı pil ve aşırı ram tüketimini getiriyor.İos bunları mükemmel dizginliyor.Çünkü 3. Parti uygulamaları sistemine uyun değilse onaylamıyor.
Arkadaslar bu telefonun pro olmayanini almayi dusunuyorum ama aklimi kurcalayan 1-2 sorunu var uzun suredir kullananlar bu konulardan ne kadar sikayetci cunku ayni fiyat bandinda bu telefonun yarisi kadar performans veren islemcili telefonlar satiliyor baya amiral gemisi gibi bu...
- asiri isinma sorunu
- mikrofon sorunu
- dusuk ekran suresi
Bunlardan ne kadar sikayetcisiniz bunu alma git samsung a54 filan al dedirtecek kadar oluyor mu?
Hocam bir hafta kadar önce bir güncelleme geldi realme GT 2 pro cihazıma 1 GB kadardı boyutu yapmaz olaydım telefon ısınmaya başladı ve batarya süresi kısaldı. Var mı bir geri dönüş bundan önceki hale bildiğiniz ? Çok araştırdım ama android 13 olan stock güvenilir rom bulamadım. Yoksa kendinde güncellemelerde yerel yükleme. Diye bir kısım var oradan eski haline döndürmek istiyorum ama başaramadım
Hala ios şöyle böyle demiyorlar mı çıldırıyorum 1-2 ay öncesine kadar verilen 16.4.1 güncellemesinden sonra şarjım dayanmıyor diye ağlıyordu millet pro max'ler dahil kullanmasak yutturacaksınız.
-
S23 ultra ve oyuncu telefonları hariç :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
selamlar, ben de düze gt2 alarak aranıza katıldım. İş yerinde kullanmak için yedek şarj cihazı almak istiyorum. Orijinal şarj aletini internette bulamadım. Hızlı şarjı destekleyecek hangi cihazı almalıyım bilgisi olan var mı?
-
Anker ürünlerini tercih edebilirsiniz.
-
GT2 modelini alabilirsiniz;
-Problem olabilecek bir ısınma bu cihazlarda yok, diger tüm emsallerinden daha gelişmiş bir soğutmaya sahip.
-Mikrofon sorunu yok
-Düşük ekran süresi diye bir durum çok nadir, onlarda kullanıcının durumuna bağlı; kullandığı uygulama, şebeke sinyal kalitesi, v.b.
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, pek çok yönden a54 ün önüne geçer.
Bu telefonların emsali
GT2 = S21 ve S21 FE
GT2 Pro =S22+ ve ~ S22 Ultra
Soğutma olarak yukarıdaki tüm Samsung modellerinden çok daha iyiler.
Şuan alınabilecek orta üst seviye samsung telefon S23 dür. Onunda fiyatı malum.
S21 serisi, s22 serisi bunlarda ısı pil süresi v.b. pek çok yönden sıkıntı yaşarsınız.
Realme Türkiye Sitesinden GT2 özelliklerini inceleyebilirsiniz.
Realme Türkiye Sitesinden GT2 Pro özelliklerini inceleyebilirsiniz.
https://www.realme.com/tr/realme-gt-2-prowww.realme.com
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 13 Temmuz 2023; 12:14:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşımda 14 pro max var maks 7 saat hocam, abartdığı gibi değil bazı şeyler
-
Ben de geçen hafta katıldım kervana GT2 modeliyle ilk başlarda 4-5 saati zor alıyordu, şimdilerde 6 saati gördü. Güncelleme de yapmıyorum bilerek. Acaba daha iyi süre nasıl alırım? Bloatware'lik bir durum da yok gibi telefonda.
-
Bendeki Realme GT2 RMX3311, realme ui 3.0 ve güncel görünüyor. 4.0 türkçe güncellemesini almadı mı acaba bu cihaz henüz
Arkadaşlar pro olmayan modeli aldım. bunun arayüzü çok aşırı sade geldi bana... Tema mağazası bile yok nasıl çözebilirim bu sorunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X