Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sozman1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.279
Cevap
237
Favori
678.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Metin Tarayıcı; Belge taramak içindir. Otomatik kırpma, düzeltme yapıyor. Çok kullanışlı bir özelliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 14 Nisan 2023; 19:8:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bluetooth kulaklık üzerinden dokunmatik ses açma kapama işlemlerini yapamıyorum telefondan , a52ste sorunsuz yapılıyor , hangi ayarı yapmam lazım , qcy t13 kullanıyorum

• rambocuk kullanıcısına yanıt

Cihaz şarj adaptöründe 5v 2a yani 10 w yazıyor Buda öyle olduğundan denemek istedim

• Telefonda mevcut adımsayar programı var mı?

• Bugün annemin telefonuna ekran koruyucu almak için bir telefoncuya uğradım. İkinci el telefonlara bakayım dedim ve Realme GT2 Pro vardı. Şaşırdım bir an. Fiyat sordum 12.500 TL dediler. Pazarlık falan yapsan 12 bin TL'ye satın alabilirdim. Bana ilginç gelen şu ne ara aldınız da memnun kalmadınız abi ya. Garip geldi gerçekten. Hani telefoncu kendi satın almış koymuş desem o fiyattan koymaz yani.

• eeosman E kullanıcısına yanıt
    Hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
    A13 EU Rom'a geçip, Rollback yapıp ardından sizin gönderdiğiniz A12 dosyasını yükledim ve orjinal TR ROM'a döndüm.
    OTA yolu ile Android 13 güncelleme aldım onu da yükledim. Orjinal ROM'a bu şekilde dönebiliyoruz. Bunu test etmiş olduk :)

Bugün dayanamayıp Stock Endonezya ROM'u yükledim ama sizin gönderdiğinizi değil, XDA'dan son ROM'u istedim gönderdi sağolsun oradaki geliştirici. ROM'a aynı Rusya ROM'undaki gibi "Heytap" uygulamaları ve menüsü geldi (Aşağıdaki ADB komutları ile onları kaldırdım ve şu an tertemiz mis gibi orjinal bir ROM oldu TR ROM'undan hiç bir farkı yok. Hatta ekranı sol tarafa çekince Google Haberlerde geliyor (Rusya ROM'unda yoktu).
    Zaten Samsung'ta da Endonezya ROM kullanıyordum, sorun çıkarmayacağına emindim :) Artık telefonu rahatlıkla kullanabilirim :)

-Tema mağazası da geldi :) Deneme sürümleri ve satın alma var ama biraz kurcalamak lazım.
    -Aşağıdan yukarıya çekince google araması çıkıyor, çok çok iyi

RMX3301_11_C.16_ID_ENDONEZYA Android 13 (ROM değiştirme rehberindeki gibi yüklüyoruz, herkes kendi sorumluluğunu alsın :))
    Link: https://gauss-componentotacostmanual-sg.allawnofs.com/remove-1050053f18b2222225f273566dbe9877/component-ota/23/03/18/3f13658bd83c4fae9f961844eee2d52d.zip

Geliştirici sağolsun özel mesajla gönderdi ROM linkini:
    https://forum.xda-developers.com/t/change-region-via-full-ota.4535659/page-3#post-88414001

Heytap kaldırmak için ADB Komutları: (Bu komutlar Heytap uygulaması ve ona bağlı her şeyi kaldırıyor, yani TR ROM'u gibi tertemiz oluyor ROM)
    adb shell pm uninstall -k --user 0 com.heytap.market
    adb shell pm uninstall -k --user 0 com.heytap.themestore
    adb shell pm uninstall -k --user 0 com.heytap.browser
    adb shell pm uninstall -k --user 0 com.heytap.cloud
    adb shell pm uninstall -k --user 0 com.heytap.habit.analysis
    adb shell pm uninstall -k --user 0 com.heytap.mcs
    adb shell pm uninstall -k --user 0 com.heytap.openid
    adb shell pm uninstall -k --user 0 com.heytap.pictorial
    adb shell pm uninstall -k --user 0 com.heytap.usercenter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi developer.84 -- 14 Nisan 2023; 19:24:18 >

• ryalp kullanıcısına yanıt

Mağazadan gidip alanlara veriyorlar cihazları 😄 Herkes internetten stok ararken ben koştur koştur 3 tane mediamarktta vatanda telefonu aradım ve cihaz rezervli dediler ama verdiler. O yüzden imkanı olan gidip mağazadan alsın. Ben birilerinin cihazını aldım 😄 o kadar ter döktüm bi karşılığı olmalıydı hakkını helal etsin kimin siparişiyse 😂

• Herşeyintürevinialanadam kullanıcısına yanıt

Play store den qcy uygulamasını indirip kurun. Program içerisinde dokunmatik özelliği için seçenekler var

• Honor 70 - Nova 10 - Gt2 pro

• adv11 kullanıcısına yanıt
    H70'in tasarımı dışında artısı yok ekran teknolojilerinde GT2 Pro daha iyi, N10'da gugıl servisleri yok ben olsam GT 2 Pro alırdım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OzanSRC kullanıcısına yanıt

Valla faturası kesilmiş kargoya verilmiş ürünü geri çağırmak ve iptal etmekkadar tutarsizlik olamaz birde ürünü almışım 5 gun geçmiş şimdi bide para iadesini bekle

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Marka algısı ve beklentiler, olması gerekenden yarı fiyatına cihaz satılınca herkes saldırdı sonra eline geçince niye yaptımki dedi :) iPhone 14 pro Max almak üzereyken bunu görünce bende aldım yoksa android bir telefona sonsuza dek veda etmiştim Samsung s10 plus ile, benim için Android en iyi iPhone dan bu kadar ucuza ve neredeyse aynı özellikleri sununca alınabilir oluyor

• Pil kullanımında pili optimize et ne işe yarıyor
    Otomatik optamize etme ,daima sor,optamize etme var hangi ayarda kalmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmett36 -- 14 Nisan 2023; 18:41:2 >
  • mehmett36 kullanıcısına yanıt

pili optimize ederek pil kullanım ömrünü arttırıyor.

• Teşekkürler

• rambocuk kullanıcısına yanıt

Dediğiniz Samsung için de geçerli aslında .İncelemelere göre S20-S21 den kamera dışında iyi cihaz .Hatta S23'e de kamerası dışında kafa tutuyor.Onların fiyatları malum.S20 dışında ondan az fiyatı olan yok sanırım.

Xiaomi kullanıcıları memnun ama Oppo'daki yazılımın sorunsuzluğu ve sürekliliği onda yok diye yorumlarda okuyorum.

Bende Oppo Reno2 Z vardı.8GB ram 128 Gb.

İşlemci Mediatek 96 olduğu halde .4 senedir tık demedi ısınmadı,yavaşlamadı Ekranı ve kamerası artık çok geride kaldığı için bunu aldım.

• Telefon kapalıyken 3 saat şarzda tuttum şarzim çabuk bitmeye başladı yapalı iki gün oldu dakika tutmuştum şarz etmeden evvel her pil yüzdesinde sekiz dakikada bir düşüyordu şimdi beş buçuk dakkada bir pil yüzdesi azalıyor ekran parlaklığıda aynı anlamadım gitti
    Cevap yazarmisiniz nedendir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmett36 -- 14 Nisan 2023; 18:49:31 >
  • mehmett36 kullanıcısına yanıt

Bende de durum benzer.Tekrar açık şarj edip 2 saat şarjda beklettim nispeten iyi.Bu telin şarjı eh işte.

• Diyarbakırda olan varsa bankanın taksit yapmaması yüzünden aldığım fiyata vereceğim isteyenler ulaşabilir

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.