Bu fiyatlardan alanların aklından şüphe ederim. Kimse kusura bakmasın. Karaborsacılara verecek 1 kuruşumuz yok. Kendileri çalıp kendileri söylesin. |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (171. sayfa)
-
-
bu karaborsacılar android kullanıcılarını bence iphone kullanıcılarıyla karıştırıyor. android kullananlar böyle sazan gibi yüksek fiyattan telefon almaz. belki 500-1000 lira fazlasına alan çıkabilir.
-
Kargoya verip kargo dağıtıma çıkmadan iptal ettiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Phone manageri seçip yukarıda sil(çöp)ona tıklayınca güncellemeyi kaldırdı.Telefon yöneticisi haline ilk haline geldi.
Yok mediamarkt çoğumuz da öyle yaptı ürün kargoya verildi yazıyor ama orada dediği şey sanırım kargoya verilmek üzere hazır, ya da sorumlu sitesinden dolayı çünkü çoğu ürün bazen stokta gibi görünüyor ama alınmıyor ya da tam tersi oluyor sitesi çok bozuk
telefon f/p ürün gerçekten ama açgözlü leşçiler toplamış cihazları fiyat inmeden bir kuruş kaptırmam bunlara almayın bu fiyatlardan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNet1 -- 14 Nisan 2023; 15:56:13 > -
Yok hocam benim kargom kolay gelsine verildi bizzat aradım bilgi aldım kolay gelsinden
instagram bildirimleri çok geç düşüyor , internette herhangi bir sorun yok ne yapmalıyım , bu sorunu yaşayan var mı sürüm android 13
-
Merhaba Siyaha renk satan var mı? Ankara'da elden alabilirim.
-
Bu mediamarkt ne rezalet firmaymış ilk defa alışveriş yaptım pişman oldum sipariş iptali tamam da birde para iadesi için uğraşıyorum söyledikleri en geç 3 iş gününde iade olacak ama gelen giden yok bankaya harcama itirazı yaptım bu kadar kötü bir sistem olamaz, siteleri felan ayrı dert zaten sipariş veriyorsun 1-2 saat sonra siparişlerimde görünüyor iptal iade felan kısmı zaten yok uzun zamandır bu kadar dandik bir firmadan alışveriş yapmamıştım bir daha tövbe. Birde milletin kargoya verilmiş ürünlerini de iptal etmişler bu da ayrı bir rezillik.
-
Niye harcama itirazı yaptınız ki şimdi daha da uzayacak süreç.
-
İnstagram Uygulama Bilgileri > Pil Kullanımı >
Arka Plan faaliyetine izin ver Açık konumuna getirin.
Otomatik Başlatma kapalıysa onuda açık konumuna getirin
Bunları yaptığınızda bildirimleri daha hızlı alabilirsiniz. Not: Uygulama Pil tüketimi artabilir.
Örn. :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 14 Nisan 2023; 16:21:12 >
Hızlı şarj yerine bununla şarj etsem olur mu acaba?
Ekran filmi kötü ne kadar toz varsa ekrana yapıştırıyor kılıf kaymaya müsait ilk fırsatta değiştireceğim ikisinide
Kamera modunda metin tarayıcı ne işe yarıyor acaba
Ürünler kargoya verildi. Kolaygelsin firmasını arayıp teyit ettim. Firma, MediaMarkt ürünü bizden geri istedi dedi. Onlar da vermiş. Faturası kesilmiş gönderilecek ürüne el koydular yani. Tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım eğer ürünü teslim etmezlerse. Belki bir şey çıkar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecndm -- 14 Nisan 2023; 16:53:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mikroskop da zoom bölümünü açabiliyordum şimdi açamıyorum.yukarı kaydırınca normal fotoda çıkıyor noda çıkartamadım.20-50 seçimi çıkıyor sadece
-
dün akşam yarım saat şarj edip çıkardım şimdi işten geldim yüzde 20 kaldı, mobil veri ile gün boyu arka planda sürekli YouTube da bir şeyler açık Bluetooth kulaklık ile, ekran açık olduğu anlarda foruma girip yazma sosyal medyada komikli videolar izleme, bu sonuç normalmi yoksa tekrar pil optimizasyonu işlemini yapmalımıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir şey olacağını sanmam ama her zaman cihazla gelen kablo ve adaptör pilin ömrü için en uygunu diyorlar
Usb-Otg yi hızlı ayarlar panelinden aktifleştirirseniz muhtemelen ters şarj yapacaktır ancak cihazlar için ısınmaya sebep olabilecek riskli bir işlem olduğundan kapatılmış olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X