Şimdi Ara

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: haytekin03 , haytekin03 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.301
Cevap
237
Favori
681.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk kurulumda aldığınız sürenin hiçbir önemi yok. İlk kurulumda zaten cihaz max enerji tüketiminde çalışıyor..

Sonraki şarjlarda sistem kullanımı öğrendikçe süre uzayacak, net ekran ve bekleme süresini ancak 1 hafta-10 gün sonrasındaki şarjlarda görürsünüz zaten. Ben ikinci şarjda bir gün içinde 7 saat ekran süresi aldım ki, bu süre pil ömrü çok iyi olan cihazlarda ancak alınabilecek bir süre. Ki benim cihaz Galaxy Watch 4'e bağlı ve WQHD, 120hz ile aldığım süre.. Yukarılarda bir arkadaşın gönderdiği batarya süresi testine bakın, 13 Pro Max ile son ikiye kalıyor... Endişelenmeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 3 Nisan 2023; 13:55:33 >
  • Almakta kararsız kaldım :d ziraat mühendisiym aslında mikroskop kamerası çok işime yarar, daha önce oppo reno 7 kullandım onunda çoğu özelliği yetersizdi, bu her konuda iyi gibi

• Merhaba iyi forumlar,

Mediamarktta çelik siyahi rengi var mı? Göremedim de sadece yeşili görüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsyngnch H kullanıcısına yanıt

Siyah rengi Mediamarkt'ta hiç satılmadı. Sadece yeşil var başından beri.

• yeşil bile alamadım, ödeme ekranına geçemeden stokda tükendi

• Olabilir hocam koruyucu biraz hassasiyeti azaltıyor ama yapacak birşey yok

• Şimdi vatandan siyah rengini aldım ilk çıktığında stok bitmeden sepete eklemiştim. Sepette duruyordu ama hata veriyordu şimdi hata vermedi. Ödeme ekranına geldi bende sipariş ettim. Ama sitede hayla sepete ekleyemiyorsun. Sepette duruyorsa bı bakın derim

• cryphos kullanıcısına yanıt

Vatan'dan telefon ile siparişi deneyin hocam.

• Kampec kullanıcısına yanıt
    Sipariş alamıyoruz bu telefonu dediler çok talep olduğu için mağazadan satış varmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vatan Mağazalarda var

• Kardeşime aldım bende şimdi 5dk önce sipariş geçtim. Umarım sorunsuzca elime ulaşır. :) Bende S20 FE vardı. Bu ondan çok çok daha iyi duruyor kağıt üzerinde.

Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraiser -- 3 Nisan 2023; 14:31:27 >
  • unraiser kullanıcısına yanıt

Hocam hangi rengini aldınız ve hangi mağazadan sipariş geçtiniz internetten ?

• Arkadaşlar cihazın oyun performansı nasıl marvel şampiyonlar turnuvası oynayan var mı cihaz ile. Kaç fps de oynatıyor?

• Mertccc M kullanıcısına yanıt

Mediamrkt mobil uygulamasından yeşil rengini aldım, biraz uğraştırdı bir kaç deneme sonrasında sipariş alındı maili düştü falan. Zaten şuan sitede sipariş alımına açık duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraiser -- 3 Nisan 2023; 14:35:53 >
  • unraiser kullanıcısına yanıt

Hocam ben de almak istedim ama müşteri hizmetlerini aradım, hiç bir yerde ve depoda gözükmüyor stok dediler. Ürünü alırsınız iptal olma durumu var dediler sonradan.

• Mertccc M kullanıcısına yanıt

Anladım, olsun şansımızı deneyelim bakalım. Haftaiçi stok gelecek diye biliyorum bende.

• Arkadaşlar elimde 8/128 Su Yeşili versiyonu var kargo henüz ulaşmadı renk değiştireceğim için hiç kargo kutusunu açmadan isteyene göndereceğim.

Edit: Üründe kulaklık yok arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 3 Nisan 2023; 16:20:20 >
  • furi kullanıcısına yanıt

kulaklıklımı hocam

• Ben de Vatan Bilgisayarı aradım, şuan İstanbul içinde mağazalarda yok ama stok gelecek dediler. Zaman vermediler.

Birden çok alıp 2.el sitelerinde satanlardan almamak lazım.

• Stok arayan varsa istinyepark teknosadan aldım az önce. Kaç cihaz var diye sorduğumda 8-10 tane var dediler. Yanında kulaklık da veriliyor. Sıcak fırsat konusunda teknosa cevahir mağazasında da var demişler. Mağazaları arayıp stok sorabilirsiniz teknosa için.

Mediamarktta kulaklık vermiyorlar dikkat edin, kampanyaya dahil değil orası

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.