telefonun imeisini sitesinden sorguladım garanti bitişi için 06.04.2023 gösteriyor. 2. imei'de bulunamıyor. Sorgulayan oldu mu? |
Realme GT2 Pro Ana Konu | SD 8G1 | 6.7' 2K 120Hz AMOLED | 4K60 FPS | Android 15 Mart 2025'te! (136. sayfa)
-
-
sonucu bildirirsiniz, biz de bu sorunu çözmeye çalışıyoruz
-
Geldi ekran koruyucu tam oturdu.9 H yazıyor ama çok koruyucu mu emin değilim.Firma kendi markasını basmış..Parmak izini de etkilemedi.Alınabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 11 Nisan 2023; 16:58:3 > -
-
Kılıf ve ekran koruyucu Link verebilir misiniz ?
-
link verirmisiniz hocam teşekkürler
-
Aslan gibi aslandı de ziyaaa..eşe dosta dağıtacak paran varsa niye 4 telefon alıp burdakiler telefon diye inlerken sen hayır hasenat peşindesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 11 Nisan 2023; 17:5:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Birkaç şey merak ediyorum.
Parmak izi sensörünü etkiliyor mu?
Kullanırken Leke toz bırakıyor mu?
Kamerayı olumsuz yönde engelliyor mu?
Rengi mat mi parlak mı?
Takarken baloncuk oluştu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geliştirici seçenekleri nasıl aktif ettiniz
https://c.realme.com/in/post-details/1579934095151063040
Yaz günleri kayıt yaparken ısınıp kaydı durdurduğu ile ilgili olumsuz yorumları görünce siparişi iptal ettim. Bu şekilde çok yoruma rastladım.
Kılıf bulamadım.
www.engo.com.trRealme GT 2 Pro Ekran Koruyucu Nano Temperli Camhttps://www.engo.com.tr/urun/realme-gt-2-pro-ekran-koruyucu# -
Teşekkürler.
Sensörü etkilemiyor.Leke biraz bırakıyor gibi.Çok seçenek olmadığı için acil buldum aldım.
Kamerayı etkilemiyor.
Parlak renk.Çok parlamıyor ama
Baloncuk oluşmadı.
-
Maalesef bu ısınma sorunu gerçekten çok can sıkıcı bir durum..
-
Sen niye satıyorsun hocam
-
İncelemelerde maniplasyon mu yapıldı diyeceğim ama yabancı bir inceleme de izlemiştim S23 ultra ile aynı sıcaklık değerleri ölçüyordu .Değişik oyunlara girip değişik işlemler yapıp defalarca sıcaklığı ölçmüştü..
-
Burda cihazi boş sebeplerden dolayı kötüleyen tuhaf arkadaşlar bu kafaya ulaşmak için neler yapıyor söylerse bende yapacam ondan. Cihazi 1 haftadır yoğun bir şekilde kullanıyorum harika bir cihaz. S23 ten geçtim ve ondan iyi diyemem ama çok büyük bir eksiklik yaşamadım. Oyun sosyal medya kamerada video hepsini eksiksiz full kalite kullanıyorum. Sarji ise 6 7 saat ekran süresi alıyorumki bu degerler böyle güçlü bir işlemci için çok çok iyi. Onun için gerçekçi olun ve insanların kafasini karıştırmayın
Onlara bakma bazıları manipülasyon yapıyor bazıları ise çok pimpirikli insanlar. Böylelerine dünyanın en iyi cihazını versen kusur bulacak tipler. Onun için her kötüye ve iyiye inanmadan gerçekçi testlere bakmak lazim
Alan herkese hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Bir sorum olacak. Telefon yeni geldi. Sürüm android 12. Android 13 güncellemesini bir türlü göremedim. Nasıl yapabilirim, beklemem mi gerekiyor?
Arkadaşların haklılık payı belki vardır ama 12 Bin bandında TR lisanslı daha iyi bir cihaz söyleyin(kamera ve su geçirmezlik ,kablosuz şarj dışında) iade etsin herkes telefonu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X