Realme markasıyla bir daha buluşmamak üzere telefonumu satmış bulunuyorum ülkemizde maalesef pazar payı çok düşük ve rağbet görmeyen bir telefon buna istinaden 2. Eli yok fiyatına ve çok ağır giden bir telefon güç bela aylar sonra müşteri çıkınca zararını düşünmeden verdim gitti realme nin ülke piyasasından çekilişi de bu kararımda etkili oldu telefonlar güzel kaliteli ama diğer sebeplerden ötürü bir daha realme ye dönmeyi düşünmüyorum honor markasıyla yoluma devam edeceğim herkese iyi günler |
Realme GT 6 / 6T [ANA KONU] Kullanıcı incelemesi (9. sayfa)

-
-
Hangi honor modelini aldınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
400 pro
-
Merhabalar şuanda telefonu kullanan varsan son donemde nasıl performans gösteriyor ekran süresi nasıl arayüz nasıl bilgilendirme yapabilirmi almak istiyorum da malum çok alıcısı olan bir telefon degil sanki tüm içerik üreticileri bu telefonu unutmuş birkaç inceleme dışında s24 fe ile bunun arasındayım bunun ekran batarya ve şarj olarak ustun kamera olarak yardımcı kameraları başarısız gibi. s24 fe diger ülkelerde buna göre pahalı olması kafamı karıştırıyor sizce hangisini tercih etmeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ikisinden birini seçeceksen, S24 FE al bence. Cin telefonları daha çok sorun çıkartıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Temmuz 2025; 7:41:23 > -
7 yıl güncellemeye pek takılmayın satış taktiğinden başka bir şey değil, bir telefonu aldınız mı en çok 4 yıl kullanıyorsunuz sonra şeytan dürtüyor yeni model al diye...
-
Hayırdır Mustafa Bey siz neden sattınız ne gibi sorunlar yaşadınızda bir daha dönmemek üzere dediniz o kadar büyük sorunlarmı çıkarttı bu telefon tam gt6 almak üzereydim 23 Ultradan geçicem
Konu ölmüş ya biz telefonu aldık konunun canlılığı bitmiş tabi çok bu markayı bilip alıp kullananda yok ayrıca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUPERMAN -- 10 Ağustos 2025; 10:47:14 >
Aldinizmi telefonu bende alcamda 500 tl kupon gitmis hb nin yinede alicam ama galiba
Evet aldım ben 500 kuponun günü vardı fiyatlar değişmeden alın bence pişman olmazsınız bu fiyata bu özelliklerde başka bir telefon yok tam bir fiyat performans telefonu şu anda
Elektromanya dan mi aldiniz
Evet satıcı onu seçtim sağlam düzgün ve Realmi satan firma orası
Teşekkür ederim bilgilendirme icin yenilegelsin diye bir firma varda pek guvenemedim ona
Yok o firmayı seçme 500 uygun diye alınmaz oradan bende tercih etmedim en sağlam ve düzgün satıcı Elektromanya bu markada
Birde sey sorcam şuan memnunmusunuz kronik sorun vb seyleri varmı ekran süreniz nedir bu telefonun cok kullanicisi olmadığı icin buluncada sormak istedim😅
Tabi sorun çok memnunuz en kötü 8 9 saat ekran süresi var
Suan hangi guncellemede acab
Performans çok iyi S23 Ultra dan sonra Performans sıkıntısı yaşatmadı ekran çok kaliteli ve güzel Kamera S23 Ultra ile karşılaştırdığımda daha kötü sadece onun harici fiyat performans ürünü 120w şarj ile 30 dk. Ful dolmakta
Ana kamerası iyimi açıkçası bana o iyi olsa yeter
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X