Şimdi Ara

Realme GT 6 / 6T [ANA KONU] Kullanıcı incelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
7
Favori
9.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt

Duvar kağıdında ne sorun vardı ki sanki güncelleme yükleme yüzdesi de değişmiş sanki önceden direk restart atıp yeniden başlıyordu hızlı bir şekilde bu telefonda güncelleme çok hızlı yükleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musthafa_ M kullanıcısına yanıt

Bir lale resmi olan tema var. Onu kullanıyordum. Yeniden başlattığımda temaları uygulayan yazılım hata vermeye başladı. Lale resmi yerine siyah resim oldu. O uygulamayı bulup verisini falan sildim. Tekrar yeniden başlattım. Yine de sorun çözülmedi. Bazı temalar kullanılabiliyordu. Bazısı olmuyordu. Güncelleme ile düzeldi.

Telefon işlemcisi hızlı. Depolama ufs 4.0. Güncellemesi hızlı yapsın bence. Yıllardır kullandığım oneplus 6 bile hızlıydı bu konuda.

• mdbjk kullanıcısına yanıt

Sırf bu yüzden cihaz satılmaz be hocam ayıptır sorması kaça gitti bende satmayı düşünüyorum hatta sizle de sahibinden üzerinden görüştük diye hatırlıyorum yanılmıyorsam

• Musthafa_ M kullanıcısına yanıt

Oldum olası sevmiyorum google dialer olayını,abd bizi dinliyor :) vs durumu falan değil cidden sevmiyorum o uygulamayı neyse o nedenle verdik gitti.

Maalesef çok talep gören bir cihaz değil 19.000 liraya zor bela sattım.Realme 3 Pro'dan beri bir çok modelini kullandım ama 2.elde hem çok zor hem de yüksek değer kaybıyla giden bir marka olduğu gerçeğini biliyorum,arayanı ya da bileni olmadığı müddetçe denk getirip beklenen rakama vermek zor yoksa özellikleri ve donanımı olarak bakarsak karşılığı bu değer kaybı değil ama maalesef gerçek bu.

En son 21bin veren olmuştu ama o fiyata vermedim kararsız kaldım açıkçası üste çok nakit çıkmak istemiyorum öyle olunca da o fiyat bandında elimdeki telefondan iyi cihaz yok her yönüyle ama fırsatım olursa honor 200 pro ya geçmek istiyorum bakalım :)

• Merhaba, Realme GT6'da telefonun arama ve mesajlar bölümünü Google Telefon ve Google Mesajlar uygulamalarından kurtarma yöntemi yok mudur?Bunları standart olarak kullandırıyor. Ben orjinal Realme uygulamalarını kullanmak istiyorum. Saçma bir şey olmuş

• Arkadaşlar sizde şu olay varmı?

Ekranı kapatmak için güç düğmesine basınca ekranın kapanması hemen gerceklesmiyor. Yaklaşık 1 saniye bi gecikme var. Hep böyle yani. Arada olan bişey değil bende. Çok sinir bozucu bişey

Edit: düzelttim. SOS i devre dışı bırakınca düzeliyor. İlgilenen arkadaşlar varsa diye paylaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yashiii -- 30 Mart 2025; 23:22:4 >
  • yashiii Y kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Bende de hafif gecikmeli ama lazım olur belki sos açık dursun.

• Arkadaşlar merhaba realme gt6 ile ilgili bir şey danışmak istiyorum. Ses düğmesi ile sesi açtığımda orda 4 birim var medya zil bildirim alarm. Ses yükselttiğimde medyayi yükseltiyor zil sesi düşük kalıyor en başta medya var çünkü. Çubuğa basıp 4 lu menüyü açınca zil sesinin düşük kaldığını görüp onu ayrıca yükseltmem gerekiyor. Bu tip problemle karşılaşan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çözümü buldum ses ayarlarında ilk ayar sesinin zil sesi veya medya sesi olarak seçimi varmış arkadaşlar

• Arkadaşlar merhaba. Yeni telefon alma arefesinde poco f7 pro ve gt 6 arasında kaldım.
    Oyun derdi olmadığı için 8s gen 3 yada düz 3 fark etmez.
    Stabil ve hızlı olması 1.unsur.
    Kullanan arkadaşlar bi yardım lütfen.

• Arkadaşlar trendyolda vatan bilgisayar satıcılı olarak fiyatı 40 binlerden 31800 civarına inmiş. 512 gblik olanı yeşil renk. Almak isteyen varsa koşsun bence

• se_runtome kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Poco f7proyu bilmiyorum. GT 6t gayet hızlı ve stabil. Son güncelleme ile duvar kağıdında olan sorunu da düzeltiler. Ben sorunsuz kullanıyorum. Pili de stabil ve iyi gidiyor. Poco gibi telefonları direk yazılımdan dolayı eliyorum. Tercih etmem için baya üstün olmasi lazım. Pek oyun oynamadığım için işlemci en üst olması ilk tercih sebebim değil benimde.

• gokhangv kullanıcısına yanıt

Rusya romuna geçebilirseniz Realme arama mesaj var hatta arama kaydı bile var ama GT6'da nasıl olur bilmiyorum GT2 Pro'da oluyor.

• Arkadaşlar bu cihaz için kamera lensine kırılmaz cam tarzı birşey alabileceğim biyer varmı bulamadımda ?

• Herkese iyi günler realme gt 6 almayı düşünüyorum kamera performansı nasıl kaç yıl güncelleme alıcak , son olarak alınırmı

• Arkadaşlar 6 aylık cihazım Realme Gt 6t modelini satıyorum ilgilenen olursa sahibinden ilan linkini bırakıyorum

https://www.sahibinden.com/s/qZaO4mP8

hocam bu bilgilendirmenize istinaden bende sipariş verebilirim...

• developer.84 kullanıcısına yanıt

videonun fotoğraf çekim kısmını özellikle dikkatli izlerseniz, s24 + ın bazı fotoğraflarda aşırı pozlama yaptığını görürsünüz, bu durum güncellemeler ile giderilebilir ama sensör ve diyafram açıklığı bakımından ele alırsak LYT808 ile açık ara önde fotoğraf çekimi var, geniş açı ve zoom da çok iyi iş çıkarmış... 12:10 bu farkı açıkça görebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.