Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

REALME C55 ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
8
Favori
13.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sosyal medyada bu sorunu okudum. Ama herkeste olmadı galiba. Bizde de ui6 geldi ama yüklemeden kayboldu. Umarım sorununuz çözülür.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu telefonda nfc okutma yeri tam olarak neresi acaba enparadan hesap açmaya calısıyorum cihaz hiç bir sekilde nfc okumadı bilgi verebilen olursa sevinirim

• okinkurt kullanıcısına yanıt
    Orta üst kısım olsa gerek. Babamda var c55 İstanbul kartına bakiye yüklemiştim geçenlerde, pek sorun yaratmamıştı. Kartınızın da sağlam olduğundan emin olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam nfc tools ile denedim okudu tam dediğiniz yermiş

• Güvenlik güncellemesi geldi. 40mb. Android 15i bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 15 verilmeye başlanmış. Bekliyoruz bakalım c55 e.

Bu arada 2 gün önce 12 lite a güvenlik yaması geldi güncelledim ama halen eski yama gözüküyor. Sebebi ne olabilir ki?

• Telefonu servise yolladım batarya şişmesinden dolayı. KVK yalanlarla dolu bir şekilde hiçbir şey yapmadan geri gönderdi. Şunları dedi:

-Batarya şiş değil. (parmağımla hafif kamera altında bastırıp yukarı aşağı yaptığımda şişlik bariz bir biçimde belli olmakta)

-Batarya sağlığında sıkıntı yok. (batarya bu şişlikten önce 7-9 saat giderken, şişlik sonrası 3-5 saate düştü)

-Son sürüm yüklendi. (Android 15 ile gönderdim telefonu ve bana Android 14 yüklenmiş hâlde geldi)

Ben de Realme ile görüştüm. Bu arada ben Realme ile daha telefon bana geri gönderilmeden önce görüşmüştüm KVK böyle böyle yalanlar söylemekte, lütfen sorunu çözün diye ve kendileri KVK'yı aradıklarını, detaylı görüştüklerini ve sorunum giderilmeden telefonun bana geri gönderilmeyeceğini söyledi, dediklerinin hiçbirisi olmadı.

Ben ürün aynı şekilde bana gönderilince Realme ile tekrar konuştum ve bu sefer Ouno'ya göndermem gerektiğini söylediler, gönderdim, bugün teslim aldım ancak... arka kısmında hissedilen potluk halâ duruyor. Açıklama olarak bataryanın değiştiğini yazmış Ouno ancak bana değişmedi gibi geliyor, neredeyse eminim değişmediğine. Değişip değişmediğini nasıl anlayabilirim bataryanın? Yardımcı olabilecek var mı bu konuda?

Kötü tarafı şimdi güncelleme var mı diye baktığımda Android 15 gözükmüyor bile.

• Patates Süvarisi kullanıcısına yanıt

Batarya süresinden anlarsın. Sıfır batarya 1 hafta doldur boşalttan sonra normal kullanımda 8-9 saat ekran süresi verir.

• Android 15 geldi. Biraz görsel tarafı kurcalamak lazım.

• 15 geldi indiriyoruz bakalım.

• Kontrol panelini nasıl değiştiriyoruz?

Güncelleme bitince 2 seçenek çıktı. Ben standartı seçtim. Diğeri için nasıl değişim yapacağım?

• Ayarlar / bildirimler ve hızlı ayarlar / hızlı ayarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dousk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.