Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.477
Cevap
28
Favori
207.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş
    Aman ha şayomi deme de sonra musallat oluyor bazıları, yönetime şikayet edip sildiriyoruz, 1 hafta ban yiyorlar herif fake alıp geliyor vs. Problem değil çok uzatırsa şikayet ederiz.

Orijinalden alıntı: OrcunFix

Aman ha şayomi deme de sonra musallat oluyor bazıları, yönetime şikayet edip sildiriyoruz, 1 hafta ban yiyorlar herif fake alıp geliyor vs. Problem değil çok uzatırsa şikayet ederiz.
    küfür yok hakaret yok. kimseyi ban'latamazsın kardeş. istersen Cimer'e şikayet edebilirsin. 5 yıl önceki mesajlarıma da bakmayı unutma. 3-4 ay sonra sizin burada Realme hakkındaki şikayetlerinizi okuyunca hep bugünü hatırlayacağım
  • İnsanları imla hataları ile yargıladıktan sonra imla hatası yapmak İmla hatası mevzusuna girerseniz çıkamazsınız. Ayrıca bu forumdaki sidik yarışı mevzusu da sıktı. Gereksiz yere başka telefon markalarını taşlamak zaman kaybından başka bir şeye neden olmaz. Her markanın problemleri vardır bu yüzden daha kullanıcı deneyimi olmayan bir telefonu böylesine savunmayın.
    Gereksiz yere tartışma çıkartanlar gitti bak istersen. Gerçi sen şimdi pocoyu da satacakmışsın.https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-pocophone-f1-ana-konu-ilk-mesaj-guncel--134616373-194#139869278 Bekledim dedim onu savunursun diye ama olmadı. Ne alacaksın diyecem ama onu da buldum.https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-9t-ana-konu-ilk-mesajda-yararli-bilgiler--139037577-53#139560127 Sattın mı pocoyu ? daha 1 sene olmamış alalı ya niye satıyorsun ? o çentik sarmadı değil mi ? arkadaşta pişman çok büyük diyor. Mi 9t iyi ama güzel amoled ekranlı baya iyidir. Üyeliğinin 6. yılı yok mu ? sen benim ama 12-13 yıl önceki mesajımı bakarsın aratırsan tabi, gerçi 13 yıl önce sen neredeydin ? DH ile harbiden 2014 yılında mı tanıştın ? gerçi konu realme sapmasın. Ben şuan için almayı düşünmüyorum, maddiyat o kadar iyi değil bu devirde öyle elindekini sat yenisi al işi pek olmuyor. Sorun yaşayan olursa bildiğimiz konu ise yardımcı oluruz elbet.

• quote:

Gereksiz yere tartışma çıkartanlar gitti bak istersen. Gerçi sen şimdi pocoyu da satacakmışsın.https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-pocophone-f1-ana-konu-ilk-mesaj-guncel--134616373-194#139869278 Bekledim dedim onu savunursun diye ama olmadı. Ne alacaksın diyecem ama onu da buldum.https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-9t-ana-konu-ilk-mesajda-yararli-bilgiler--139037577-53#139560127 Sattın mı pocoyu ? daha 1 sene olmamış alalı ya niye satıyorsun ? o çentik sarmadı değil mi ? arkadaşta pişman çok büyük diyor. Mi 9t iyi ama güzel amoled ekranlı baya iyidir. Üyeliğinin 6. yılı yok mu ? sen benim ama 12-13 yıl önceki mesajımı bakarsın aratırsan tabi, gerçi 13 yıl önce sen neredeydin ? DH ile harbiden 2014 yılında mı tanıştın ? gerçi konu realme sapmasın. Ben şuan için almayı düşünmüyorum, maddiyat o kadar iyi değil bu devirde öyle elindekini sat yenisi al işi pek olmuyor. Sorun yaşayan olursa bildiğimiz konu ise yardımcı oluruz elbet.
    sizin kolpa bataryalı Realme de beni etkileyemedi. etkileseydi Pocoyu satıp Realme alırdım. Allahtan youtube'da test videoları var da, gerçekleri öğrenebiliyoruz. yoksa bu foruma kalsa en kral telefondu. sen benim eski mesajlarımı incelediğin kadar Realme'yi inceleseydin şimdi bu konuda olmazdın be dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: 13th Patronus

İnsanları imla hataları ile yargıladıktan sonra imla hatası yapmak İmla hatası mevzusuna girerseniz çıkamazsınız. Ayrıca bu forumdaki sidik yarışı mevzusu da sıktı. Gereksiz yere başka telefon markalarını taşlamak zaman kaybından başka bir şeye neden olmaz. Her markanın problemleri vardır bu yüzden daha kullanıcı deneyimi olmayan bir telefonu böylesine savunmayın.
    Kim yargılıyor ? onu ben değil, yargılamaya başlayan arkadaşa sormanız gerekiyor. Bence de sıktı ama kim başlattı ona bakalım, geçmiş sayfalara girebiliyoruz değil mi ? açıp okuyalım. Ortalığı geren kim ? durduk yere atışan kim ? yaftalayan kim ? okuyabiliyorsanız yazmamıza gerek yok öyle değil mi ? İsteyen tabi ki istediğini alsın bana ne ? bize ne ? bende a50 kullanıyorum mesela, realme'i yada başka bir markayı almayı da şuan için düşünmüyorum.

• tamam daha fazla Realme hakkında yazmıyorum. 2-3 ay sonra konuya gelir bakarım. hoşçakalın
    Neden bu kadar gerildin ki ? zaten poco gibi snapdragon 845'li 6 gb ram'e sahip cihazı satıp realme'e niye geçeceksin ? bu realme tam giriş orta segment ürünü sana zaten hitap etmiyor ki ? ha bütçem bu diyorsan geç tabi tercih senin. O videolar 3 4 aydır var. Hindistanda falan ohoo ne kapıştırıyorlar görsen şaşarsın millet deli gibi kapıştırıyor. İşte ne güzel almadan önce insanların fikri oluyor alıyor veya almıyor. Bu foruma kalsa ohooo ne krallar gördük. 10 15 dk vaktimi aldın o kadar. Bir telefonu incelemek için ondan daha uzun süre gerekiyor, öyle 10 15 dklık telefon incelemesi tad vermez. Zaten daha eskisi yok ki max 2014 yılında var işte o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 13 Eylül 2019; 15:52:38 >

• quote:

Neden bu kadar gerildin ki ? zaten poco gibi snapdragon 845'li 6 gb ram'e sahip cihazı satıp realme'e niye geçeceksin ? bu realme tam giriş orta segment ürünü sana zaten hitap etmiyor ki ? ha bütçem bu diyorsan geç tabi tercih senin. O videolar 3 4 aydır var. Hindistanda falan ohoo ne kapıştırıyorlar görsen şaşarsın millet deli gibi kapıştırıyor. İşte ne güzel almadan önce insanların fikri oluyor alıyor veya almıyor. Bu foruma kalsa ohooo ne krallar gördük. 10 15 dk vaktimi aldın o kadar. Bir telefonu incelemek için ondan daha uzun süre gerekiyor, öyle 10 15 dklık telefon incelemesi tad vermez. Zaten daha eskisi yok ki max 2014 yılında var işte o kadar.
    sen 2014'te takılı kaldın be Tad Konserve

• O kadar bekledim satmadılae şimdi gelmiş mi 9t aldım yurtdisi iyi mi ettik kötü mü ettik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
  • quote:

Orijinalden alıntı: WmGMD

O kadar bekledim satmadılae şimdi gelmiş mi 9t aldım yurtdisi iyi mi ettik kötü mü ettik
    kesinlikle iyi yaptın dostum. 9T çok daha iyi bir telefon.

Orijinalden alıntı: iquique

sen 2014'te takılı kaldın be Tad Konserve

Alıntıları Göster
    2014 evveliyatı demek ki internetin yoktu normaldir. Anladım bu konuda zorlamıyorum genç kardeşimizi.

2014 evveliyatı demek ki internetin yoktu normaldir. Anladım bu konuda zorlamıyorum genç kardeşimizi.

Alıntıları Göster

genç kardeş mi? hiç güleceğim yoktu. daha çoğunuz altınızda bebek beziyle emeklerken 1991'de odtü'de internet kullanmaya başlamış bana mı diyosun? yaşım 46 yeğenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 13 Eylül 2019; 16:6:29 >

• İyi de telefonları farklı firmalar ithal etmiş anladığım kadarıyla. Millete dağıttıkları indirim kodları da gümbürtüye gitti!

Sözde 1699 TL'ye satılacaktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 13 Eylül 2019; 16:5:15 >

genç kardeş mi? hiç güleceğim yoktu. daha çoğunuz altınızda bebek beziyle emeklerken 1991'de odtü'de internet kullanmaya başlamış bana mı diyosun? yaşım 46 yeğenim.

Alıntıları Göster
    91'de vitaminken internete mi giriyordun ? 46 yaşında kazık kadar adamın yazdığı mevzuya gel. Ben buna güldüm vallahi allah senden razı olsun. :D

• quote:

91'de vitaminken internete mi giriyordun ? 46 yaşında kazık kadar adamın yazdığı mevzuya gel. Ben buna güldüm vallahi allah senden razı olsun. :D

Alıntıları Göster
    matematiğin de türkçen gibi zayıf. ilkokul terk misin sen kardeş? hangi ilkokuldan attılar seni?

1991 yılında senin şu anki yaşın olan 18 yaşındaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 13 Eylül 2019; 16:9:43 >

matematiğin de türkçen gibi zayıf. ilkokul terk misin sen kardeş? hangi ilkokuldan attılar seni?

1991 yılında senin şu anki yaşın olan 18 yaşındaydım

Alıntıları Göster
    Yazık ya kimin çocuğuysa, vallahi anne ve babana allah sabır ihsan eylesin.

Orijinalden alıntı: Black Code

İyi de telefonları farklı firmalar ithal etmiş anladığım kadarıyla. Millete dağıttıkları indirim kodları da gümbürtüye gitti!

Sözde 1699 TL'ye satılacaktı!
    ithalatcisi enesaydin00 1699 TL den satiyor bu fiyata alinabiliyor cihaz sorun yok.

Arkadaşın ilk sayfada paylaştığı 'Mitross' adlı satıcı falan 1799 TL yazmış

Orijinalden alıntı: Black Code

İş işten geçti, başka telefon aldım.

Arkadaşın ilk sayfada paylaştığı 'Mitross' adlı satıcı falan 1799 TL yazmış
    Sürecin sancılı geçtiği aşikar beklentiler ile netice arasında farklılar olduğu da şüphesiz ancak telefon bu fiyat aralığında alınabilecek iyi bir seçenek gibi görünüyor.
    Sizde almış olduğunuz telefondan memnun kalırsınız umarım.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.