Şimdi Ara

Reallocated Event Count

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Reallocated Event Count

• evet arkadaşlar bendede aynı sorun mevcut.bunun anlamını bilen varsa paylaşabilirmi acep?
  • http://en.wikipedia.org/wiki/S.M.A.R.T.

http://serverfault.com/questions/132229/warning-for-reallocated-event-count-s-m-a-r-t-attribute-with-a-new-unused-driv

Arkadaşlar bu 2 kaynağı okuyup yorumladığımda şöyle diyebillirim, Hdd niz sektör bozuk olabileceği için bir datayı daha güvenli başka bir yere yazdığında bunu kayıt edermiş..Bu ilk arkadaşın resmine göre 1 defa gerçekleşmiş o yüzden şimdilik sıkıntı yok ancak bu rakam artarsa o zaman yedekleme zamanı gelmiş demektir..

• Xanderian kardeşim o senin dediğin "Reallocated Sector Count" onu biliyorum bozuk sectoru yedek alana taşıma olayı bu ise "Event" olay demek galiba anlamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raver -- 7 Ekim 2010; 20:53:47 >
  • bende 204 kez tekrarlamış olay
  • Bozuk sektörlerin özel bölümdeki sektörler ile değiştirilme girişimlerini kaydeden sayaç. İlk mesajdaki reallocated sector count'un henüz artmamış olma nedeni; belirlenen eşiği geçmemesinden ya da sektör değiştirme girişiminin başarısız olmasından olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmt

Bozuk sektörlerin özel bölümdeki sektörler ile değiştirilme girişimlerini kaydeden sayaç. İlk mesajdaki reallocated sector count'un henüz artmamış olma nedeni; belirlenen eşiği geçmemesinden ya da sektör değiştirme girişiminin başarısız olmasından olabilir.

bu süre içerinde değer 5 oldu sanırım bu devamlı artacak hayırlısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    raw read error rate sorunu.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar resimdeki gibi olan toshiba laptop diskini birbuçuk senedir kullanıyorum.hiç birşey olmadı.neredeyse %90 dolu.içinde gene de önemli bişey bırakmadım.disk 700 gb lık.dizi film falan var.artış da olmadı ne zamandır.
    olursa buradan haber veririm.

Reallocated Event Count
  • Nedir bu reallocated event count? Yeni aldığım Lenovo bilgisayarda bu sorun ile karşılaştım. Gerçi ben bir sorun ile karşılaşmadım, araştırırken karşıma çıktı. Nedir bu olay diye aradım lenovo'yu. disk hata denetimi yapmamı söylediler, yaptığımda herhangi bir sorun olmadığını söyledim. ozaman bir sorun yoktur dediler. HD Tune programı, bu hatayı buluyor. bad sector yok. varmı bi fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar!

Nedir bu reallocated event count? Yeni aldığım Lenovo bilgisayarda bu sorun ile karşılaştım. Gerçi ben bir sorun ile karşılaşmadım, araştırırken karşıma çıktı. Nedir bu olay diye aradım lenovo'yu. disk hata denetimi yapmamı söylediler, yaptığımda herhangi bir sorun olmadığını söyledim. ozaman bir sorun yoktur dediler. HD Tune programı, bu hatayı buluyor. bad sector yok. varmı bi fikri olan?

HORT IS HARD

Arkadaşlar aynen benim yeni aldıgım lenovo laptopdada birkaç ay oldu alalı ve reallocated event count 3679. ama normal sekilde çalışıyor disk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srtsrt07

quote:

Nedir bu reallocated event count? Yeni aldığım Lenovo bilgisayarda bu sorun ile karşılaştım. Gerçi ben bir sorun ile karşılaşmadım, araştırırken karşıma çıktı. Nedir bu olay diye aradım lenovo'yu. disk hata denetimi yapmamı söylediler, yaptığımda herhangi bir sorun olmadığını söyledim. ozaman bir sorun yoktur dediler. HD Tune programı, bu hatayı buluyor. bad sector yok. varmı bi fikri olan?

HORT IS HARD

Arkadaşlar aynen benim yeni aldıgım lenovo laptopdada birkaç ay oldu alalı ve reallocated event count 3679. ama normal sekilde çalışıyor disk.

HDTUne benzeri bir program ile tam tarama yapın.

• srtsrt07 kullanıcısına yanıt
    youtube ' ta şöyle birşey gördüm çok güldüm

error scan sekmesini at birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: srtsrt07

quote:

HORT IS HARD

Yolladım servise, garanti kapsamında hard disk değiştirdiler. Arada bir ince bir seste yapıyordu benimki.

• error scanda sorun yok full yesil neyse garanti bitmeden yollariz bi ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frenzo F kullanıcısına yanıt
    Reallocated Sector Count hatası genelde Toshiba HDD.lerde çok oluyor. Toshiba HDD'den uzak durun derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.