< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 22 Nisan 2022; 9:32:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 22 Nisan 2022; 9:32:56 > |
Peter Norvig ismini daha önce hiç duydun mu? Bence duymadın veya duysan bile onun programlarına hiç bakmadın. Norvig programlarında her zaman birçok commentkullanır ve kendisi Google Yazılım Şefi olur. Şimdi ufak bi soru: Sence ben her program dosyasına birçok comment koyan Norvig'i mi kaale alırım yoksa hiç comment koymayıp "değişken isimlerinden anlayamıyorsan bence programlama öğren" diyen seni mi :)
"açıklama satırları olan kodları okumak istiyorum" gibi birşey dedim mi? Yine de kod bakmak istesem aşağıda örnek alıntı gördüğünüz UnRAR'ı okurum... Fakat yanlış anlama olmasın: RAR belki 100 milyonlarca kez indirilip kullanıldığı için değil, Alexander L. Roshal nerdeyse her bir operasyon için comment koyma zahmetine katlandığı yani diger programcıları düşündüğü için okurum... Bu arada SEO19 ile aynı kişi olma ihtimaliniz daha da güçlendi cunku SEO19 da tanımadığı bilmediği kişilere "Programlama Bilmiyorsun Öğren" tarzında ukalalık yapıyordu, sen de yaptın. Okey belki aynı kişi değilsiniz fakat karakterleriniz oldukça aynı :) |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 16 Nisan 2016; 22:17:21 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stack -- 29 Mart 2019; 17:20:24 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stack -- 29 Mart 2019; 17:19:39 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Communist -- 23 Temmuz 2019; 0:18:29 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Communist -- 23 Temmuz 2019; 23:26:18 > |