Şimdi Ara

Real Madrid Satış Listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Higuain : 30 milyon £ , Di Maria : 25 Milyon £ , Pepe : 20 Milyon £ , Coentrao : 18 Milyon £ , Kaka : 10 Milyon £

Fiyatlar taban fiyatmış Di Maria ucuz geldi sanki , Coentrao da defansa cuk oturur gerisini şahsen ben istemem düşünceleriniz neler
    Robben vs Di Maria

• Di Maria Emre Çolak'ın hızlı hali
  • Coentrao'yu 15'e alalım yeterli daha transfer yapmamıza gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Di Maria Emre Çolak'ın hızlı hali

Yapma be hocam bende pek begenmezdimde cok değişik bi kanat
  • Birazdan fanlar gelir baslarlar laf sokusturmaya ama.

Higuain -> Istemem
    Di Maria -> Istemem
    Kaka -> Istemem
    Pepe -> Bonservisi cok fazla
    Coentrao -> O paraya daha iyisi bulunur

Zaten ozellikle Higuain ve Di Maria Real'e yakismayan oyuncular.Bu seneki Real basarisizligindan sonra boyle bir karar ciktiysa cok isabetli olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana ucuz geldi valla Coentrao Madrid e 36 milyona gelmiş üstelik çok genç
  • Higuain 30 milyon £+Di Maria 25 Milyon £+Pepe 20 Milyon £+Coentrao 18 Milyon £ + Kaka 10 Milyon £ = Bale
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim37

Bana ucuz geldi valla Coentrao Madrid e 36 milyona gelmiş üstelik çok genç

Ben 28 Milyon gormusum.18 Milyon veremeyiz tabi ama 13-14'e cekilirse guzel bir transfer olur, takimin cehresi degisir..

• Yalnız rakamlar doğruysa Sterlin den bahsediliyor. Euro değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Higuain 30 milyon £+Di Maria 25 Milyon £+Pepe 20 Milyon £+Coentrao 18 Milyon £ + Kaka 10 Milyon £ = Bale

Yok srtık daha neler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RS13

quote:

Orijinalden alıntı: kerim37

Bana ucuz geldi valla Coentrao Madrid e 36 milyona gelmiş üstelik çok genç

Ben 28 Milyon gormusum.18 Milyon veremeyiz tabi ama 13-14'e cekilirse guzel bir transfer olur, takimin cehresi degisir..

Benficadan gelmiş hocam bide Madrid'e Sol bek için cok güzel bi aday Clichy imkansız olduğu için
  • Bu süreci dünyanın sayılı yıldızlarını kadromuza katarak geçiştireceğiz. 3-4 yıldız transferiyle istediğimiz seviyeye gelebileceğimizi düşünüyorum. 7.5 milyon avroya Sneijder’i getirdik. Bu rakamlara Türkiye’de oynayacak oyuncular bulacağız.
    Ünal Aysal
  • Di Maria ve Coentrao efsane olur da çok para
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Yalnız rakamlar doğruysa Sterlin den bahsediliyor. Euro değil

Bi an euro ya basıyorum sandım hocam Klavyeyi oyun klavyesi almıştım yenide alışamadık fiyatlar euro
  • quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

Bu süreci dünyanın sayılı yıldızlarını kadromuza katarak geçiştireceğiz. 3-4 yıldız transferiyle istediğimiz seviyeye gelebileceğimizi düşünüyorum. 7.5 milyon avroya Sneijder’i getirdik. Bu rakamlara Türkiye’de oynayacak oyuncular bulacağız.
    Ünal Aysal

Ünal başkan paraya acımıcak hocam bence bu sene aşırı gelir elde ettik ki bi iddia vardı Robben e 20 diye bu haberlerin olması bile güzel herşey bi yana
  • Mou Chelsea'ye giderse, Coentrao'yu da yanında götürür. Belki Ashley Cole
  • Podolski geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wraths Trap

Coentrao'yu 15'e alalım yeterli daha transfer yapmamıza gerek yok

En hirslisi o listeden

• quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

Podolski geliyor

ne yapmaya boğazda çay içmeye mi?

podolski giremezki klüpten zamanında gelseydi olurdu. Şimdi orta saha adam kaynıyor napalım podolskiyi

Konuya gelirsek coentrao yu isterim sadece
  • Önce seneye hangi sistemde oynayacağımıza karar vermesi lazım hocanın. 4-3-1-2 devam edecekse sol bek coentrao gibi pahalı bir adam olmak zorunda. BUrak transfer olursa o zaman tek santrfor oynanabilir o durumda 2 tane kanat adamı almak gerekir ki bunlar en az bastos ve farfan kalitesinde olmalılar. o zaman sol bek için daha uygun fiyatlı bir oyuncu da yeter. Fatih hocanın kararı önemli. Çizgi kanat oyuncusu yerine daha içeri kat ederek oynayan ya da kanatlaşan orta saha ile oynamayı seviyor deniyor ama geçen sene özellikle ilk yarıda biraz kararsız kaldı bu konuda.

Bu hafta şampiyonluğu ilan edip derhal bu konulara yoğunlaşmalıyız. Bonservisi elinde olan oyuncular kapışılmadan nokta transferleri erkenden bitirmeliyiz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.