Şimdi Ara

Real Madrid i yenebiliceğim takım ve taktik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar fifa 14 çıktığı andan itibaren orjinal alıp oynuyorum ut oynuyordum artık oynamıyorum 15 çıkıcağından dolayı ki zaten amaçlarımada ulaştım ut de şimdi arkadaşla oynarken arkadaş hep real madrid i alıyor ronaldo bale james rodriguez kroos falan durdurulamıyor ya durduruyorum defansı çok iyi yapıyorum ama ronaldo ve bale durdurulamıyor birde uzaktan yapıştırıyor ronaldo sağ olsun real e karşı hangi takımı almalıyım hangi dizilişte oynamalıyım şu anki transferlerde dahil birde real birde fena fizikli ronaldo desen öyle ramos pepe bunların fiziği çok iyi yani kısacası sorum real e karşı en iyi fizikli real i durdurabilicek iyi kontra iyi pozisyon a gelen takım lazım arkadaşlar :)

Birde arkadaşlar en kritik sorum biriniz lütfen kafa toplarında kornerlerde çok etkisizim her cornerde gol yiyorum kafa toplarını savunamıyorum kafa toplarıyla ilgili öğrenebiliceğim bir türkçe video veya yazı vs. eskiden oynarken biraz savunuyodum ara vermiştim paslanmışım da :)

Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler bekliyorum yardımlarınızı arkadaşlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: X360Forever

Merhaba arkadaşlar fifa 14 çıktığı andan itibaren orjinal alıp oynuyorum ut oynuyordum artık oynamıyorum 15 çıkıcağından dolayı ki zaten amaçlarımada ulaştım ut de şimdi arkadaşla oynarken arkadaş hep real madrid i alıyor ronaldo bale james rodriguez kroos falan durdurulamıyor ya durduruyorum defansı çok iyi yapıyorum ama ronaldo ve bale durdurulamıyor birde uzaktan yapıştırıyor ronaldo sağ olsun real e karşı hangi takımı almalıyım hangi dizilişte oynamalıyım şu anki transferlerde dahil birde real birde fena fizikli ronaldo desen öyle ramos pepe bunların fiziği çok iyi yani kısacası sorum real e karşı en iyi fizikli real i durdurabilicek iyi kontra iyi pozisyon a gelen takım lazım arkadaşlar :)

Birde arkadaşlar en kritik sorum biriniz lütfen kafa toplarında kornerlerde çok etkisizim her cornerde gol yiyorum kafa toplarını savunamıyorum kafa toplarıyla ilgili öğrenebiliceğim bir türkçe video veya yazı vs. eskiden oynarken biraz savunuyodum ara vermiştim paslanmışım da :)

Şimdiden yardımcı olanlara teşekkürler bekliyorum yardımlarınızı arkadaşlar :)

ben online da genel real oluyorum şimdiye kadar beni yenen tek takım b.münih ti

• kornerlerde yerini iyi tut, rakibi itip topu uzaklaştırmaya çalış.

BvB çok iyi kontra atağa çıkıyor deneyebilirsiniz.
  • Sende bayern münihi al ribery robbene yetişemez orta çok aç çünki lewandowski fena kafa vuruyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bildigim kadarıyla Real'i sadece dortmund tutabilyior, tabi çok pas yapıcaksın bvb ile
  • yeni transferler gelmişmi ?
  • Yüksek press organizasyonu yaparak oynayabilirsin, bayern ile 4-2-2-2 oynarım ben genellikle ve yüksek prss yaptığımda rakibin sahasından çıkması biraz imkansız hal alıyor. Uzun topa yönelmeye kalkıyor oda yalan oluyor çoğunlukla. rakibe müdahale ederken de her zaman yanına 2 oyuncuyu getirip press yaptır. 2 adamda %80 topu kazanırsın tek adamda %20 kazanırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BvB
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.