Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
47.187
Cevap
90
Favori
1.355.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23562357235823592360
Sayfaya Git
Git
Giriş

• ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG OLED G1 GAMING TV - PLAYSTATION 5 PRO with LOGITECH

• İçler acısı oynuyoruz.

Kurtua efsane kurtarışlar yaptı

• Şu 2 görüntüc ard arda 2 korner den, kurtua inanılmaz

• Arda haric hucumda pas atmayi bilen yok. Stoperde huijsen, maguire sonrasi sanirim en buyuk kazik stoper transferi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Arda iyi bir yedek olur, Arda Bayernde ilk 11 oynayabilir mi? Oynayamaz
    Psgde ilk 11 oynayabilir mi? Oynayamaz, onun ayarinda Kang in Lee yedek, o da Arda gibi derin pas atip orta kesen oyuncu
    Arda Arsenalde ilk 11 oynayabilir mi? Oynayamaz

Ara ara da Psg-Bayern maçina baktim, bir Pavlovice bakiyorum, bir de Ardaya bakiyorum

2 kişilik pres yapan, çabukluk teknik,fizik ve vizyonun müthiş bir karişimi gibi bu Pavlovic

Xabinin şok pres taktigi La Ligada çöp takimlara işler, ŞLde her büyük maçta ezerler demiştim

Mbappeyle Realin ŞL almasi bana göre mucize gibi bir şey çünkü Mbappeyle kontradan başka bir şey oynayamazsin, Realin kadro mühendisligi çok kötü yapildi, kontra oynarsan rakipler kolay çözerler

Bu sene Bayern ve Arsenalden birinin kazanacagi belli zaten, Bayernde Heycnkess dönemindeki makine gibi takima dönmüş

Arda olmasa Real pas yapamaza katilmiyorum, Takima pas yaptıracak olan Arda zaten

4 tane uzun top atmiş 1 isabet, kilit pas yok, çalim desen o da yok, Arda Mbappeye derin pas atacak, orta kesecek, o da işte bu seviyede işe yaramiyor, bundan bahsediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Real oyunu deplasman da hiç beğenmiyorum yani, arsenal gibi yakalanır ise sanki 3 yer yine clden elenir gibi.
    Dün pozisyona giremedi yan pas yan pass hucum yok aynı geçen sene ki real, kabız futbol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımda çok fazla sprint atıp ara pas bekleyen oyuncu tipi var. Pas ve çalım yeteneği yüksek olan komple bir bellingham bir de arda var takımda. Valverde müthiş topçu ama pasör değil oyun kurucu veya çalımcı değil. Camavinga desen bal yapamayan arı.

Bu tip 1 tane topçun olacak o da mbappe olmalı , mbappe ve vini klon gibiler. Mbappe Vini'nin premium versiyonu. Aynı kadroda iki tane böyle adama gerek yok.

Madrid kadrosu çok garip ya , her yemeğin,her garnitürün,her sosun en pahalısını koymuşlar ama tabakta ahenk yok. Xabi'nin de suçu yok eldekilerle bir şey yapmaya çalışıyor ama bu kadar.

Takımda çok fazla assolist var neredeyse yarısı . ilk 11de kendini ronaldo sanan 3 tane adam var. takım bilinci yok bireysel yeteneklerle oynanıyor , maçı courtoisın çabasıyla 1-0da tuttu madrid , başka kaleci olsa 3-4 yerdi en az.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.