Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.747
Cevap
88
Favori
1.264.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22882289229022912292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chelsea, Avrupa maçlarında Real Madrid ile karşılaştığı son 7 maçta sadece bir kez kaybetti.

Chelsea, Avrupa’da Real Madrid’e karşı en düşük mağlubiyet yüzdesine sahip tek takım. (%14)

Gelin bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

Chelsea ters takım. Ben ligdeki performanslarına güvenmiyorum. Napoli ve Benfica çekebilecekleri en iyi kurayı çekmişler. City/Bayern'den biri karşı tarafta olsaydı keşke. Bu taraftan kim giderse gitsin final sönük kalacak.

• real chelsea'yi geçer muhtemelen. ama diğer taraftan bayern gelir bence, orada takılır. florentino perez'in de cimriliği bırakıp transfer yapması lazım takıma. kvara, bellingham, haaland aklıma gelen ilk 3lü.

• Carlo Ancelotti:

Yarınki Clasico'da çok ofansif oynayacağız.

Militao dünyanın en iyi stoperi. Sadece bazen %100 konsantre olamıyor ve çok yakışıklı değil.

Bana kalsa ömrümün sonuna kadar burada kalırım ama bu imkansız. Gelecek sezon ne olacağına yönetim karar verecek.

Vinicius son zamanlarda bazen istediğimiz gibi olamadıysa da hareketliliği bizim için çok önemli, bize çok şey katıyor. Onu sağ tarafta da denemek istiyorum, çünkü yapabileceğini düşünüyorum.

• Öldünüz mü madridli kardeşlerim el classico var

• Barça Madrid'e çakmaya devam ediyor.

• Messi dönsün artık. Barça'yı yenmeyi özledim.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt

Bir El Classico'da Madrid Barça'nın daima karısıdır. 15 yıldır bu böyle.

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆

• ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆youtube
    Extended version: https://youtu.be/h7ZcMqU3t24Lionel Messi - ALL 672 Goals for Barcelona: https://youtu.be/a1-iff3lh2U29/11/2010. FC Barcelona - Real Madrid ...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=vtG4lGJ2lig

Dün Messi bugün Kessie. Madrid hep Barça'dan birilerinin yavuklusu. ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 20 Mart 2023; 1:47:17 >
  • ligin gideceği zaten üç aşağı beş yukarı belliydi de bugün kızacak bir şey yoktu. geçen sene 0-4 yenildiğimiz maç, bu sene 3-1 yenildiğimiz maç bu maçlarda hoca yoğun eleştiri almıştı ama adam bugün çıkarabileceği en iyi 11'i çıkardı, yapılabilecek en doğru değişiklikleri yaptı. zaten iyi de oynadık. en az 1 puanı hak ediyorduk ki, maçın son bölümünde istesek 1 puanı alırdık, barcelona razıydı durumundan dolayı ama yaramadığı için bastık, o esnada da golü yedik. beraberlik bize sonuç olarak yaramazdı ama belki moral bozucu olmazdı. neyse ki milli ara var kafalar dağılır. barcelona'ya karşı 2019-2022 arası kurduğumuz psikolojik üstünlüğü de yitirdik sayılır, özgüven kazanıyorlar böylece.

ama oyun olarak baktığım zaman, 3-1'lik facia maçtaki oyun kupa ilk maçında iyileşti, bugün daha da üstüne çıktı. tabii bunda pedri yok diye xavi'nin 2 maçtır topu vermesi de etkili. barca zaten zor gol yiyen takım, bizde de bir tane net gol ayağı var. olmadı. maçın rodrygo girene kadarki bölümünde ceza sahasında çoğalma sorunu yaşadık, 4 ortasaha ile oynadığımız için normaldi, barca da 4 ortasaha oynuyor, 3'e düştüğümüzde ortasahada hakimiyeti verebilirdik. birinden birini tercih etmiş ancelotti. son 15 dakika hem ceza sahasında çoğaldık, hem hakimiyeti tekrar aldık, o arada bir gol de bulduk ama ofsayttan iptal oldu. kural doğru olabilir ama saçma bir ofsayttı maalesef, kural değişse iyi olur. adam omzuyla dokunmuyorsa pozisyonda, omuz için ofsayt kalkmamalı.

yönetim bellingham'a odaklanmış durumda ama ceballos her ne kadar fiziksel olarak bellingham'dan çok geride olsa da, tekniği ve oyun görüşü çok iyi, kroos da 1 sene daha devam edecekse, belki ağırlığı forvete vermek daha iyi olur. elde yeterince iyi orta sahalar var zaten. kaynaklar salah ayrılmak istiyor, ispanya tercih ediyor yazmış. liverpool yeniden yapılanmaya gidip salah'ın maaşından kurtulmak isterse, ucuza kapatabiliriz. 50-60 milyona salah alır, gol sorununa çare bulurum. ya da gider genç bir santrfor kiralar ya da alırım. bu yaz birinci öncelik bu olmalı. benzema seneye daha da çok sakatlanır, her şekilde forvet alınacak zaten. 2024 beklenmesin. alınabiliyorsa hatta benzema'yı dahi yedeğe atacak biri de alınsa hayır demem.

umarım bu mağlubiyet takımı çok bozmaz. zaten ligin gideceği belliydi. barcelona gelecek sene messi'yi almak için mevcut işleyen takımı bozacaktır tahminimce. biz yine ligi alırız. bizim için bu sene en önemli şey şampiyonlar ligi. allahtan çeyrekte bayern ya da city gelmedi. chelsea hala kötü durumda. chelsea'yi çeyrek finalde elersek, yarı finalde tamamen cl odaklanma moduna geçer takım. ancelotti kupasız kalırsa ayrılacağını biliyor, oyunculardan da o psikolojide olanlar olur. her şeylerini verirler. artık varımızı yoğumuzu kalan 5 maça vereceğiz. kral kupasını da alırsak iyi olur tabii

• Berbat giden Liverpool'u yenince bir taraflar kalktı ama önce Barça indirdi o bir tarafları sırada da Chelsea var. Geçen seneki bal yok artık. Hazır mısınız lan Franco'nun çocukları.

• dün barçanın son dakika golünde sadece carvajal'i izleyin. bu adam hala nasıl dünyanın en büyük kulübünde top oynuyor anlayamıyorum.

• -BurakBey kullanıcısına yanıt

afedersin kütük gibi yığılmış yere eleman.

adam negüzel maçı kazandıran golün asistini yapmıştı ama VAR kararı sonrası psikolojik olarak yıkılmış olmalı ki koşmuyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

çok beğendiğim bi dönem oldu carvajal'i kesinlikle kötü topçu demiyorum ama artık bu seviyenin adamı olmadığı da aşikar. başka bi takıma gitse fark yaratır büyük ihtimalle ama real madrid seviyesi için bence artık çok yetersiz.

dün Haxball'da Real Soccer oynarken 1-0 yeniğiz, son dakikalarda bi topumuz direkten döndü bir de çizgiden çıkardılar, maç öyle bitecek derken aşırı bal bi golle 2-0 yaptılar. bu oyun bile bana koyduysa Carvajal'ın yerinde olsam bana nasıl koyardı kimbilir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Geçen sene City maçında kestiği orta bile yeterli Madrid'te kalması için. Carvajal taş gibi topçu.

R.James gelmeli diyeceğim ama ingilizler ana vatanlarında ötüyorlar sadece. Traş hepsi.

Hakimi kalıyor geriye.

• bırak carvajal'i şimdi, Kenshinim nerde?

Yangını yeniden alevlendi muhtemelen. ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 

• 
Sayfa: önceki 22882289229022912292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.