Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (1188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
47.544
Cevap
90
Favori
1.404.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
27 oy
Giriş
  • James ve Hernandez de sizde ki iyiler bugun. Tabi Ramos'un yeri ayri. Bana sorsaniz takimdan kim gitsin diye ilk soyleyecegim adamdir kendisi.

:)))

Hepsi neyse de su Kroos'u niye aldiniz yav.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Geçende yazmıştın ama ben Kroos'u baya beğeniyorum yav.

Skora katkı sağlamasını beklediğimiz bir oyuncu değil, ve ilk sezonunda kariyerinde ilk defa bu bölgede oynuyor, üstelik ligin en iyi pas yüzdesine sahip, Modric olmayınca pek etkili değil ama Modric ile birlikte iyi ikililer, gelecek sezon çok beklentim var özellikle defans özelliği ağır basan bir orta saha gelirse süper 3'lü olur orta alanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Beşiktaş JK /\/ Real Madrid CF
  • Kroos olması gereken yerde mevcut kadro sebebiyle oynayamıyor. Normalde forvet arkası dönen toplari nasıl gole çevirdiğini biliyoruz ama ortada kendisinden başka guvenilecek bir DOS olmayınca mecbur o mevkide oynuyor ve genelde % 95 başarılı pas ile oynuyor. tampon görevinde şu an. Takıma veratti değil de defans önüne sağlam fizikli atik bir oyuncu lazım bence.

• Umarim dedigin gibi olur. Niyeyse bana hep bir kisi eksik oynuyormussunuz gibi geliyor. Bana gore sizin sisteme de cok uymuyor ama o kadar orta saha oyuncunuz ayrildiktan sonra yapilmasi gereken bir herketti.

Tebrik ederim, kayipsiz atlattiniz haftayi. Cok keyifli bir mac oldu, izlemeyip uyumayi bile dusunuyordum aslinda. Hastayim biraz ama iyi ki izlemisim, hakikaten cok guzel mac oldu.

Tekrar, tebrik ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    "When you have eliminated all which is impossible, then whatever remains, however improbable, must be the truth."

• Ligde son 5 maçımız kaldı, Çarşamba günü Almeira ile oynayacağız bu maçta sıkıntı çıkmaz rahat alırız, son iki maçımızı ise amaçsız Espanyol ve Getafe ile oynayacağız, o maçları da rahat geçeriz, ancak hafta sonu Sevilla ile oynayacağımız maç ve bir sonraki Valencia maçı çok tehlikeli olacak, çünkü bu iki takım güçlü yanları dışında 4.lük için fena kızıştılar, ligi 4. bitiren takım CL elemesi oynuyor, 5. olan Avrupa Ligine gidiyor.

bir dezavantajımızda sıkışık fikstür;

29 Nisan Almeira
    2 Mayıs Sevilla
    5 Mayıs Juventus
    9 Mayıs Valencia
    13 Mayıs Juventus

Eksikler konusuna gelirsek;

Carlo'nun açıklamalarına göre Benzema Sevilla maçına yetişiyormuş, Bale ve Modric olmayacak Sevilla maçında, Bale ilk Juve maçına yetişecek, Modric ise tüm maçları kaçıracak ancak CL Finaline çıkarsak finalde oynayacak durumda olurmuş.

bu çarşamba Almeira maçını atlattıktan sonra baya hareketli bir dönem geçireceğiz, işimiz zor umarım tüm maçlardan kârlı bir şekilde ayrılabiliriz.

Barca cephesine bakarsak;

bize oranla fikstürleri daha yayvan ve ligdeki rakipleri daha kolay üstelik hepsi amaçsız takımlar, sadece son hafta ligde kalma mücadelesi veren Deportivo'yu Nou Camp'da ağırlayacaklar tabi o zamana kadar Deportivo bu şekilde devam ederse, birde ATL'nin ne yapacağı belli olmaz 3.lükleri garantide, maça asılırlar mı yoksa çok kasmazlar mı yada Barça son zamanlarda ATL'ye karşı zorlanmıyor o gün zorlanırlar mı bilinmez, maç günü belli olur herşey tabi biz o güne kayıpsız çıkarsak.

• bu benzema sevdası nedir hernandez'in daha ne yapması gerekiyor anlamadım
  • Valla Hernandezi burada ağır eleştirdim halada çok çok yetersiz bi forvet alternatif forvet olarak bile ama bi uyum sağladığıda gerçek.Birden hareketlenmeye başlıyor etrafınıda görüyor.Bu adamda büyük bi pozisyon şansı var.bazı oyuncularda böyle şans oluyor.Mustafa Pektemektede var bu.pozisyon zekasıyla alakalı bi durum değil.pozisyon şansı oluyor adamda

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

Valla Hernandezi burada ağır eleştirdim halada çok çok yetersiz bi forvet alternatif forvet olarak bile ama bi uyum sağladığıda gerçek.Birden hareketlenmeye başlıyor etrafınıda görüyor.Bu adamda büyük bi pozisyon şansı var.bazı oyuncularda böyle şans oluyor.Mustafa Pektemektede var bu.pozisyon zekasıyla alakalı bi durum değil.pozisyon şansı oluyor adamda

Arkadas bir kerede su az sans bulan adamlara sahip cik yok o kotu yok bu kotu.Di Stefano hala oynuyor olsa onuda elestiriceksi .

Hocam Getafe'nin işi biraz sıkıntılı aslında. Hem Barça hem de Real ile maçı var. Yalnız bizim maçımız yarın, sizin ki ise ligin son haftası. Getafe'nin Eibar ile de maçı var ve Eibar hemen düşme hattının üzerinde şuanda. Yani olası puan kayıplarından sonra son hafta size sürpriz yapma ihtimalleri olabilir düşme potasına yaklaşırlarsa. Getafe, Elche, Levante, Eibar, Almeria, Deportivo hepsi düşme potasında bana göre.

Size Getafe son hafta, bize de Deportivo son hafta bir sürpriz yapabilir.

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Valla Hernandezi burada ağır eleştirdim halada çok çok yetersiz bi forvet alternatif forvet olarak bile ama bi uyum sağladığıda gerçek.Birden hareketlenmeye başlıyor etrafınıda görüyor.Bu adamda büyük bi pozisyon şansı var.bazı oyuncularda böyle şans oluyor.Mustafa Pektemektede var bu.pozisyon zekasıyla alakalı bi durum değil.pozisyon şansı oluyor adamda

Arkadas bir kerede su az sans bulan adamlara sahip cik yok o kotu yok bu kotu.Di Stefano hala oynuyor olsa onuda elestiriceksi .

bende böyle.kötü giderken sallaması çok daha kolay ve basit oluyor.yönetim son 2-3 senede felaket bi transfer dönemleri geçiriyor.Çok sevmeme rağmen Mourinho aşıladı bunu bu takıma.Bu Reale çok ters bi durum..

• 2 Mayıs Sevilla
    5 Mayıs Juventus
    9 Mayıs Valencia
    13 Mayıs Juventus

Modric yok. Sene başında o kadar yazdım şuraya orta saha alın diye.Isco'yla geçeriz artık Juventus orta sahasını Sevilla'yı Valencia'yı.

Yaradana şirk mi koştunuz ne yaptınız bu fikstürde nasıl denk gelmiş böyle tövbe yarabbim ya.

Şu 4 maç takımın bazı oyuncuların ve Ancelotti'nin kaderini belirleyecek.Umarım herkes bunun bilincinde çıkar şu maçlara.

29 NİSAN ÇARŞAMBA

SAAT 21:00 | D-SMART

Hakem: Iglesias Villanueva

Marca'nın iddiasına göre yarınki maçta Keylor Navas ve Jesé Rodríguez ilk 11'de başlayacaklar.

Martin Ødegaard, Almería maçı kadrosuna dahil edildi. Oyuncunun ufak bir sakatlığı bulunuyor, iyi hissetmesi halinde yarın forma giyecek.

Almería maçı 20 kişilik kadrosuna ayrıca Castilla'dan hücum oyuncusu Mayoral da dahil edildi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hazard&Bale takası konuşuluyor.bence 2 tarafada uymaz.Baleyi gayet beğeniyorum.Chelsea Hazardı bırakmaz.Bıraksa dahi çok beğenmeme ve sevmeme rağmen nerde oynayacak ? Yeni Ronaldo varsa oda bu adamdır fakat sol açık dışında başka yerde oynaması onu ve futbolunu çok geri götürür.Ha bana kalsa forvetsiz orta sahada pogba modriç kroos(james) ilerde bale hazard ronaldoyla takılalım isterim fakat imkansız

Hazard&Bale takası konuşuluyor.bence 2 tarafada uymaz.Baleyi gayet beğeniyorum.Chelsea Hazardı bırakmaz.Bıraksa dahi çok beğenmeme ve sevmeme rağmen nerde oynayacak ? Yeni Ronaldo varsa oda bu adamdır fakat sol açık dışında başka yerde oynaması onu ve futbolunu çok geri götürür.Ha bana kalsa forvetsiz orta sahada pogba modriç kroos(james) ilerde bale hazard ronaldoyla takılalım isterim fakat imkansız

Hazard takımında mutlu, taraftarlarla herhangi bir problemi yok taraftarlar Hazard'ı çok seviyor. Ayrıyeten de Hazard daha yeni sözleşme uzattı ve Real Madrid'e gitmeyeceğini söyledi. Yani öyle bir takas olacağına ihtimal vermiyorum.

• quote:

Hazard&Bale takası konuşuluyor.bence 2 tarafada uymaz.Baleyi gayet beğeniyorum.Chelsea Hazardı bırakmaz.Bıraksa dahi çok beğenmeme ve sevmeme rağmen nerde oynayacak ? Yeni Ronaldo varsa oda bu adamdır fakat sol açık dışında başka yerde oynaması onu ve futbolunu çok geri götürür.Ha bana kalsa forvetsiz orta sahada pogba modriç kroos(james) ilerde bale hazard ronaldoyla takılalım isterim fakat imkansız

Üstüne para versek bile olur. Hazard dar alanda da iş yapabilen bir oyuncu açık alanın yanında. Çok iş yapar bizde bence.

Orijinalden alıntı: Petr Cech

quote:

Hazard takımında mutlu, taraftarlarla herhangi bir problemi yok taraftarlar Hazard'ı çok seviyor. Ayrıyeten de Hazard daha yeni sözleşme uzattı ve Real Madrid'e gitmeyeceğini söyledi. Yani öyle bir takas olacağına ihtimal vermiyorum.

Hazardın şu anki durumunu Ronaldonun Manudaki dönemine çok benzetiyorum.sürekli gelişim içinde ama çok daha fazla gol ve asist yapabilecek özelliğe yeteneğe ve zekaya sahipken daha çok orta sahaya yakın sol tarafta, dribling ve çalım üzerine oynuyor.Bakalım istatistik olarak gelecek sezondan itibaren gole ve asiste daha yakın oynamasını abartılı rakamlara çıkmasını bekliyorum çıkmasıda gerekiyor artık vakti geldi..vücut olarakta kaslanmaya başlamış gibi geldi formadan belli oluyor.Çok abartılı vücut yapmaz umarım kıvraklığını kaybedebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schweinsteiger7 -- 28 Nisan 2015; 20:56:28 >

• Madrid gelir alır gider.Robben'i aldığı gibi.

Sonra gif yerine bu gifi koyarsın.
    İspanyol Cadena Ser ve Cadena Cope radyoları, FIFA'nın, genç oyuncuların transferinde yaptıkları usülsüzlükler nedeniyle Real Madrid ve Atletico Madrid'e iki sezon transfer yasağı getireceğini öne sürdü. Haberde, "FIFA, iki kulübün de transferlerini gözlem altına aldı ve 18 yaş altı transferlerde usulsüzlükler tespit edildi" denildi. Barcelona'ya verilen cezanın bir benzerine çarptırılacak İspanyol devleri ceza alırsa 2015 yazı ile 2016 Ocak arası transfer yapamayacak.
    FIFA Disiplin Kurulu, uluslararası transfer ile 18 yaş altındaki oyuncuların kayıt ve tesciliyle ilgili kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle daha önce Barcelona'ya iki dönem transfer yasağı getirmişti. İspanyol kulübü karara itiraz etmiş ve olayı Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) götürmüştü; ancak CAS, Barcelona'nın başvurusunu red detmişti.

Bu ne lan sabah sabah

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.