Şimdi Ara

Reading nasıl geliştirilir..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
8.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunun için önerebileceğiniz özel bir kitap var mı? Relative cumlelerini baglayamiyorm ve bundan kaynakli olarak algilamada sikinti yasiyorum.

Mesela bir makale verilir, onun turkcesi yaninda seklinde bir kaynak var midir. Gazete ve alt yazili film takip etmeye calisiyorum.

Neyi nasil yapmaliyim bilgili arkadaslardan oneri bekliyorum.

/ hikaye kitabi meselesi yerine makale tercih etmek istiyorum. oneriniz olursa lutfen o tip hikaye seviyeli setlerinin yayini da bildirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dh_diferential -- 22 Eylül 2014; 23:03:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Odtü'nün More to Read isimli 2 ciltlik serisini alıp bitirirsen hiçbir problemin kalmaz. Dünya üzerindeki en iyi reading kaynaklarındandır. Reader At Work serisi de güzeldir ama ilk seçeneğin More to Read olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

Odtü'nün More to Read isimli 2 ciltlik serisini alıp bitirirsen hiçbir problemin kalmaz. Dünya üzerindeki en iyi reading kaynaklarındandır. Reader At Work serisi de güzeldir ama ilk seçeneğin More to Read olsun.

Hocam öncelikle bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Move to Read kitabınin içeriğinin isleyisi hakkinda biraz bilgi verebilir misiniz?

Yani surekli makale seklimde mi ilerliyor, turkce aciklamalari da var mi; ya da bilgi veren ipucu seklinde. Readingler test sorularina tabii tutulmus mu?

Yakınimda inceleyebilecegim bir fuar mevcut degil, alirsam yorumunuza gore net uzerinden siparis verecegim.

• Türkçe açıklama hiç yok. Yüzlerce okuma parçası mevcut ve bunların içinden sorular soruyor. Aklıma gelen alıştırma türlerini yazayım:

1. Doğru veya Yanlış işaretleme
    2. Parçada geçen önemli kelimeler hakkında kelime alıştırmaları
    3. Çoktan seçmeli (şıklı) sorular
    4. Paragraftaki bir kelime hangi kısma atıf yapıyor
    5. Boşluk doldurma
    6. Bilmediğin kelimeleri tahmin edebilme yeteneğini geliştiren türde bir alıştırma
    7. Paragraf hakkında sorular soruyor ve anlayıp anlamadğını ölçüyor.
  • quote:

Türkçe açıklama hiç yok. Yüzlerce okuma parçası mevcut ve bunların içinden sorular soruyor. Aklıma gelen alıştırma türlerini yazayım:

5. Boşluk doldurma
    6. Bilmediğin kelimeleri tahmin edebilme yeteneğini geliştiren türde bir alıştırma

hocam bende suan icin reader at work var iki seriside mevcut ilk kitabin ceyregi bitmis durumda bu more to read in elimdeki kitapdan farki ne acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_33 -- 25 Eylül 2014; 22:04:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_33

quote:

Türkçe açıklama hiç yok. Yüzlerce okuma parçası mevcut ve bunların içinden sorular soruyor. Aklıma gelen alıştırma türlerini yazayım:

5. Boşluk doldurma

hocam bende suan icin reader at work var iki seriside mevcut ilk kitabin ceyregi bitmis durumda bu more to read in elimdeki kitapdan farki ne acaba ?

Reader at Work serisini kullanmadım ama Odtü'deki hocalarım More to Read tavsiye ediyordu genelde. Almadan önce karşılaştırmıştım ve hatırladığıma göre more to read'in soru ve alıştırmaları daha ayrıntılı. Zaten hikaye parçası başına düşen sayfa sayısına bakınca da anlaşılıyor. Reader at Work daha fazla sayıda okuma parçası içermesine rağmen toplam sayfa sayısı daha az. Yaklaşık %50 daha ayrıntılı diyebilirim. Yine de elindeki kitabı kenara bırakıp diğerini almana gerek yok. Reader at Work de oldukça beğenilen bir kitap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 25 Eylül 2014; 23:13:03 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali_33

quote:

5. Boşluk doldurma

Reader at Work serisini kullanmadım ama Odtü'deki hocalarım More to Read tavsiye ediyordu genelde. Almadan önce karşılaştırmıştım ve hatırladığıma göre more to read'in soru ve alıştırmaları daha ayrıntılı. Zaten hikaye parçası başına düşen sayfa sayısına bakınca da anlaşılıyor. Reader at Work daha fazla sayıda okuma parçası içermesine rağmen toplam sayfa sayısı daha az. Yaklaşık %50 daha ayrıntılı diyebilirim. Yine de elindeki kitabı kenara bırakıp diğerini almana gerek yok. Reader at Work de oldukça beğenilen bir kitap.

anladim cogunlukla reader at work u duymustumda o yuzden sorayim dedm acaba seviye farki mi var diye bakalim bu kitap biterse belki ondan devam edebilirim tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• more to read pdf var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neal caffrey

more to read pdf var mı

aynen var mi pdf?

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.