Artık siteyi bile açmıyor kardeş ben den parada talep etmiyor ilk oldugunda 10 dolar istemişti aradan sonra dün girdim şifre verdi ama şifreyi nerede nasıl kullanacgımı bilmiyorum bugün de girmiyor siteye .. Şimdi sen bu dosyalar geri getirilmez yada lock u kaldırılmaz mı diyorsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: ebucihad
Ben ömrübillah böyle bir durum duymadım .. Bu log dosyasında bir çözüm bulamadın mı ? ya fix yaparsam iyisine kötüsünüde siliyor bu program diye biliyorum ?
Log dosyası bir bulaşma olduğunu gösteriyor ancak bulaşan meret oldukça kötü bir illet olduğundan kaynağı çok belirli değil. HijackThis'in sildiği şeyler zaten silinmesi gereken şeyler. Gidenin üzerine soğuk su içmekten başka şans yok. Arcadia'nın dediği de var tabi. Virüsü silmek şifrelemeyi kaldıracak diye bir durum da yok. Çaresi çıkana kadar beklemen bile gerekebilir.
Çaresini bizzat kendim buldum. Evet bu vir virüs. Karşıma çıkan yazıda bu bir virüs değildir yazısı yazsada tabikide virüs. Kaspersky vs antivürüsler bir halta yaramıyor.Cımbofixte yaramıyor. İlk önce emisisoft Anti-Malware ile tarama silme yaptım,sonra Regedit'ten run klasöründen başlayıp 2. yabancı değer atanan ne varsa inceleyip bulup sildim. Sonra USER-APPdata klasöründe bilmediğim ne varsa sildim. CCleaner kullandım bundan sonra ,Sonra kaspersky virüsü bulmaya başladı onlada tarama silme yaptım. Hithisjack ile tarattım sağolsun forumdaki arkadaş bunu gösterdi. Orda çıkan klsör yerlerinini Advanced SystemCare Ultımate 7 İle dosyaları öğüt yaptım tamamen yok edildi dedi. Hijackthis ile tekrar tarama yaptım fix yaptım. Son olarak uzun sürdü ama RECUVA ile tarattım HDDyi resimleri şu an çekmedim ordan ama önizlemeleri karşımda duruyor tıpatıp aynı. Bir flahsa atıcam bilgisayara değil. Emeği geçen Herkese zamanndan ayıran herkese Teşekkür Ederim. Allah yar ve yardımcınız olsun! .. Kendim ettim Bunu kendim buldum arada sadece sarardım durdum .. :))
dosyalar sifrelenmemis hale geldi mi sonucta?
Evet resimleri açtım şifresiz hali var :) mutluyum :)
quote:
Orijinalden alıntı: ebucihad
Evet resimleri açtım şifresiz hali var :) mutluyum :)
dostum nasıl yaptın acil yardım lütfen:(
bendeki uyarı
All files including videos, photos and documents on your computer are encrypted.
Encryption was produced using a unique public key generated for this computer. To decrypt files, you need to obtain the private key.
The single copy of the private key, which will allow you to decrypt the files, located on a secret server on the Internet; the server will destroy the key after a time specified in this window. After that, nobody and never will be able to restore files.
In order to decrypt the files, open site 4sfxctgp53imlvzk.onion.to/index.php and follow the instructions.
If 4sfxctgp53imlvzk.onion.to/index.php is not opening, please follow the steps below:
1. You must download and install this browserhttp://www.torproject.org/projects/torbrowser.html.en 2. After installation, run the browser and enter the address: 4sfxctgp53imlvzk.onion/index.php 3. Follow the instructions on the web-site. We remind you that the sooner you do, the more chances are left to recover the files.
IMPORTANT INFORMATION:
Your Personal CODE: 00000001-XXXXXXXX
Bu virüsü hijackthis ile kolayla temizleyebilirsiniz. Programı indirin kurun. "do a system scan log file" kısmını seçerek taratın. oluşturulan log dosyasını hijackthis sitesine yükleyin. çarpı ile gösterilen bölümleri hijackthis programından seçerek onarın.
quote:
Orijinalden alıntı: teknolojik yardım
Bu virüsü hijackthis ile kolayla temizleyebilirsiniz. Programı indirin kurun. "do a system scan log file" kısmını seçerek taratın. oluşturulan log dosyasını hijackthis sitesine yükleyin. çarpı ile gösterilen bölümleri hijackthis programından seçerek onarın.
Aynı virüs banada bulaştı bir programa crack arıyordum virüs programını kapatıp crack yapın diyordu crack yaptıktan sonra bütün resimlerim pdf dosyalarım kilit oldu sonunda locked yazıyor aynı virüs readme to unlock txt diye hangi sayfayı açsam bu yazılar var yukarda arkadaş yaptım diyor ama bende yapıyorum olmuyor kasper virüs olarak görmüyor diğerleride öyle net ve kısa çözüm bulabilen varmı lütfen yardım edin.
Arkadaşlar sorunun çözümünü sonunda buldum. Öncelikle bilgisayarınızı temizledikten sonra dosyaları açmak için şu programı kullanın:http://media.kaspersky.com/utilities...tdecryptor.exe .. Bu program büyük ihtimalle açacaktır. Prrogramı açın ve "delete encrypted files when decrypted" kutusunu işaretleyin. Sonra herhangi bir .LOCKED dosyanızı seçin. Program taramaya başlayacak ve tek tek hepsini düzeltecek. Eğerki olmazsa ki olacak bu programı kullanın:http://media.kaspersky.com/utilities...rdecryptor.exe. YARDIM EDEBİLDİYSEM NE MUTLU!
arkadaşlar benimde başımdan bu tatsız virüs-spam her ne haltsa geçti ve çözdüm. çözüm verdiğim linkteki programı indirip taratmak.programın ismi kaspersky xoristdecryptor.bir teşekkürü çok görmeyin.... http://uploaded.net/file/hu3u9094
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme