Arkada$lar bu lufersonda (humanlar için pianada) tp ta$ının kar$ısındaki re-spawn point æ$ı ne i$e yarıor.ona gidio sağ tıklayıp ok e basıoyurm succesfully re-spawn point bıdı bıdı bi$iler dio.nedir bu ne i$e yarar?
Bişi anlamadım ama anlayanlar çıkar.
Bu öldüğün zaman orada doğmanı sağlar.Ayrıca priest ve mageler "gate" çektikleri zaman,burada dogarlar.Mesela ben heallerken,pot depolarken,asgadaki re-spawnı secerdım,potcudan potu alınca direk gate cekerdım.Cunku re-spawn tası innin dibindedir asgada
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
Bu öldüğün zaman orada doğmanı sağlar.Ayrıca priest ve mageler "gate" çektikleri zaman,burada dogarlar.Mesela ben heallerken,pot depolarken,asgadaki re-spawnı secerdım,potcudan potu alınca direk gate cekerdım.Cunku re-spawn tası innin dibindedir asgada
çok te$ekkür ederim cevabın için birde bana özel mesajdan msn ini gönderir misin?
evt bu taş ölünce orda doğmanı sağlar mesela ben kesi ko dönemindeki death knightların oraya re-sapw diyodum her 10dk bi yattığım için işi yarıyordumagelerde ve priestler de de arkadaşımın mert in dediği gibi gate çektiklerinde re-spaw yaptıklara yere giderler
Bu en çok abbyste çok üst katlarda öldüğün zaman en aşşadan başlamaman için çok yararlı oluyor sundries ve potcunun olduğu katın ortasındaki re-spawn point gate i seçtiğinde ölünce en alttan deil ordan başlıosun
quote:
Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
çok te$ekkür ederim cevabın için birde bana özel mesajdan msn ini gönderir misin?