Şimdi Ara

Re-spawn point ta$ı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkada$lar bu lufersonda (humanlar için pianada) tp ta$ının kar$ısındaki re-spawn point æ$ı ne i$e yarıor.ona gidio sağ tıklayıp ok e basıoyurm succesfully re-spawn point bıdı bıdı bi$iler dio.nedir bu ne i$e yarar?

• Bişi anlamadım ama anlayanlar çıkar.
  • Bu öldüğün zaman orada doğmanı sağlar.Ayrıca priest ve mageler "gate" çektikleri zaman,burada dogarlar.Mesela ben heallerken,pot depolarken,asgadaki re-spawnı secerdım,potcudan potu alınca direk gate cekerdım.Cunku re-spawn tası innin dibindedir asgada
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Bu öldüğün zaman orada doğmanı sağlar.Ayrıca priest ve mageler "gate" çektikleri zaman,burada dogarlar.Mesela ben heallerken,pot depolarken,asgadaki re-spawnı secerdım,potcudan potu alınca direk gate cekerdım.Cunku re-spawn tası innin dibindedir asgada

çok te$ekkür ederim cevabın için birde bana özel mesajdan msn ini gönderir misin?
  • evt bu taş ölünce orda doğmanı sağlar mesela ben kesi ko dönemindeki death knightların oraya re-sapw diyodum her 10dk bi yattığım için işi yarıyordumagelerde ve priestler de de arkadaşımın mert in dediği gibi gate çektiklerinde re-spaw yaptıklara yere giderler
  • Bu en çok abbyste çok üst katlarda öldüğün zaman en aşşadan başlamaman için çok yararlı oluyor sundries ve potcunun olduğu katın ortasındaki re-spawn point gate i seçtiğinde ölünce en alttan deil ordan başlıosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLavetothedaRk

quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Bu öldüğün zaman orada doğmanı sağlar.Ayrıca priest ve mageler "gate" çektikleri zaman,burada dogarlar.Mesela ben heallerken,pot depolarken,asgadaki re-spawnı secerdım,potcudan potu alınca direk gate cekerdım.Cunku re-spawn tası innin dibindedir asgada

çok te$ekkür ederim cevabın için birde bana özel mesajdan msn ini gönderir misin?

Rica ederim.Ayrıca adresimide gönderdim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    I'm Jack's Wasted Life.
    8 yıl önce açıldı
    PROJECT I.GI. I'm Going In 2...
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.