Şimdi Ara

rdr ile ilgili...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • red dead redeption oyunu satın alma arefesindeyim. ikinci el tabi. kutunun içinde çıkan haritanın önemi var mı? haritasız olanlar var. ne gibi faydası var haritanın? bir de zombili versiyonunu almak mantıklı mı? yani oyunu devamlı zombilerle oynayacaksam bir süre sonra sıkılırım gibime geliyor. bilgilendirirseniz çok memnun olurum. teşekkürler...

• Haritanın herhangi bir faydası yok. RDR alacaksan hem ana oyun hem zombili modun hem de ana oyun için çıkmış tüm DLC'lerin olduğu "Game of the Year Edition" sürümünü almanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 18:21:25 >
  • Kesinlikle tecrübe etmeniz gereken bir yapım...

Harita aynı zamanda poster niteliği taşıyor,onun dışında bir faydası yok.Oyunun Undead Nightmare sürümünde ana oyun bulunmuyor dolayısıyla her ikisini de tecrübe etmeniz açışından ben goty sürümünü öneriyorum size zira undead nightmare'nin kaliteli bir senaryo modu ve multiplayer modu mevcut keza yılın en iyi DLC'si de seçilmişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterSullivan -- 11 Şubat 2015; 20:25:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Haritanın herhangi bir faydası yok. RDR alacaksan hem ana oyun hem zombili modun hem de ana oyun için çıkmış tüm DLC'lerin olduğu "Game of the Year Edition" sürümünü almanı öneririm. Kapak resmi aşağıdaki gibi.

rdr ile ilgili...

zombili oyun aynı oyunun zombilerle savaşı gibi birşeyi mi? harita görevler vs aynı ama savaştığım adamlar zombiler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fhb_fhb_fhb

zombili oyun aynı oyunun zombilerle savaşı gibi birşeyi mi? harita görevler vs aynı ama savaştığım adamlar zombiler mi?

Harita aynı ancak düşmanlar bu sefer zombiler. Yine görev alıp yapıyorsun. Konudan bahsedersem ağır spoiler vermiş olurum.
  • Şu oyunun yakın zamanda 2.'si gelse PS4'e ne güzel olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha ilkini oynamadım:)) araştırıyorum bakalım alıp oynayacağım ikinci el. umarım hiç sıkılmam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.