Şimdi Ara

RDR'2 Türkçeleştirme...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
19
Favori
32.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba biz Akıncı Ekibi olarak oyunun tüm dosyalarını kırmayı başardık ve tüm hızla çevirmeler devam edecektir oyun tamamen Türkçe olacaktır yan görevlerde dahil item vs. herşey Tamamen Türkçe olacaktır...


    Lütfen beklemede kalın...


    ***


    Türkçe mod Tamamen Ücretsiz olacaktır...


    Fatih'Thor Teşekkürler



    --GÜNCEL--


    Şuan %38...


    RDR'2 Türkçeleştirme...




    RDR'2 Türkçeleştirme...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkıncıÇeviri -- 30 Ekim 2020; 18:11:12 >







  • Çoğu kişi troll ve sahte olduğunu anlamış ama gerçek sanıp beklenti içine girenler de olmuş. O yüzden bu açıklamayı yapıyorum.


    Konuyu açan şahıs Anonymous Çeviri Ekibinden ya da kıdemli şakşakçılarından biri. Gruba yakın birilerinden aldım bu bilgiyi. Bunu yapanın az çok kim(ler) olabileceğini de tahmin edebiliyorum ama elimde kanıt olmadan isim veremem. O yüzden trolle gelmeyin, hem de bu kadar basit ve kilometrelerce öteden troll olduğu belli olan birine.


    İlk sayfalarda belirtilmiş, konuya SÖZDE bırakılan ekran görüntüleri geçen sene malum grup tarafından açılan konuda paylaşılmış ekran görüntüleri. Buyurun bu da kanıtı, 7 Ekim 2019'da malum grup tarafından açılmış RDR2 konusunun ilk mesajı.. https://i.hizliresim.com/ci2uuH.png


    Videoyu gün içerisinde atacağım deyip hala göndermemiş ama gönderebilir de fakat bu bir şeyi kanıtlamaz ve çevirinin bu troll tarafından yapıldığı anlamına gelmez. Oyun zaten malum grup tarafından çevrildi ve çeviri ekibi ve bazı kıdemli ŞAKŞAKÇILAR tarafından kullanılıyor, bunu biliyoruz zaten. Muhtemelen bu konuyu açan kişi de yamayı zaten kullanan biri, yani size Türkçe altyazılı bir şekilde gameplay videosu da, yeni ekran görüntüleri de paylaşıp yemleyebilir ve sizinle haftalarca belki aylarca bu şekilde kedinin fareyle oynadığı gibi oynayabilir. Yok çeviri yüzdesi şu kadar, çok şöyle bir durumla karşılaştık uğraşıyoruz, yok import ediyoruz, yok test ediliyor, yok yazım hataları düzeltiliyor vs. şeklinde sizinle oynayabilir, siz de saf bir şekilde bekler durursunuz. Amaçları da zaten bu. Kendi yamalarını çıkaramıyorlar(!) ve forumdan başka bir kişi/grup çıkıp çevirmeye başladı ya, amaçları bu şekilde 'bakın biz çevirmeye başladık, epey hızlı da gidiyoruz' mesajı verip, diğer çeviren kişi/grubu baltalamak ve çeviriden el çektirmek.


    Bu konunun troll ve fake olduğunun bir diğer kanıtı da, grubun şakşakçılığını yapan bazı kişilerin bu konuya destek verip, iyi dileklerde bulunması. (Bunlardan 1 tanesi de Türkçe imla kurallarını bilmeyen bir öğretmen) Nedense forumda 2 tane makine çevirisi olan RDR2 çeviri konusu var ama diğer konu sürekli ilgili grubun üyeleri ve şakşakçıları tarafından baltalanmaya çalışılırken, bu konuya destek veriliyor? Bunu göremeyecek kadar saf mısınız?


    Konuyu açan şahsın mesajlarında Türkçe katliamı yapması konusuna hiç değinmiyorum bile. Demet Akalın'ın Türkçesi bununkinden daha iyi..



    Konuyu da yönetime bildiriyorum, umarım en kısa sürede kaldırılır.




    Arkadaşlar, aranızdan kimler RDR2 çevirisine devam ediyor bilmiyorum, aklımda sizin isimleriniz kalmış. Eğer devam ediyorsanız çevirilerinize, kesinlikle durmayın ve geri adım atmayın. Bu konu sizi baltalamak için açılmış bir konu. @SzRUzN @zartzurt456 @axe190780

    Bu yukarıdaki şahıs aylar öncede olaylar patlak verdiğinde hem rdr 2 için hemde grubun çevirdiği başka oyunlar için ingilizce şikayet metinleri hazırlayıp şuralara yollayın diye forumda paylaşmıştı. Şikayet metnini yazabildiğine göre belli ki ingilizcesi var. Bazıları da bu ve bunun gibilerinden gaza gelip şikayet ettiler. Şimdi de ingilizce bilmediklerinden buralarda translate yama diye ağlıyorlar.

    Yama fiyatı ilk açıklandığında steam fırsatları konusunda gelmiş; ben bu yamayı kıracam, kırmak için şu şu yolları deneyeceğim, yayınlamasam bile nasıl kırılacağını anlatacağım diye mesajlar atıyordu. Daha sonra forumda yönetim bunun bir mesajını silmiş. Hem bunların grubunda çevirmen hemde forumda yöneticileri var, benim mesajımı nasıl silersiniz diye ingilizce şikayet metinleri hazırlayıp şunu take 2'ya şunu falancaya yollayın diye milleti yönlendiriyordu.

    Şimdi yine gelmiş aynı şeyi yapıyor. Madem ingilizce biliyorsun. Niye gelipte adamların yaptığı bütün yamalar için şikayet metni hazırlayıp buradakilerilerin göndermesini istiyorsun? Bu kin nedir bu grup için? Bi mesajın silindi diye bunu yaptığını söylüyordun. Bi mesajın silindi diye böyle bir nefret normal mi?

    Hani, yamayı nasıl kıracağını anlatıyordun. Servis mervis bir şeyler anlatıyordun steam konusunda. Kırsana yayınlanan yamaları. Buradaki beleşçi ölücüler faydalansın.

    Tamamen ego. Sizde bunların arkasından gittiniz, şimdi kala kala translate yamalara kaldınız. Kendiside mükemmel ingilizcesiyle oynar artık.

    şuanda hiç bi harfte bozukluk yok ama olursa de zamanla düzelcek bunada şükür dememiz lazım hem kendimiz hemde tras daha hızlı bitsin die yoksa 4.000 dosya var her birinde minyonlarca kelime var tek tek bakılarak düzenleniyor diyer kolay oyunlar gibi değilde kodlama yöntemiyle bitirmeyi planlıyoruz teşekkürler...

    İnsanların fake demesinin nedeni %38'e gelmiş bir projenin görselliğinin ve inandırıcılığının az olmasındandır. Sitem etmek yerine daha fazla görsel ekleyip bir arkadaşın dediği gibi 2 dakika oyunu açıp masaüstünü vb. de gösterip kayıt alıp atabilirsin sistemin yetmiyorsa telefondan da çekebilirsin. Kimsenin senin moralini bozmaya niyeti yok ama bir empati kur. Biri gelip ben %38 çeviriye ulaştım yazıp 2 tane görsel atsaydı ve yılan hikayesine dönmüş bir oyunda sen ne kadar inanırdın? Ek olarak bu projeyi ilerletip ilerletip sonrasında insanların yüzünden bıraktım demeyeceğini de kimse bilemez. Ama sen kanıt sunarsan insanların ağızını kapayacak şeyler o zaman kimse sana fake demez aksine destek çıkar bunda alınacak gücenecek bir şey yok dostum.

  • Elinize sağlık, oyun içinden görseller de paylaşırsanız çok iyi olur.

  • bir resim falan varmıdır acaba kolay gelsin bu arada ?

  • Umarım gerçektir ve kolayca yapabilirsiniz kolay gelsin iyi çalışmalarRDR'2 Türkçeleştirme... 

  • Kolay gelsin.

  • translate değilse oynanır kolay gelsin bu arada




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockstar_ASY -- 30 Ekim 2020; 16:8:4 >
  • translate mi normal çeviri mi onuda belirtirseniz?

  • Türkçe yamacı sitesinde bu resimler vardı galiba farklı görseller de alabilirmiyiz.?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skywalkerx

    translate mi normal çeviri mi onuda belirtirseniz?

    Translate olmasa bu kadar kısa sürede bu yüzdeye ulaşamazlardı.

  • şuanda hiç bi harfte bozukluk yok ama olursa de zamanla düzelcek bunada şükür dememiz lazım hem kendimiz hemde tras daha hızlı bitsin die yoksa 4.000 dosya var her birinde minyonlarca kelime var tek tek bakılarak düzenleniyor diyer kolay oyunlar gibi değilde kodlama yöntemiyle bitirmeyi planlıyoruz teşekkürler...

  • Allah'tan translate ile çeviriyorsunuz, eminim translate sizden daha iyi çevirecektir.

  • ahmett555 kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dostum umarım yanıltmazsın bizi aslan parçaları kolay gelsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RDR'2 Türkçeleştirme...

    Attım, tuttun mu....?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceaser -- 2 Kasım 2020; 3:54:27 >
  • ruzbey35 kullanıcısına yanıt

    Eyvallah teşekkürler bazı sitelerde bunun gibi haberler dolanıyormuş siz bunlara kulak asmayın beklemede kalın teşekkürler...

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.