Şimdi Ara

RDO Tarih Oldu! GTA4 Ve RDR1 Remastered İptal Olabilir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rockstar’ın son zamanlarda ki açıklaması Rdr oyuncularını derinden sarstı. Kendimde dahil olmak üzere Rdr serüveninin yıkılışına şahit olduk. Rockstar Games hiçbir zaman bir oyununa bu şekilde yaklaşmamıştı. Büyük umutlar vaadeden bu oyuna ne yazık ki sahip çıkmadılar. Bir Rdr oyuncusuna nasıl bir günceleme gelebilir diye sorsanız eminim ki bir çok içerik fikri sunabilir. Ama Rockstar bunların hiçbirini önemsemedi. Ekibimiz artık yeni Gta serüvenine odaklanacak tarzında bir açıklama yaptılar. Bu konuda siz neler düşünüyorsunuz? Acaba gerçekten RDO için içerik üretmek zor muydu?



    Anıl Kayayoutube
    Rockstar Games ne yazık ki biz oyuncuları üzdü. Red Dead Redemption 2 evrenini bitirdi. Hali hazırda oyuncusu bulunan ve hayranları tarafından sevilen bir oyun olmasına rağmen Rockstar Games bu tarz bir politika uyguladı. Oyuncular sinirli ve üzgün. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Facebook grubumuza katılmayı unutmayın! Red Dead Redemption 2 Türkiye 🇹🇷 #rdr2 #rdo #rockstargames
    https://www.youtube.com/watch?v=J-Z3vGre2hg&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RolleR53 -- 14 Temmuz 2022; 17:29:12 >







  • GTA serisinden matbaa gibi para basıyor adamlar yenisini de çıkaracaklar neden RDR serisiyle uğraşsınlar?bugunu bitiremediler ve onlineden hacılayamadılar ayrı ucuz oyun çıkardılar sadece online diye yani adamların derdi online'den götürmek.tek oyuna yoğunlaşalım demişlerdir mantıksız değil yoksa oyun firmalarının derdi kullanıcıyı mutlu etmek değil onlar indie oyunlar.welcome to kapitalizm.

  • GTA serisinden çok iyi para kazandıkları bir gerçek. Aksinide kimse iddaa edemez. 944.000.000 dolar maliyetli bir oyun olduğunuda unutmamak gerekir. Net olmamakla birlikte 67 milyon kopya sattığını söyleyebiliriz. GTA V içinse 165 milyon. Aradaki fark çok fakat unutmamız gereken bir nokta var. GTA V PS3 ve XB360'e çıkmıştı. Toplamda 3 nesil için gördük ve GTA popüler bir oyun olduğu için bu satış rakamlarına ulaşması beklenilen bir sonuçtu. Asıl önemli nokta elbette Online cephesi içindi. Çokta başarılı oldular. Fakat burada Rockstar Games hiç bir oyununa adam akıllı bir destek vermeden kesmemişti. Örnekleri oldukça çok. RDR 2 içinse basit güncellemeler ile oyunu saldılar. En basitinden single için bir dlc verip, bıraksalardı RDR 2 oyuncuları tarafından bu kadar çok ses çıkmazdı. inanılmaz detaylı, atmosferi muazzam olan bir oyunun onlinesini bu kadar basit bir şekilde bırakmak Rockstara yakışmadı.





  • RolleR53 kullanıcısına yanıt

    biraz gta5 online oyna da dönen parayı bi gör.oyun satışından değil onlineden kazanıyor adamlar anca çeviriyorlar şimdi yenisini yapıyorlar rdr ile falan neden uğraşsınlar para getirmiyor onlinede sen beni anlamak istemiyorsun.

  • RDR remake i Microsoft yaptı sağolsun Xbox kullanıcıları için.

    Oyunu Xbox one x ve series konsollarında 4k 60fps oynayabiliyorsunuz.

    Hem de indirim dönemlerinde fiyat 21 tl oluyor.


    Hatta burada remake i beklenen oyunların bir çoğunu xbox 360 backward compatibility enhanced (havalı isim koyacaz diye uzattıkça uzatmışlar) desteği ile 1080p-4k ve 60 fps olarak oynamak mümkün yeni nesil xbox larda.


    Geçen bir bakayım diye girdiğim xbox 360 Witcher 2 yi bitirmeden bırakamadım series s de.

    Ki onu da indirimde 9 tl fiyata almıştım.


    Remake severler xbox 360 backward enhanced araması ile tam listeye ulaşabilirler, ilgilerini çekerse 2. elden 4-5 bine bir adet series s almayı düşünebilirler.

    Böylece remake bekledikleri oyunların birçoğunu sudan ucuz fiyata 4k oynarlar, bekledikleri official remake ler çıkınca aldıkları konsolu satarlar, muhtemelen kar da ederler.



    GTA Series Videosyoutube
    Red Dead Redemption - Xbox One X 4K Enhanced vs Xbox One vs PS3 vs Xbox 360 Mega Comparison in 4K (2160p) by GTA Series Videos Best viewed in 4K. All in-game footage from Xbox One X, Xbox One and Xbox 360 has been captured with the same device (Elgato Game Capture 4K) with default settings, while for PS3 version we used Blackmagic Intensity Pro due to HDCP encryption. The resolution of Xbox One, Xbox 360 and PS3 versions has been upscaled to 2160p to match the Xbox One X Enhanced versions. We also have used default game settings and console settings on all platforms. =================================== GTA Series Videos is a dedicated fan-channel keeping you up to date with all the latest news, video walkthroughs and official trailers of the most successful video games published by Rockstar Games, including Grand Theft Auto series, Red Dead Redemption, Max Payne, L.A. Noire, Bully and many others. This channel is in no way tied to Rockstar Games or Take-Two Interactive. Follow GTA Series Videos on: || YouTube - http://www.youtube.com/GTASeriesVideos || Google+ - http://www.google.com/+GTASeriesVideos || Facebook - http://www.facebook.com/GTASeriesNews || Twitter - http://www.twitter.com/GTASeries For more info and videos visit: http://www.GTASeriesVideos.com | http://www.GTA-Series.com | http://www.GTA-Downloads.com | http://www.Games-Series.com
    https://www.youtube.com/watch?v=C751zI98iGc&feature=youtu.be


    ElAnalistaDeBitsyoutube
    The Witcher 2 | 360 - ONE - ONEX - PC | 4K Graphics Comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=5d8BBEICIfs&feature=youtu.be




  • Para bakımından dönen rakamları ve elde ettikleri başarıları biliyorum. Ve sizin ne aktarmak istediğinizide gayet iyi anlıyorum. Benim videoda ve burada sorguladığım nokta şu. Rockstar hiçbir zaman oyuncularını paraya tercih etmemişti. Her zaman onları mutlu etmişti. RDR2nin para getirmemesi gayet normal. İçerik ve canlılık vermezsen o oyun yok olur.

  • Nømad kullanıcısına yanıt

    Bilgi için teşekkürler.

  • RolleR53 kullanıcısına yanıt

    Adamlar RDR evrenini tamamen bitirdik demediler ki. Şu gta aradan çıksın illaki dönerler. Tamam bir gta değil ama rdr two takes için boş değil. Atıntı yapmazlar.

  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt

    Telegram görevi ekleyeceklerini ve büyük güncelleme yayınlamayacaklarını söylediler. Yani elde var 0. Gta 6'nın çıkışından sonra dönceklerini sanmıyorum.

  • Ben bu saatten sonra bu firmadan gelecek diğer oyunların da eski kaliteyi vermeyeceğini düşünüyorum. Yıllardır aynı oyunu allayıp pullayıp önümüze koymaktan ne onlar bıktı ne oyuncular almaktan usandı. Hal böyleyken neden yeni oyunlarını kaliteli yapsınlar ki. Yine Online'dan malı götürürler.
  • Aslında bakarsanız söylemlerinizde haklılık payı var. Ancak şunu unutmamak gerekir. Rockstarın çıkardığı oyunlarda hep bir ilerleme olmuştur. Yani bir farklılık gördük. Ubisoft gibi makyajlama değilde, kaliteli içerikler geliyordu. Gta sa dan gta 4 e geçiş muazzam derecede iyidi. Peşine rdr1 daha sonrasında gta 5. Aslında gta 5 iyi bir açık dünyaya sahipti. Fakat fizik motoru ve silahlı çatışmalar gta 4 ten sonra bana zayıf gelmişti. Bir çok oyuncuda bu düşünceye sahipti. Eğer gta 6’da singleyi bomboş yapıp. Rdr2’ de ki gerçekliği kaybederse şahsım adına çok üzüleceğim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.