Bildirim
RDD varken, hala insanlar HDD ile SSD ile uğraşıyor :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şahsi görüşümü yazıyorum.
Günümüzde bir kullanıcının ihtiyaç duyacağı yazılım sayısı 10'un altındaysa, zaten RDD'ye de ihtiyaç duymaz ki? Çünkü ciddi ciddi bilgisayar kullanmıyordur o. Ben windows tarafında 50'ye yakın program kullanıyorum. Sistemi kullanmayacağım programlarla çöplüğe falan çevirmiyorum; cidden ihtiyacım var da ondan. Linux tarafında bu ihtiyaç 20-25'e düşüyor. E şimdi bana diyebilir misin ki, "Ahahahah RDD varken HDD veya SDD kullanıyorsun"? Hım? Sonra genele seslendiğinizi varsayalım. Genelin 10'dan daha az program kullandığını nereden çıkardınız?
Lan?!
Yoksa siz, bilgisayarlarımıza sızıp...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiİsteğiyleAyrıldı -- 10 Temmuz 2019; 23:15:45 >
-
RDD nedir hocam, rica etsem konuyu biraz daha açar mısın?
Linux kullanıyorum ve kullandığım şeyler sadece office, pdf, chrome ve torrent -
ram disk linux -
Kendi linux dağıtımını geliştirmek istediğini söylüyor ve bu dağıtım HDD'ye SSD'ye ihtiyaç duymadan RAM'dan çalışıyor. Buna kendi açısından RDD diyor. -
cevaplarınız için teşekkür ederim :) -
adam çok uzman görünce saçlarım falan geriye doğru havalanıyor uzmanlıktan ölecek korkum. bu uzmanlıkla bu linuxa rakip çekirdek bile yazar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 12 Temmuz 2019; 20:52:46 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X