RDram nerden bulurum birde 800 MHZ diye satılanlar aslında 400MHZ mi (benim bilgisayar rami boyle gosteriyor)
"Samsung PC800(400MHZ)"
tesekkurler
bilgisayarcılar sana istetirler arkadaşım..muhtamalen toptancılarda hala olması gerekio.. eğer bulamazsan ki bulursun sıfırını bilgisayarcıları gez dolan muhtamelen bulursun...
RD ram cok nadir arkadsım arasanda tarasanda bulamazsın.piyasada yok çünkü.anca tanıdığın bi bilgisayarcı toptancı aracılığıyla getirtebilir:
kadıkoy yazıcıoğluna bakmayı bi dene..
olmazı ya hala satıyorlar googledan arat aklımda degıl ama satan yerler var
benim bildiğim şu an üretilmiyor anca 2. el alıcaksın 2. elcilerden gez internetten bul benimde rd ram...bilgisayarı satarken satıcam bende rd ram alıp upgrade işi pahalıya patlıyor biraz baştan söliyim...
Bende 256 mb 32 bitlik Rd ram Kingston ve sonlandırıcısı var istersen uygun bir rakama verebilirm. En iyi rd ram idi zamanında
Tam ne istiyorsun .Özelden mesaj at belki temin edebilirim
gittigidiyorda 2. el satılıyordu bi bak istersen.
Dostum forumun 2. el bölümüne arıyorum şeklinde bir ilan açarsan yardımcı olabilirler sanırım..
geçenlerde hepsiburada'da açık artırmada satılıyordu,pek alan olduğunu sanmam hala vardır muhtemelen.
aslında bende yüklü miktarlarda var ama anakartlarıyla beraber.Yani anakartlarınıda satmam lazım aynı anda.YAkın zamanda ikinci el bölümünde satışa koyacağım
sercany var forumda onla gorus var ondan
penta stoklarında var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme