Şimdi Ara

rc uçak konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, rc uçak almayı düşünüyorum. Daha önce kullanmışlığım yok bunu göz önünde bulundurarak dayanıklı ve kullanımı kolay uçak önerebilir misiniz? Alabileceğim siteyi de verirseniz çok iyi olur. Şimdiden sağolun.

• Uçağı boşver bence köpükten bir cessna almıştım indirmesi sorun kaldırması sorun evde duruyor herbir düşüşte pervane kırılıyor motor mili eğiliyor ama istersen sana satabilirim Cessna her aksamını değiştirdim 40 amp esc taktım emax grand turbo motor taktım servoları kds yapıp pili 11.1 v yükselttim içinden çıkan stok parçalarda duruyor istersen satabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle similator kumandası alıp kendını gelirstirmelisin. Dayanıklı kırılmayan uçak yok. Tavsitem wingdaragon tarzı usten kanatlı trainer ibaresi bulunan köpük bir model alıp tecrube kazanarak ucman.

Ha köpük dedim diye gidip artech in cesna 182 sini alırsan daha ilk ucusta sogursun işten. kesinlikle uzak durulması gereken model
  • quote:

Orijinalden alıntı: incici_Caps

Uçağı boşver bence köpükten bir cessna almıştım indirmesi sorun kaldırması sorun evde duruyor herbir düşüşte pervane kırılıyor motor mili eğiliyor ama istersen sana satabilirim Cessna her aksamını değiştirdim 40 amp esc taktım emax grand turbo motor taktım servoları kds yapıp pili 11.1 v yükselttim içinden çıkan stok parçalarda duruyor istersen satabilirim

Hocam modelin markası nedir ölçüleri nedir (500 400) fotoğrafları mevcut mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cha06

quote:

Orijinalden alıntı: incici_Caps

Uçağı boşver bence köpükten bir cessna almıştım indirmesi sorun kaldırması sorun evde duruyor herbir düşüşte pervane kırılıyor motor mili eğiliyor ama istersen sana satabilirim Cessna her aksamını değiştirdim 40 amp esc taktım emax grand turbo motor taktım servoları kds yapıp pili 11.1 v yükselttim içinden çıkan stok parçalarda duruyor istersen satabilirim

Hocam modelin markası nedir ölçüleri nedir (500 400) fotoğrafları mevcut mu ?

400 cessna Ancak 2 tane ucak toplancak kadar yedek var 1 art tech outrunner motor 20 amp esc modifiye edilmis metal disli servolar yedek kanat 1 tane 40 amp esc emax grand turbo motor ve daha bi kamyon parça var ucak kondisyon olarak ondeki burnu ve arkadaki dumende deformasyonlar mevcut ancak usucusunu etkilemiyor

• Kardeş merhaba. Wingdragon sportster v2 almalısın kesinlikle. Ama önce simülatör de çalışmalısın. Bodrum rc ve rckolik gibi siteleri ziyaret etmelisin.
    Daha sonra glider(planör) ve daha sonra kendin yapabilirsin.
  • Uçuracak kaldırıp indircek yerin yoksa bulaşma aldım bi tane cesssna kocaman ilk kaldırmaya çlışıtken mptor mili korıldı bende elektromik patçaları çıkarıp uçağı koudum bi köşeye. Ama o pparçalardan hovercraft yaptım uzaktan kumandalı araba yaptım fırçasız sistemli gemi neyim denedim deneyler yaptım :D uçaktan başka hetşeye yaradı şimdi Cx10 quadcopter aldım uçakların riskini düşününce daha az gibi duruyp hemde olduğu yerden kalkıp inmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tiguan hakkında son yardım ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.