Şimdi Ara

RC Oyuncak Araba Tavsiye&Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, öncelikle başlık olmamış olabilir çünkü hangi arabalar RC sınıfına giriyor bilmiyorum, benim alacağım öyle pahalı 500 600 liralık bir şey değil, şimdilik 30-35$'a uzaktan kumandalı araç almak istiyorum. Örnek olarak;

http://www.dx.com/p/ak-ak56023-mercedes-benz-sl65-1-18-r-c-car-toy-red-284687#.U-HjH_l_vfQ

http://www.dx.com/p/ak-ak56070-2-ch-audi-r8-roadster-1-18-r-c-car-toy-red-284786#.U-HiBvl_vfQ

http://www.dx.com/p/ak56021-1-18-4-ch-infiniti-essence-concept-r-c-model-car-toy-light-blue-288203#.U-HiB_l_vfQ

Mesela bu araçları nasıl karşılaştırabilirim? Remote control frequency nedir ya da ne olması gerekir? Controller Mode 1-2'nin farkı nedir? Battery Capacity ve Battery Type nasıl olmalıdır?

Sizi de sıkmak istemiyorum bu yüzden çok kısa cevaplar bile beni mutlu eder, gidip yanlış bir şey almayayım sonra, kardeşim de kullanacak evde kullanılabilecek dx.com veya aliexpress.com 'dan alabileceğim araç arıyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 6 Ağustos 2014; 11:31:49 >

• Verdigin linkteki arabalar turkiyede daha ucuz

Oyuncak almak istiyorsan pili daha fazla olani al .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 20playback

Verdigin linkteki arabalar turkiyede daha ucuz

Oyuncak almak istiyorsan pili daha fazla olani al .
    Ben bulamadım sanırım link verebilir misin rica etsem hangi Site? Pile dikkat edeceğim peki teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 6 Ağustos 2014; 16:58:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

gidicen oyuncakciya , kipaya metroya vs.
    Hangi arabada 8 tane sarjli pil varsa onu alicaksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 20playback

Pazarda veya oyuncakcilarda dolu bunlardan. Taa cinden getirtmeye hic gerek yok.

gidicen oyuncakciya , kipaya metroya vs.
    Hangi arabada 8 tane sarjli pil varsa onu alicaksin.

Didim'de oturduğum için market biraz sıkıntı oluyor ve ben pek denk gelmedim Kipa'da vs, buradakiler küçük belki ondandır. Maisto markasından bir model almayı düşünüyorum. Konuya cevap atan tek kişisin, teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 7 Ağustos 2014; 1:44:52 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.