normal çalışan helikopteri bugün dışarıda süreyim dedim. rüzgarlıydı hava. birkaç kez yere düştü ama kanadı kırılmadı. sadece 1-2 tane çizik tarzı bişey var. gaz verdiğimde kendi etrafında dönüyor ama yükselmiyor. sağ sol ayarını da denedim ama olmadı kendi etrafında dönüp duruyor gazı arttırdığımda dengesini kaybedip yan yatıyor Nedeni ne olabilir cevaplarsanız sevinirim
Benimde var bitane işe uçurdum güzel hoş falan.Aldığımız adam dedi istediğin kadar düşür bişey olmaz dedi.Bende düşürüyordum bişey olmadı ama arka pervanenin tutucağıdaki kablolar falan koptu.Sonra kağıt koptu.Bildiğik mok oldu.İşte şimdi deniyorum pervane dönüyor kendi etrafında yan dönüp pervaneyi halıya sürerek salak salak hareketler yapıyor.Birdaha da helikopter falan almam
Eğer 3 kanallıysa motorlardan birisine bir şey olmuştur. İkisinin birbirini dengelemesi üzerine kurulu zaten 3 kanallılar. Birisi az çalışınca sağa dönüyor, diğeri az çalışınca sola dönüyor. Ama motorlardan birisinde problem olunca sürekli sağa ya da sola dönmeye başlıyor. Motoru değiştirirsen düzelebilir bir ihtimalle.
40-50 liralık helikopterlerden fazla birşey bekleme
Dün hallettim sorunu arkadaşlar kanatların vidalarını söktüm geri sıkıştırdım. üstteki pervane yavaş çalışıyordu düzeldi şuan sorunsuz uçuyor
quote:
Orijinalden alıntı: esadfb
Dün hallettim sorunu arkadaşlar kanatların vidalarını söktüm geri sıkıştırdım. üstteki pervane yavaş çalışıyordu düzeldi şuan sorunsuz uçuyor
Tam olarak hangi vida, bir fotoğraf çekip atar mısınız, bende de 37 cm'lik bir model var, çalışmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Cpt.135
quote:
Orijinalden alıntı: esadfb
Tam olarak hangi vida, bir fotoğraf çekip atar mısınız, bende de 37 cm'lik bir model var, çalışmıyor.
şu en üstte iki tarafında ağırlık olan çubuğun altında bir vida var modelden modele farkedebilir. onu çıkarttım dikey çubuğu bastırarak yeniden sıkıştırdım düzeldi